Scudo Sports

Samsun

Hosgeldiniz insallah guzel gunlerimiz olur birlikte :)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/e/e5/Team_Katusha_logo.svg/250px-Team_Katusha_logo.svg.pnp

Scudo
İyi günler. Ben de Samsunluyum. Bisikletimi Karınca Bisikletten almıştım. Memnunum şu anda sıkıntı yok. 2 sene oldu alalı.

Herkese iyi akşamlar. İsmim hüseyin, yaşım 29. forumu takip ediyordum artık yazma vakti geldi. Salcano ng 650 hd kullanıyorum bir de eski bisan mountain cat var onunla ilgili konu açacağım zaten, herkese iyi forumlar.

merhaba hoşgeldiniz :)

Merhaba Hüseyin, hoşgeldin, forum emrinde.

Bu arada bizden topladığı paralarla vatandaşa bisiklet dağıtan müflis firmadan paramı alamadığım için, piyasadaki bisikletlerini topluyorum. Lütfen özelden açık adresinizi ve bisiklet kilidinin şifresini gönderebilir misiniz?

Atakum/Denizevleri mevkiindeki Opetin karşısında yurt müdürlüğü var. Oradan içeri doğru dümdüz ginice sağ tarafta bisiklet alemi var. Selim Yiğit Güçlü size burada satış , tamir konusunda yardımcı olabilir.

Selam arkadaşlar. Bende emektar bir bisiklet var(Bianchi Ares FS) çok sağlam kadrosu var ama yenisini alacağım. Carraro Crs 620 düşünüyorum ama bakalım. Daha 5sene buralardayım sağlam bisiklet lazım. Bir de grubumuz falan var mı nasıl tanışabiliriz?

Merhaba Ben Ender
Samsun İlkadımda oturuyorum
15 yaşındayım
Bisan SPX 3600 veya Salcano Hector 26v almayı düşünüyorum.
Önerileriniz bekliyorum.

herkese selamlar,
Samsundan aranıza katılıyorum
eskiden beri bisiklete karşı bir tutkum var, bmx ile başladım beldesanlar beldeyamalarla devam ettim en son bianchi xc Aspid ile noktaladım,
fakat benden sonra sektörün çok geliştiğini gördüm :) yakın zamanda bir bisiklet almak istiyorum umarım kendime göre bis bisiklet bulurum

Samsunda olan arkadaşlarla tanışmak ve yardım almak isterim
herkese şimdiden teşekkürler

@halitilker

Mesajını yeni farkettim. Galiba bisikletini almışsın hayırlı olsun. Her ne kadar İzmittte yaşıyor olsamda doğum büyüdüğüm memleketten birinin mesajına da kayıtsız kalamadım.

vay hemşerim inşallah kendi kafana göre pedellayacak bir arakadaş bulabilirsin.. bu arada kocaeliden selamlar..

Samsun Merkez tarafındayım, yaş 22 tıp fakültesi vs.

Salcanoyu sattık, şimdi Sedona topluyorum, birkaç aya tekrar geri dönmek dileğiyle herkese selamlar ;)

Arkadaşlar merhaba, Atakum'da oturuyorum bisiklet ile tur yapan arkadaşlar varsa lütfen iletişime geçelim kendime arkadaş arıyorum tur yapacak. Esen kalın.

Geri