Scudo Sports

Samsun

Scudo
selam millet ben tunç ünide öğrenciyim samsunda yol bisikletim var

Bende bafradan mehmet furkan
Yasim 16. Burdaki bisikletliler dernegi faliyetlerine elimden geldigince destek vermeye calisiyorum. Merakli olanlari bilgilerimi yettigi kadariyla bilgilendiriyorum.
2009 ve 2014 xc250 sahibiyim.

Merhaba herkese.
Atakum..
Nihayet carraro şehir bisikleti aldım.
Biraz antrenman sonrası kısa turlara katılabilirim.

cumartesi günü ekolojik bisiklet topluluğun nebiyan dağına gezisi var.katılmak isteyenler facebook üzerinden takip edebilirler.

Pazar olsaydı keşke bende katılabilirdim...

Herkese merhaba.

Ben Asil.

Bafra'dan aranızdayım.

Salcano city sport 30 sahibiyim.

Merhaba arkadaşlar ben Talha. 19 Mayıs Üni. Tıp fak. Bianchi Rcx 230 bisikletim var. Bu arada Kadifekale / İlkadım dan aranızdayım. İyi, sağlıklı pedallamalar. Turlarda görüşmek üzere inş :)

Samsun piazza decatlhon da neler var bilenler msj atarsa sevinirim

Neler yok ki :).
Cumartesi günü Ekolojik bisiklet topluluğu Ayvacık gezisi var.Katılmak isteyenler Atakum iskele önünde 08.00 da olacaklar.duyurulur.Facebook sayfasından takip edebilirsiniz ...

@Yıldıray55 Pazar seçim olduğu için Cumartesi günü yapılıyor..

Ya ben hiç decatlhon a gitmedim de Lüleburgaz da olmadığı için ilk defa decatlhon duydum da :(:(

@ÖmerFarukŞ neredeyse her spor dalından malzemeler var samsundaki dechatlon bisiklet malzemesi konusunda şuan biraz yetersiz gerçi yaz sezonu yeni başladığından sanırım mallar yeni geliyor

Ya ben suan atakumdayim elit kent hatta site de şunu soruyorum Tayt olsun bakim aletleri olsun var mı benim atolyemde hersey var ama sadece çoklu Allen setim yok böyle şeyler

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım samsun da oturuyorum Bu hafta yada önümüzde ki hafta Salcano NG750 yada Hector 26 md ile bisiklet dünyasına gireceğim.Bu fiyat arasında önerebileceğiniz başka dağ bisikletleri varsa lütfen söyleyiniz.TEŞEKKÜRLER :)

Merhabalar Ben Utku yaşım 13 Samsun/Bafra'da yaşıyorum.3 gün önce Salcano Hector 26 MD alarak kısmen bu işe başladım. :)

Geri