Scudo Sports

Samsun

@sahbaz061
Ben Mayıs Döneminde trabzona tur planlıyorum açıkçası :)

Scudo
@Osman Uygun
Hocam merhaba cevap için teşekkürlerim nedeniyle sadece hafta sonları bisiklet için uygun oluyorum şöyle kısa mesafeler bana daha uygun üstelik şeker hastasıyım şehirlerarası biraz zorlayabilir beni bu açıdan lakin Samsun'da gezilecek yerlere baktım kabaca Tekkeköy'de şelale varmış yada göllerin olduğu yerler var bu tip yerlere yapılacak günübirlik geziler beni oldukça cezbediyor, konuyu takip ediyorum ayrıca Facebook'tan gruplara bakıyorum hali hazırda kendime arkadaş bulamadım bir kaç kişi ile tanışıp küçük Samsun gezintilerini yapmaya kendimi hazırlıyorum.
Size de teşekkür ederim, esen kalın..

@sahbaz061

Selamun aleyküm arkadaş bende samsunda oturuyorum ve benim de çok vaktim yok hafta sonları ve işe gidip gelirken biniyorum malum kış sezonu kısa turlar benim de ilgimi çekiyor

Selamun aleyküm samsun canik den kısa tur lara katılmak isterim hafta sonları sağlık lı yaşam için iyi pedallamalar

@seref soylu

Şeref bey merhaba, Samsun'da düzenli tur düzenleyen gruplar ne yazık ki yok benim görebildiğim kadarıyla sosyal medya üzerinden takip etmeye devam ediyorum. Görüşmek dileğiyle esen kalın.

Bu zamana kadar yazları samsun çarşambaya geldiğimde bisikletimi getirmiyordum ama artık bundan sonra bisikletimide getireceğim..

@sevban tarım Bu yaz sizin gibi benimde bisikleti yanımda götürme niyetim var. Her sene olduğu gibi ilk önce Trabzon'a geçip daha sonra Samsun'a döndüğüm için km olarak fazla yol gidiyorum. Eğer bisikleti sağlam bir şekilde taşıyacak bir taşıyıcı edinirsem evet benim de sizin gibi niyetim var.

hocam otobüsle yapılan yolculuklarda otobüs şirketinin bir bisiklet taşıma durumu var ben daha önce antalyaya bisikleti taşıdım.ancak önemli olan şudurki bisikleti otobüs bagajına güzel bir biçimde yerleştirmek.ayrıca molaların bir çoğunda bagajı açtırıp baktım:)

@sevban tarım Kendi aracımla seyahat ettiğim için araç arkası sağlam bir taşıyıcı bakınıyorum. Tabi internet üzerinden ne kadar bakılırsa:)

Anladım hocam daha iyi olur bakarsın karşılaşırız bi trabzon turu yaparız :)

Selamünaleyküm arkadaşlar.ben atakumda ikamet ediyorum.bisikletim yok ama almak icin para biriktiriyorum.bunun icin part time is bakiyorum.bilgisi olan arkadaslar cevap verirse sevinirim.tesekkurler :) bisiklet eksik olmasin hayatimizdan :)

Arkadaşlar haftaiçi saat 19.00-19.30'da Atakum/Türkiş'den Amisos tepesine gideceğim bisiklet ile günü henüz belli değil bu haftaiçi gideceğim gelmek isteyen arkadaşlar olursa beraber gideriz hem tanışmış oluruz başka yerlerde oturan arkadaşlar varsa Amisos tepesinde buluşabiliriz.

Merhaba arkadaşlar bende bugün aranıza katıldım, bisikletimi daha almadım bugün yada yarın gidip teslim alacağım. Bende Atakum'da ikamet ediyorum. 28 yaşındayım ticaretle uğraşıyorum.

Merhaba arkadaşlar ismim Ersin, Atakumda yaşıyorum. Yaşım 40 olmasına rağmen 19'undan gün almış gibi hissediyorum. İlk bisikletimi Atakum Moda bisikletten aldım. Merida Crossway 40 D modeli. Sağolsun Selim bey çok yardımcı oldu. Çoğunlukla şehirde kullanmayı planlıyorum, zaman zaman il dışına kısa turlar yapabiliriz.
Facebooktan ekleyen arkadaşlarla tanışmak isterim.
(link)

@Ersin Ecrin bey merhaba, Samsun ekolojik yaşam topluluğu sayfasını beğenin Facebook da neredeyse her hafta sonu bir etkinlik yapılıyor ayın 19'unda Salıpazarı'da ki Karacaören şelalesine gideceğiz aşağı yukarı 20-25 kişilik bir topluluk oluyoruz. Atakum'dan hareket edeceğiz ayrıntılılar için sayfayı takip edin açıklamalar mevcut. Esen kalın görüşmek dileğiyle.

@sahbaz061
Merhaba,isteyen herkes o turlara katılabiliyor mu yoksa sınırlandırma var mı?

@endersemiz isteyen herkes katılabilir hocam bende birkaç haftadır tanıdım orada ki arkadaşları benimde işyerimden bir kaç arkadaş bu hafta yapılacak etkinliğe katılacak. Sadece mesafeyi göz önünde bulundurun çok aşırı yorar mı beni sorusunu kendinize sorun eğer yapabilirim derseniz herkes katılabilir.

Bu arada ekleyeyim arkadaşlarımızın bir çoğu öyle üst düzey bisikletçi değil normal kondisyonu olan bisikletçiler. Haftada bir bisiklete binen insanlar.

• Beğen
Tepkiler: jeffreyzz17
@sahbaz061
Bilgilendirme için çok teşekkürler, ben ve bir arkadaşım da "Birilerini bulsak öyle sürsek uzun yollarda" diyorduk.Tam isabet oldu Salıpazarı turuna %90 gelemem fakat facebooktaki sayfadan takipteyim.
Diğer turlarda görüşmek dileğiyle... [emoji4] [emoji4] [emoji4]

@endersemiz Görüşmek üzere hocam bende kendime bisiklet ile dolaşacak arkadaş arıyordum gruptaki insanlarla az buçuk tanıştım şimdi hafta sonları yapılan turlar bir heyecan veriyor bana.

• Beğen
Tepkiler: jeffreyzz17
Geri