Scudo Sports

Samsun

Scudo
varmı toplanıp biryerlere giden.. kimseden çıt çıkmıyor arada foto paylaşın gittiğiniz yerlerin..bakalım bizlerde güzergahlara :)

• Beğen
Tepkiler: jeffreyzz17
Hepinize merhaba samsunlu arkadaşlar bende yeni bir üyeyim ismim fatih 33 yaşındayım bol pedallamalar dilerim herkese..

Sa. Arkadaşlar ben ankaradayım.Sizlerden bir ricam olacak.Ben decatlondan triban 520 yol bisikleti almak istiyorum fakat boyuma uygun M beden sadece samsunda var.Malesef internetten satış yok.Aradım ankaradaki mağazanız üzerinden alamaz mıyım dedim olmaz dediler.Bir tanıdığınız ya da kendiniz gelip burdan almalısınız diyorlar.Benim için bisikleti decatlondan satın alıp ankaraya gönderecek bir arkadaşımız var mı acaba?

@Kazım kuru55
Sağolun hocam.Bir şekilde hallettim çok şükür☺

merhaba samsunda sedona merida giant satan bisiklet bayi var mı dır?

@Battutaettanci

Tesekkurler aradim ama bayiligi birakmis sadece salcano satiyormus :/ samsun gibi bi yerde ne merida ne sedona ne de giant bayi var..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ENGİZ turundan 01.05.2017

Dosyalar

• P_20170501_081130.jpg
    P_20170501_081130.jpg
    70,1 KB · Okunma: 55
  • P_20170501_085809.jpg
    P_20170501_085809.jpg
    110,4 KB · Okunma: 57
  • Beğen
Tepkiler: Ayşe.Güll
Samsun içi satılık Carraro Sportive 227 model bisikletim mevcuttur ilgilenen yazabilir

@sinanarmy

Şentürk bisiklet sedona satmıyor muydu ?

Hayırlı günler agustos ayinin tamaminda ya da bir kisminda samsunds olabilirim bana gezilecek yerleri tarif edecek var mi ? Gunde 100 km surebilirim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Kazım kuru55
Atakum tarafında sahile yakın bisiklet yolu var devamında beton yol yine deniz'e yakın devam ediyor.sol taraf orman sağ taraf sahil ve deniz.

Arkadaşlar ben akşamları OMÜ'ye çıkıyorum. Ramazanda da iftarı yaptıktan sonra çıkacağım. Gelmek isteyen arkadaşlar olursa beraber gidebiliriz.

@Kazım kuru55 Araştırma Hastanesinin oradan başlıyorum. Ankara yolundan çıkıyorum sahile oradan bisiklet yoluna giriyorum. Sonra da merkez kütüphaneye gidiyorum.

Terme de yaşıyorum ben. Eğer gelirseniz bu taraflara güzel rotalar var.

• Beğen
Tepkiler: Burak Afrasyap
@samet akkaya Terme'ye kadar gelebilsek kirazlık çarşamba arası sağ kalırsak olabilir aslında.Hiç o tarafa doğru sürmedim.Daha çok bafra istikametine sürdüm deniz tarafından kuş gölüne kadar beton yol var.

Sahilden bafra kus golune kadar beton yol var derken atakumdaki bisiklet yolundan bafraya kadar yaklasik 40 50 km mi beton yol var ben de bafraya gitmek
İstiyordum ama ana yolda bisiklet surmeye pek sicak bakmiyordum. Peki beton yol nasil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri