Scudo Sports

Samsun

Ben de Samsun da yaşıyorum sıfır sedona satan yer var mı? Aynı zaman da bayisi mi?
15-20 gün sonra gitsem sedona 410 bulabilir miyim?
İnternetteki fiyatla fazla bir farkı var mıdır?

Scudo
Merhaba adim fatih yas 24 hafta ici her sabah ise bisikletle gidip geliyorum eger giden arkadaslar varsa atakum dan merkeze tanisiriz

Samsun Atakum da dükkanın adı Bisiklet Alemi, sahibinin adı Selim Yiğit Güçlü. O sedona bayiliği yapıyor.

@meiakanze
Siz hangi bisikleti kullanıyosunuz. Karar vermedim hala. 1000 TL max. bütcem.

bugün selim bey e uğradım kadro koruyucu sticker sormak için kendisi çok ilgili ve bu işi profesyonel yapmaya çalışan birisi.

bu konudan bahsettim bisiklet aleminde babasının durduğunu söyledi.

bu arada en azından (samsunlu bisiklet sever arkadaşlar için) selim bey gibi işini severek ve büyük bir ilgiyle bilgiyle yapan insanlara çok ihtiyaç var samsunda bu düzeyde başka bir bisikletçi benim gözümde yok o yüzden destek olmalıyız kendisine diye düşünüyorum

not: selim bey ile en ufak bir bağım yoktur sadece kendi deneyimlerim doğrultusunda yorumlarımdır. reklam amacı ile kesinlikle yazmadım.

İlgili olduğunu düşünmüyorum Selim beyin 4 5 defa gittim moda bisiklete, abim bisiklette aldı ordan fakat bize karşı ne ilgili olduğunu gördüm ne de yardımcı olmak istediğini bi daha da şahsm adıma gitmem oraya, ayrca fiyatlarda makul değil.

• Beğen
Tepkiler: wishmd
Atakent tarafında olan varsa buyursun akşamları iftar sonrası... Ama bu ara sıkıntı vatandaşımız sağolsun kendi yolu dururken bisiklet yolundan yrümeyi tercih ediyor vurdu kırdı çok bu ara.. birde palmiye kafe orda tulum çalınıyor herkes bisiklet yolunda ....

merhaba ben yasin yaşım 37. atakum civarındayım. corratec dolomiti tiagra 2016 kullanıyorum. bu benim ilk bisikletim daha yaklaşık bir ay oldu alalı. 15-20 km anca kullanabildim vakitsizlikten, ramazan da etkiliyor malum.

Atakentte şu yeni yollara çıkan kiralık araç şeklindeki bisikletler hakkında yorum varmı iyi kötü... kullanan oldumu hiç... bir kaç kişi dün akşam direk dalış yaptı... kazaya davet çıkarıyorlar resmen..

@boşgezeninboşkalfası sen sağ ben selamet gidiyorlar.. birde hep çoluk çocuk.. daha fazla birileri sakatlanmadan çare bulmaları gerek..yoksa bu yz baya sakatlanan olacak..

acemi bisiklet sürücülerinin bisiklet kiralaması sonucu ortaya bu çıkıyor

• Beğen
Tepkiler: afatsumnara
bu aralar birde elektrikli motorlar çıktı.. Bir oraya bir buraya adamlar vızır vızır.. bu kadar çok değillerdi kiralama işi daha fazla olunca bisiklet yolumu motor yolumu belli değil... en sakin taraf yine Leman Kültür körfez tarafı...

Geri