Scudo Sports

Samsun

samsun bisiklet pazar antremanı yapıldı.
katılım az olmasına rağmen zevkli idi.
katılımlarından dolayı Engin abiye ve Adını bilmediğim bisikletçi arkadaşa teşekkür ederim.:p

Scudo
1996 yılında askerde mahkum getirmiştik Samsun ceza evine arkadaşlarla yarım gün dolaşmıştık çok güzel bir yer Samsun inşanllah gelmek yine nasip olur ama bu defa bisikletle :)

En uygun yerin burası olduğunu düşündüm. İş yoğunluğundan ancak yazabiliyorum. Geçen hafta 04 Mart Çarşamba günübirlik bir iş için Samsun'a geldik, daha doğrusu Terme'ye. Yolda sarı Kron'lu bir arkadaşım Samsun'a doğru pedallıyordu. Biz terme'ye doğru gidiyorduk. Kornaya bastım selam verdim o da beni gördü. Kornaya basan bendim bastığım kimdi? :) Sevgiler tüm Samsun'lu bisiklet severlere.

neredeyse son ikibuçuk haftadan beri özel nedenlerden ötürü eksik toplanılıyor. samsun bisiklet olarak en son 1 mart asarcık gezimizi üç arkadaşla gerçekleştirdim. pazar günleri beraber 100 km ve koşullar elverdiğinde daha uzun mesafeler turlayabiliriz, yanımda iki arkadaşım daha var onlarla irtibat halindeyim, e-mail ile ulaşabilirsin: ytsrismail@hotmail.com

• Beğen
Tepkiler: samsunlu_kral
Pazar Sabah Saat 8:00 De Samsun Cumhurİyet Meydaninda BuluŞalim
Gezİ Vardir.teŞekkÜrler:d

• Beğen
Tepkiler: Coşkun Keskiner
Bisiklet haydamak

Kontralı bisikletin pedalları çevirmek için boy yetmez
Bir sağa bir sola salınır parmak ucunda
Çukursuz tümseksiz, kocasız kocakarısız yol buldun mu kim tutar seni
Rüzgar bile üşenir,,geride kalır
Hele birde bayır aşağı
Sinesi küçülesi gelir hıza hız katmaya
Gidonun üstünde kırmızı bir rüzgar fırıldağı
Felek gibi döner hiç durmadan
Yol açın, önüme düşmeyin diye çil çil öter zil
Kara kedileri kovalar, ak köpeklerden kaçarsın
Orda burada yuvarlanıp düşe kalkmaktan
Kısa pantolonun altında iki dizlik olmuştur hiç eksik olmayan kabukların
Ey çocuğum yinede vazgeçmezsin bisiklet haydamaktan
Ey büyük adam bir iki düşmekten mi korkarsın
Sürsene hayatı, güzeldir
Bisiklet haydamak güzeldir

kardomos ekibi (karadeniz doğa ve motor sporları derneği) pazar günü samsun çıkacak hava şartları müsait olursa giresundan gelecek dönüş otobüsle olacak eğer katılırsanız yolda buluşup dönüşümüzü birlikte yaparız herkese selamlar saygılar

• Beğen
Tepkiler: ömür keskiner
samsunlu arkadaşlar hava güzel olursa haftaya samsuna geleceğiz giresun kardomos (karadeniz doğa ve motor sporları derneği) diğer linklerdeki arkadaşlara da yazdık müsait olursanız yolda buluşuruz. akşama otobüsle dönüş yapacağız katılım olursa seviniriz en az iki kişiyiz görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: ömür keskiner
Merhabalar.

Bu yaz yeni bisikletimi alıyorum. Salcano ALU, ASTRO yada NG303SV alıcağım.
56'lar da oturuyorum ve samsunda benim bildiğim iki bayiye sordum bu modellerden yoktu ucuz modeller vardı.
Ancak geçen gün önümden salcanolu bir abi geçti soracaktım ona ancak çok hızlı gittiği hiçin yetişemedim. bende buraya sorayım dedim.

Bu bisikletlerden bulabileceğim bayiler nerelerde var?

arkadaşım ben de bu işle uğraşıyorum sana da getirebiliriz siparişle benimde ng350 disk li mtb var fiyatları da diğer markalara göre müthiş uygun eğer ilgilenirseniz ng 303 ün fiyatını da yazayım755 peşin fiyatı sana 680 olur nakit ilgilenirseniz bisela linkine yazınız

Geri