Scudo Sports

Samsun

Scudo
ben ve arkadaşım da eşlik edebiliriz haftasonu whatsapp yada burdan haberleşelim

• Beğen
Tepkiler: Burak Afrasyap
Yazmamışlar sanırsam haftasonu etkinlik var arkadaşlar
(link)

Merhaba arkadaşlar. Bisiklet seçimi konusunda karasız kalanlardanım. üst limit toplamda 3000 tl olmak üzere kadın ve erkek bisikleti almayı düşünüyorum. Samsunda doğrudan mağazadan ya da online mağazalardan da alabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

@bornit sen karar vermişsin zaten Trek :)) İstersen özelden yaz sana bisiklet almanda yardımcı olabilirim....

Arkadaslar merhabalar.Samsun da yeni goreve basladim.arkadasim beraber dağ bisikleti arıyoruz. Ayın 15 inden sonra bisikletlerimizi alacagim inşallah.sonra bizde size katılmak isteriz.

Benden de merhabalar arkadaşlar.tekersizpisiklet ile beraber Samsun da görev yapıyoruz.10 güne kadar bisiklet sahibi olarak aranıza katılıp dağ bayır gezme dusuncesindeyiz.hafta içi çalıstıgımızdan dolayı haftasonu gidilebilir yerlere geliriz.Samsun'u pek bilmiyorum ama araştırdım bisiklet için,bayraktepe,yeni üniversite tarafları,atlı birlik tesislerinin oralar dağ bisikletine uygunmus.şimdiden teşekkürler arkadas.

@Tekersizpisiklet nasıl bir dağ bisikleti arıyorsunuz ? Yeni mi satın alacaksınız ?ikinci el mi? Tercih ettiğiniz bir marka varmı ? Bunlara cevap verirseniz size yardımcı olurum...

@mühendis Hocam Carraro veya Kron marka düşünüyoruz. Kriter olarak; hidrolik disk fren, 24 vites ve üstü, maşa kilidi özelliklerine sahip bir şey düşünüyoruz. Bütçemiz max 1100 tl.

Sıfır ürün düşünüyoruz. Yazmayı unutmuşum. Önerileriniz nedir?

@Tekersizpisiklet bu marka bisikletleri satan Samsun da bisikletçiler var.En güzeli yerinde gidip görmek denemek ve almak.Bacak boylarınız önemli.
Marka ikiside olur başlangıç için.

Limanda bisikletçilere baktık ancak, deneme şansımız olmadı. Önerebileceğiniz bir yer var mı denememiz için. Bisiklet kiralayan yerler nerelerde?

@Tekersizpisiklet Bu markalarda bisiklet kiralayan yer olduğunu sanmıyorum.Fakat Atakumda Btwin marka bisiklet kiralayan bir yer var.Bisikletler güzel.FBM nin hemen yanında olması gerekiyor.
Atakumda bir çok noktada var gerçi bisiklet kiralayan ama .Birde Meydana yakın İş banakasının orda Öz bisiklet var sanırım.Ordan da bakabilirsiniz.

Fbm nerede nasıl gidilir?
öz bisiklet nerde nasıl gidilir?

Yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar merhaba. Samsunda yeni göreve başlıycam. Bir bisiklet alarak aranıza katılmayı düşünüyorum. Dağ ve şehir bisikleti arasında kaldım. Hangisini almalıyım sizce.

Merhaba arkadaşlar. Samsun/terme ilçesindeyim . Kıytırık bir şehir bisikleti kullanıyorum (oxford claud buttler) şehirde gezerken günlük çekiyorum konuşuyorum tabi elimden geldiğince .Videolarım burada ;

(link)

Herkese iyi pedallar. Termede güzel bisiklet rotaları var gelirseniz eşlik etmek isterim :)

Geri