Scudo Sports

Samsun

Merhaba değerli bisikletci abilerim.Ben Utku 13 yaşındayım.Samsun'un Bafra ilçesinde yaşıyorum.Yaklaşık 2 hafta önce Salcano Hector 26 MD alarak kısmen bu işe başlamış oldum.Bisikletim biraz ağır fakat bu onu sevmeme engel değil.Bu yaşta kendi paramla aldığım için de gözüm gibi bakıyorum.4-5 km'lik ufak turlar da yapıorum.Uzun zaman önce Bafra'da kaldırımda yol bisikleti süren bir bisikletçi abi görmüştüm fakat o da buralarda mıdır bilemem :) Açıkcası Bafra'daki bisikletçi abilerimle tanışmak isterim :) İyi akşamlar hayırlı ramazanlar :)

Scudo
70 li yıllardan beri azalıp -çoğalan periyotlarda pedallıyorum 56 yaşındayım,son 32 yıldır çekoslovak favorit yol-tur bisikletimle devam ediyorum ..GEçmişte sadece yurtdışından gelen malzeme ve ekipmanları getiren işçilerimizden günümüzdeki gelinen noktadan mutluyum ama halen yerindde saydığını söyleyebilirim..

enes merhaba

bisikletle bayadır ıclı dıslıyım ılkten ufak sevıyeyle basladım yavas yavas kademe yukselttım bır tane salcano ınsomnıa topladım yakınlarda hayla onla devam edıyorum bısıkletı sevıyorum guzel bır hobı benım ıcınde kalıcı bır hobi bu arada SAMSUN un BAFRA ilçesindeyim forumdada yenıyım ıyı günler :harika::harika:;);)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
herkese merhabalar samsun-canikden mertcan yaş 18 umarım toplu geziler için iyi bi başlangıç olur :)

Ben Mehmet 16 yaşındayım 6 ay kadardır biskilet sürüyorum okula haftada 1 gün hafta sonu kursa 2 gün bisikletle gidiyorum onun dışında ulaşımımı genel olarak bisikletle yapıyorum yeni katıldım denebilir

Samsun dan bisiklet almayı planlıyorum yaklaşık bütçem 500 TL civarı gibi tavsiye edebileceğiniz biyer ve bisiklet varsa sevinirim :)) boy 1.65

@baby_face_ hocam Samsun da yenıyım atakum da ikamet ediyorum malesef yantur dedıgınız yerı bılmıyorum ınternet sıtesımı :))

@tunjay55
Bende Atakum'da ikamet ediyorum :) Hayır site değil Samsun'da bir çok markanın distribütörü yeri merkezde. Tranvaydan Liman durağında iniyorsun araba yolundan karşıya geçiyorsun hemen orda, kime sorsan gösterir.

anladım hocam kron xc150 tavsıyesı aldım epey bı senın bı bılgın varmıdır acaba

@baby_face_ peki hocam xc kron 150 tavsıyesı aldım epey ama sence nasıldır veya tavsıye edebılecegın bı bısıklet varmıdır bıde dısk fren dusunuyorum ama cok sorun cıkartırmı acaba

@tunjay55 aşırı bilgi sahibi değilim seni yanlış yönlendirmek istemem bende hidrolik disk fren aldım Bianchi rcx 130 fren yada her hangi bir problem yaşamadım yaklaşık 9 aydır kullanıyorum.

İyi günler Forum dostlarımız. Yakın bir zamanda pedallamak isteyen arkadaşlarla toplanmayı düşünüyoruz. İletişime geçmemiz içi pazar günleri turlarımıza katılabilecekler isimlerini bu konu altına yazabilirler. İyi günler..

ulaşmak isteyenler için numaram: 0542 650 52 55

Carraro sportive 225 almayı düşünüyorum samsunda sizce nereden almalıyım.

Tur ya da gezileri genel olarak Cuma, Cumartesi gününden belirliyoruz. Bu akşam da yarın için bir plan yapacağız gibi duruyor. Numaramdan ulaşmanız sizin için daha kesin olacaktır, foruma sıklıkla girmiyorum. Hayırlı günler..

Yıllar sonra bugün ilk kez 12 km yol yaptım atakum bisiklet yolunda epey yordu benı yavas yavas acılcaz ınsallah carraro Force 520 ile

@tunjay55 hocam bi gün görüşelim müsait olduğunuzda beraber pedalliyalim

@meiakanze

Tabiki memnunıyet duyarım ben yetısebılırım umarım :) her aksama doğru veya sabah düsünüyorum artık ufaktan kasları güçlendırmek lazım :) Marta kadar tatildeyim :)

Geri