Scudo Sports

Samsun

Scudo
Arkadaşlar bir bitmedi yağmurlar :) Hepte hafta sonuna denk geliyor. Var mı çıkan yağmurda ?

Yağmurlu havalarda bisiklet sürmek eğlenceli oluyor ama bi türlü fırsat bulamadım doğrusu 1 2 haftaya havalar düzelir heralde

• Beğen
Tepkiler: FurkanBadilli
Selam arkadaslar yaş 20 mtb kullanıyorum samsuna yeni taşındım bisiklete de burda basladim iyi ki gelmisim sevdim samsunu :)

Selam genclik ben de samsuna yeni taşındım bisiklete de burda başladım samsuna puanım 8 :harika:

Selam beyler istanbuldan samsuna yeni taşındım bisiklete de burda başladım yaş 20 pazar günleri müsaitim turlara katilmak isterim yazın bana bi yere cikicak olursaniz samsuna puanım 8 :D

merhabalar bende yeni başladım bisiklete aslen amasyalıyım ama samsunda yaşıyorum olursa etkinlik filan bende gelirim =) carraro sportive 221 kullanıcısıyım

@Ardhas Facebook'ta bazı sayfalar oluyor gruplara bakın bazen etkinlik yapıyorlar

Merhaba arkadaşlar. Üniversite bisiklet topluluğu 2015-2016 sezonu başkanıyım. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bisiklet Topluluğu (OMÜBİT) adlı facebook sayfamızdan bizi takip edebilir , bize katılabilirsiniz.

Samsun'nun havası asansör gibi. :) Sabah güneşli iken öğleden sonra sürpriz bir şekilde yağmura yakalanma olasılığınız bir hayli fazla.
Samsunlu bisikletçilere keyifli pedallar dilerim. :)

Dizimden sakatım yoksa keyifle eşlik etmek isterdim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: FurkanBadilli
Geri