Scudo Sports

Samsun

Evet ne yazıkki samsunda bu markaları bulmak imkaansız.

Sadece (oda türk malı olduğundandır) salcano nun 3-4 tane bayisi var. onlarda bayi değil aslında bisiklet tamircisi ama kapıya ikitane salcano koymuş durumda.

Salcanoda aslında çok fena bir marka değil. Tamam ucuz bisikletleride var ama özellikle 2009 modelleri ile beni şaşırttı.

Umarım astro gibi modelleri bu bisikletçilerde bulabiliriz.

Scudo
neyin tartışmasını veriyosunuz insanlığınmı insanlık buysa ben hiç yaşamıyayım alın bu dünya sizin olsun ......

@bıketeam55

Ozamanlar evde net yoktu, daha yeni gördüm valla neler olmuş bole ya :) He tabi bide benle ilgilide bir muhabbet geçmiş,beni tanıyan tanımıyan herkez birşey söylemiş,neyseki kapanmış olay.Bizim çocuklar,birdahaki sefere herkez kendi adına konuşsun...Böylece tartışma da olmaz yanlış anlaşılmada,benimle ilgili bir konu olursa ben cvp veririm...Bu arada İsmail abi ( gümüşcü ) teşekkürler :)

Bende samsundayım Yiğit. . .Gümüşcü İsmail abiye katılıorum gercek kimlik yok coğu sanal. . .

Merhaba bende yiğit Sedona kullanıyorum...Tanıstığıma memnun oldum...

Slm bEn funda samsun atakent beldesinde oturuyorum coşkun arkadaşım sayesinde böle güzel bi siteye üye oldum burası gerçekten çok sıcak bi yer:)Yha aslında benim bi bisikletim yok ama inşallah olcak:))Çünkü ben bisiklet sürmeyii çok seviorum coşkun hep senin yüzünden:))

@Funda Keleş

Aramıza hoşgeldin funda,bize katılman en çok beni mutlu etti.
Benim sayamde ise ne mutlu bana :D Ama içindeki bu bisiklet aşkı olmasaydı ben nekardar uğraşırsam uğraşim aramıza giremezdin,tekrar hoşgeldin..

@Serhatb55

Sende hoşgeldin Serhat, yanlız değilsin,organizasyonlarımızı karadeniz bölgesinden takip edebilirsin...

@Coşkun Keskiner

:Dbende bisiklet aşkı varda bisiklett yok maleseff ama toplıcaz inş demi coşkuıncum beraber bende bu sayede aranızda daha fazla olcamm:)

• Beğen
Tepkiler: Coşkun Keskiner
@S.GUCLU

Bencede Serhat,emanet bir bisiklet bulabilirsin...

Çünkü kaçırmayı istemiceğin şeyler yaşıyoruz..;)

@Funda Keleş

Aramıza Hoşgeldin Funda, Samsun'dan da sonunda bir bayan üyemiz oldu, Ne mutlu;)

• Beğen
Tepkiler: tugche
@S.GUCLU

saol:)ii ki gelmişim buraya yha güsel yermiş burasıı bisiklet hakkında bilgilenebileceğim bi yerr falla benim çok hoşuma gitti keşke coşkun daha önce söleseydi;)

Geri