Scudo Sports

Samsun

Scudo
Merhaba arkadaşlar bisikletimi İstanbul'dan getirdim.Şu an bisikletimin ufak bazı sorunları ve bakıma ihtiyacı var.Samsun'da bisikletimin bakımını yaptırabileceğim alışılmış sokak arası bisikletçilerden farkı olarak bir bisikletçi var mı?Teşekkürler.

arkadaşım bakım yaptırabileceğin bir yer biliyorum incesu dolmuşlarına binip orman pikniğinde incem de kavşağın orda indirir seni orda var görüşceğin kişinin adı ramazan forumda samsunlu olan akradaşlar tanır

• Beğen
Tepkiler: Uğur Yeşilyurt
samsunda ne çok bisikletçi varmış. ee neden birbirimizi sıklıkla göremiyoruz peki. iyi organize olunamıyor gibi.

• Beğen
Tepkiler: Yasin Kukur
Herkese merhaba foruma yeni kayıt oldum bende samsunluyum ve suanda yaz tatili için samsundayım. izmir de Ege Üniversitesin de okuyorum. Adım Oğuzhan Karataş. Yeni aldığım eski model bir yarış bisikletim var şuanda ve buaralar onu toplamaya adam etmeye çalışıyorum açıkcası.:) Samsunlu arkadaşlarla tatil döneminde görüşürsek sevinirim. sağlıcakla kalın...

arkadaşlar merhaba samsun bisiklet sporu için türkiyede sayılı illerde biri 3-4 sebe önce bafraya doğru yıldızlar yol yarışı omuştu yolları çok güzel ama ben yol bisiketçisi olarak konuşuyorum mtb parkurları nasıl bilmem ama onlarda iidir 4 mevsim formda kalabileceğim bir il.... bu arada mustafa önder atik diye bir sporcu olması gerekiyorda oralarda bilmem bilginiz varmı???

• Beğen
Tepkiler: Coşkun Keskiner
Mustafa Önder ATİK ismini forumda duydum ama kendisinin Samsun'da olduğunu sanmıyorum ya da en azından Samsun'da yaşamıyordur çünkü kesin tanırım(z).

• Beğen
Tepkiler: Coşkun Keskiner
Arkadaşlar bafrada ikamet etmekteyim sürekli bafradan samsuna pedal çevirmekteyim burada benden başka bir arkadaş daha var bisiklet süren başkada yok..
Burada çok gidilip gezilcek yer var fakat topluluk olmayınca tadı çıkmıyor bende kendimi samsuna atıyorum sahil kıyısından beri napalım..
Samsun grubuyla bende gezi ve antremanlara katılmak istiyorum
gezi ve organizasyonlarınızı forumda tarih olarak belirtirseniz sevinirim

Slm Arkadaşlar 8-19 Eylül Tarİhlerİ Arasinda Samsun Ladik İlçesinde Olacağım Oralarda Bulunan arkadaşlar varmi Akdağ Yaylalarina Çikmayi Düşünüyorum.:d

Samsunlu Bisiklşetciler Eylülün 1 inde ng 255 srd sipariş veriyorum tüm samsunlu bisikletcilerle tanışmak ve onlarla birlikte pedallamak istioru
Adım özgür akbuz 16 yaşımdayım altınkumda oturuyorum.

Slm Arkadaşlar 8-19 Eylül Tarİhlerİ Arasinda Samsun Ladik İlçesinde Olacağım Oralarda Bulunan arkadaşlar varmi Akdağ Yaylalarina Çikmayi Düşünüyorum.:d

memleketimladik,ama henüzbisikletimle orada bulunma şerefine nail olamadım:(

Yollar ve yaylalar çok keyiflidir Zekeriya Bey, işlerim olmasa size eşilk etmeyi çok isterdim...

merkezde buluşursak bol bol pedallarız msn:cyclebastard@windowslive.com

eylül ayının 1 inde ng 255 srd sipariş ediyorum.samsunlu bisikletciler sizlerle tanışmak ve pedallamak isterim. adım özgür akbuz 16 yaşıdayım

• Beğen
Tepkiler: ömür keskiner
Geri