Scudo Sports

Samsun

Scudo
@Battutaettanci köpek sadece batı park piknik alanında var orayı ana yoldan geçiyorum sorun kalmıyor.Bir keresinde meydan da 6,7 köpek havlamaya başladı yaklaşık 1km kadar iki yanımda koştular amaçları beni bölgelerinden kovmaktı

ben de samsun dayım, akşamları ıftar sonrası etkinlik olursa katılmak ısterım

kırmızı kron görürseniz ben olma ihtimalim yüzde 80 :) başka kron kullanan görmedim henüz bu sene atakent tarafında buradaki arkadşlar görürlerse selam verebilirler tanışmış oluruz...

Bafraya da bekleriz..

• Beğen
Tepkiler: afatsumnara
kırmızılı siyahlı corratec dolomiti 2016 görürseniz de benim arkadaşlar :) gerçi pek göremezsiniz .. maalesef çıkamıyorum pek

bu akşam etkinlikmi vardı kalabalıktı sahil baya.. atakent tarafında bisiklet konvoyu vardı...

yeni iskele hayırlı olsun

Dosyalar

• IMG_0571.JPG
    IMG_0571.JPG
    99 KB · Okunma: 41
@afatsumnara her cumartesi ve carsamba gunleri ekobid ile etkinlik var katilmak isterseniz gelebilirsiniz saat 21:15

@afatsumnara samsun ekolojik yasam ve bisiklet dernegi facebook sayfasini takip edebilirsiniz genel olarak halk iskelesinin ordan baslangic yapiyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: afatsumnara
jant ve lastik önerisi... şu yeni hafif olanlar hangisidir tam olarak ... jant değişmek gerekir mi.. hafif jant bulabilirmiyim..IMG_0563.JPG

Arkadaşlar Atakum Sahili dışında gidilebilecek güzel yerler var mı Samsun'da ?

Kızılırmak delta tur için çok uygun aslında

Geri