Scudo Sports

Samsun

Scudo
@Sedat Dinçer

Pazar sabahı burda olduğunu bilseydik haber verirdik sedat,bizimde haberimiz yoktu senden,mesaj attığında dönüyorduk geziden.Keşke daha erken haber verseydin,ama olsun birdahaki sefere inşallah...

• Beğen
Tepkiler: YigitSAYIN
güzel olmuş keşke gelseydim fotoları gordum eve gidip tırmanmaya gitcem acayıp super olmuş!......

Coşkun Resimler Için Sağol
Murat Reis'e De Buradan Geçmiş Olsun Dileklerimi Yolluyorum
Ben De Gelirdim Ama Biliyosunuz Zincir Koptu
Ama Bu Hafta Bi Aksilik Olmazsageliyorum Inşallah
Herkese Teşekkürler

abi hb hb da ben bayadır burdayım + coşkun abi bilion face i foto galeri gibi kullanıoz bütün fotolar orda :D biraz biriksin tüm mtb cilere cd yapıcam dağıtıcam bütün resimleri hayrına :D

• Beğen
Tepkiler: Yasin Kukur
baya açıklayıcı oluor bu anlatımlar emre sen kırmızı sedona lı emremisin?_? wisper pek açıklaycı olmadı kusra bakma

slm arkadaşlar nasılsınız ben bekir bende bianchi slr200 yol bisikleti kullanıyorum beni hergün görebilirsiniz çiftlikte gezerimbeni tanıyanlar bilir yarışmayı çok severim kamyonlar benim düşmanım sayılır sakın kamyon görmim bu arada murat reis e slm lar saygılar

• Beğen
Tepkiler: Ozan Aydın
ben emre yetım oldugum ıcın :D resım koyamıyorum ama cok guzeldı lastıgım patladıgında ben yapana kdr o guzel sbah recelı ve zytını bıtmıstı :(

@Funda Keleş

8 şubat pazar gezimizin konusunu Murat abi açmış bulunuyor...
Bu konu eskidi bile :)

• Beğen
Tepkiler: tugche
Sanirim Samsun'daki camiadan biraz uzak kaldiniz. Son bir kac haftadir Samsun firtina gibi esiyor, en güzel ispati da actiklari konular ;). Takip etmenizi tavsiye ederim.

Bu pazar da saatim 06:00 gösterdiğinde yataktan kalkıyor ve hemen perdeyi aralıyorum. Sisli puslu bir hava hakim bugün Samsun da.Lakin ilerleyen saatlerde açacak gibi hem bir izlenim , hem de bir his var içimde. Bir yandan giyinirken diğer yandan da anteman günlerinde 07:59 da yataktan kalıp 08:00 de toplanma yerinde olma gayretini gösteren grup üyelerini düşünüyor ve bu saatte ayakta oluşuma hayıflanıyorum. Biraz ısınma,çay demleme,kahvaltı,haberlere gözat derken yavaştan kalkayım diyorum ve Samsun Cumhuriyet Meydanına doğru pedallıyorum. Saat:07:30 Meydan da Sayın Başbakanın bugün Samsunda olması münasebetiyle hummalı bir çalışma var.Polisler bariyerleri kuruyor,organizasyon ekibi kürsüyü hazırlıyor,hiç bir pazar gözümüze bile ilişmeyen temizlik araçları ha babam sağı solu süpürüyor. Bankların oraya geldiğimde bir de ne göreyim. Bisikletini satan ve yeni kasa Salcanoları bekleyen Yiğit banklara oturmuş bana bakarak kıs kıs gülüyor. (Bisikletliler meydanda yokken ben bisikletsiz bu saatte burdayım der gibi:) )

Biraz laflıyoruz Yiğitle sağdan soldan.

Akabinde Hakan,Ozan ve Sedat yıldırım hızıyla meydana düşüyorlar.

Ekibin kemik kadrosundakilerden kimi bağ bahçe işlerine gittiğinden, kimi sağlık sorunları :eek: nedeniyle kimi de bu Pazarı ailesine ayırmayı yeğlediğinden bu pazarki neşeye iştirak edemiyorlar.

Bu pazar yine zorlu fakat kısa sayılabilecek tırmanışıyla sizleri Samsunumuzun bir başka güzelliğiyle tanıştırmaya niyetliyiz.

Önce cam gibi asfaltta sonra dıvar misali rampalarda pedalları yağlamadan kararı veriyoruz.

Hedef:Kutlukent Piknik alanı.

Hastalara acil şifa ,ailesiyle hasret giderenlere sefa,dertlilere deva dileyerek pedallara asılıyoruz,vira bismillah

Karşıdaki en yüksek tepe hedef...

Tırmanma başlamadan su ve erzak temini...

Tırmanma başlıyor..

Ve zirvedeyiz.

Ve inişe geçiyoruz..

İzleyen herkese saygı ve teşekkürlerimizle...

Geri