Scudo Sports

Samsun

slm bizde çarşamba bisiklet clup olarak tanınıyoruz gezi programlarımızın içinde samsunda var yakında samsundayız tanışmak isteriz sizlerle insanlar bisiklete önem verildiğini anlasın:D

• Beğen
Tepkiler: Coşkun Keskiner
Scudo
Arkadaşlar samsunda salcano düşünen varsa söyliyeyim... üretimi bitti :) Ben erdoğanlar bisikletten aldım kolay gelsin...:)

bu Zamana kadar ki yaptığınız en yüksek hız nedir.... ( başlık cok yapma oldu sry )

-ben hemen kendiminkini söyleyeyim.

-Samsun Çobanlı sapagı toki yolundan aşagı inerken 68 km yaptım daha da fazla yapılabilirdi ama korktum :eek: ( jantlardan gelen sese hasta kalıyorum )

Sizin hızlarınızıda merak edip benden yukarı olan hızlarıda denemek istiyorum amacım budur

Sevgili Samsunlu arkadaşlar.acaba aranızda bana yardımcı olabilecek var mı?
Samsunda bir arkadaştan bisiklet almak istiyorum.dün internetten anlaştık.ama parasını göndermeye cesaret edemiyorum.acaba sizlerden birisi yardımcı olabilir mi? parayı sizden birinin hesabına göndersem siz elden verseniz ve kargolandığını görseniz olur mu acaba?

slm arkadaşlar ben samsunda oturmuyorum çarşambadayım bizide aranıza alırsınız artık ben yusuf bekar yaşım 15 bisikletlerle aram çok iyi ve her zaman kaliteden yanayımdır bizde çarşambada grubumuz var selim abi tanıyo fatih kaymak başkan daha yeni kuruldu hayırlısı ile devam ediyoruz

• Beğen
@uğur yılmaz

Selam,Samsun`dan kimden alacaksınız,o kişinin hakkında bilgi verirseniz yardımcı oluruz tabi...

@yusuf bekar

Nedemek çoçuklar,bisiklet sever herkezi bekleriz.Fatih`e de selamlarımı iletin..

iletiriz teşekkürler sizin yolunuz çarşambaya düşerse bekleriz çarşamba bisiklet yüzü görsün gerçek bisiklet görsün yani

• Beğen
@Coşkun Keskiner

A.selam. Eren Özgenç diye bir arkadaştan alacağım. Forumdan değil galiba.İlanı farklı bir siteden gördüm. Bianchi yarış bisikletini satıyor, tanıyorsunuzdur belki. Bu arada Samsunda bir arkadımın arkadaşı yardımcı olacak.Sağolun, gerek kalmadı artık.Saygılar

ıyı forumlar.ben kendımı fazla tanıtamadıgım gerekcesıyle ve forumada fazla gıremedıgımden kendımı tanıtıyorum .ben hakan celık atakum e.m.l okuyorum.17.5 yasındayım.yasımı sormayın cok karısıktır.cedıt mah.de oturuyorum.sedona 711 bıkem var.hepınızı sevıyor alayınızı tanıyorum ulleeen.

@CODE_NAME_XTR

aşındıralım kardeşim ;)
ama rüzgar durumuna bakalım da ters yönden esmesin :D

Geri