Scudo Sports

Samsun

@tunjay55 bizde müsait olunca çıkıyoruz sabah hocam bi gün görüşmek ümidi ile hoşçakalın:)

Scudo
@ahoysful merhaba kardesim bende samsundayim bu ayin sonunda ng350 alicam sanada ng750 oneeririm hector alma

bugün 2. seferımı yaptım 15 km yoruldum gene alışmak yorucu olucak anlasılan bıraz sıkıntı yasıycaz bellı :)

aranızda salcano kullanan var mı şehir bisikletleri içinde en çok tutulan modeli hangisidir bilgisi olan var mı

Merhaba,ben Koray bisiklete 1 sene önce mosso dağ bisikleti ile başladığımda etrafımda kimse de bisiklet yoktu(yurtta kalıyorum) şimdi bakıyorum bahçe de 15 tane bisiklet var.Aralık ayında bisikleti mi sedona 601 e yükseltim artık haftada en az 2 defa üniversiteye gidiyorum malum en uzaktaki de bizim fakülte :) Bisiklet benim yoldaşım oldu bu zamana kadar yeri geldi o beni taşıdı yeri geldi ben onu sırtladım.Yazılacak çok satırlar var bisiklet üzerine saatlerce usanmadan konuşabilirim iyi günler .

• Beğen
Tepkiler: metegur
@meiakanze sedona 410 almak istedim aslında lakin Atakumda bulamadım 2015 modelini bulsam belki alırdım bu sene 1400 lira olmuş şimdilik o kadar para vermek de istemiyorum salcano city life 30v de fena görünmüyorki fiyatı da donanımı da makul görünüyor

Salcano city life 30vde hiten Çelik maşa kullanılmış değerlendirmelerinizi merakla bekliyorum

Merhaba Samsun İli Canik İlçesi İsim Kenan Yaş 29
Carraro Sportive 225 kullanıcısıyım
28/02/2016 tarihinde (Pazar Günü) Saat:14.00' da Yaşar Doğu Spor Salonu yanında geçtiğimiz günlerde yaşanan olayla ilgili bir etkinlik / açıklama planlanmakta katılmayı düşünüyoruz 3 kişiyiz daha da katılım olacaktır organize eden Samsun' dan bir grup isim vermenin sakıncası var mı bilemedim :)

Görüşmek Dileğiyle..

arkadaşlar samsun içinden alıcı bulursam Carraro 806 Elite Man bisikletimi satmak istiyorum. Düşünen var sa özelden yazabilir. Bisikleti alış tarihim 27.12.2015 haliyle garantisi de var. Neden satmak istediğime gelirsek, daha önceki bisikletim göbekten vites idi. Hala onun rahatlığını arıyorum bir türlü alışamadım buna. Bunu satık göbekten vitesli bir bisiklet almak istiyorum.

Dosyalar

• FullSizeRender.jpg
    FullSizeRender.jpg
    173,3 KB · Okunma: 20
Samsun içi TİAGRA GRUP SET satan var mı veya komple 50-52 kadro 105 tiagra veya sora setli bisiklet özelden mesaj atabilirmisiniz burayı da rahatsız etmemiş oluruz.Hayırlı günler

Geri