Scudo Sports

Samsun

Hoşgeldin Melda ;)

İyi forumlar..

Scudo
(link)

Andrew ve Friedelin türkçeye çevirilmiş bu kitabını okuyabilirsiniz.

Yardımcı olan herkese teşekkür ederim bu arada bazı arkadaşlar hazırcı olmayın demiş google'da da araştırıyorum ancak birebir bisiklet kullanan kişilerin anlık paylaşımları bana daha gerçekçi geliyor, yardım etmeyecekseniz akıl öğretmeye de kalkmayın lütfen.

Yakında Kardeşim için bir bisiklet almayı düşünüyoruz 1800 TL biriktirmiş kardeşim 20 yaşında...

Şu anda bir kaç bisiklet var aklımızda uygun kategoride paylaşacağım anket ile birlikte sizde yardımcı olursanız ona göre karar vereceğiz.

Linki buradan paylaşırım...

Basılı hali varsa,

Kitabı almaya çalışacağım umarım idefix, dr, kitapyurdu falan satıyordur.

O kitap ücretsiz. Yazan kişilerin paylaşım müsaadesi var. Baskısını bulabileceğinizi sanmıyorum.
Aynı çiftin ücretli versiyon, tur hakkında kitapları da var.
Ayrıca forumdaki diğer ücretsiz dergi ve kitaplar için şu başlığa bakabilirsiniz:
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=128333
Bisikletle Tur hakkında Soner ve İnci Sarıhan çiftinin Pedalımda Beş Ülke kitapları var. Ben de bulunuyor. İçeriği farklı zaman dilimlerindeki temel hadise ve durumların, fikirlerin bir araya getirildiği günlük şeklinde yazılmış edebi bir kitap.
Bisiklet hakkında başkaca ücretli kitaplar için buyrunuz:
(link)
http://i.imgur.com/irKB3OR.jpg
keyifli okumalar

Teşekkürler MEHMETALİ bey konu içindeki fotoğraf seçimleriniz çok iyi :)

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Merhabalar :)
Bir an önce hayalinizdeki bisiklete kavuşmanızı dilerim.
Hangi tür bisiklet istediğinizi iyi düşünmelisiniz. Ben katlanır bisiklet istiyorum. Euro fena halde uçuşta :(
Bir diğer tavsiyem kadro ölçüsüne dikkat etmeniz. Aksi halde keyifsiz sürüşler sizi soğutabilir.

Şu an beklemeye aldık bakalım teşekkürler öneriler için bende bu boşlukta forumu takip etmeye devam edeceğim

bisiklet alemine / selim beye teşekkürler..sse bir yılın sonunda güzel bir bakım gördü.. bir iç lastik değişimi ve diğerleri..daha keyifli şu anda sirrusum :)

Arkadaşlar adım semih samsunluyum yaşım 26 kaç aydır aklımda bisiklet almak vardı ve böyle bir güzel siteyi görüp hemen üye olmak istedim ciddi boyutta bisiklet çeşitleri var tabi doğru bisikleti sizlerin kararıyla seçeçeğime inanarak buraya geldim inşallah sizlerle güzel günler geçiririz...

@Semih Sezgin

Merhaba ben de Samsun'da ikamet ediyorum. Yeni yeni beni de bir heeycan sardı ama Samsun'da Piazza AVM-Decathlon dışında doğru dürüst bir bisiklet mağazası yok sanırım. Sizin bir bilginiz var mı bu konuda ?

Toprağım bütçen ne kadar? Nerelerde sürmeyi planlıyorsun bakalım?
Atakum tarafında da satıcılar var ;)

Buraları biliyorsanız bana Samsun'da yol bisikleti görüp inceleyebileceğim satış mağazası söyleyebilir misiniz?

@Mustafa Yasin

Bilmek de ne kelime, Samsunluyum bende :) Sal mezunuyum :)
Denemeyi en güzel Decathlon'da yapabilirsiniz oradaki Btwin Triban3 modeli f/p olarak iyi yorumlar alıyor.
Farklı markalar arıyorsanız başka yerlerde var tabi.

Bianchi, Carraro, Ghost, Merida Satış Noktaları:
YANTUR(yeraltı camiinin orada) 03624330190
ŞENTÜRK TİC 03624311169

Sedona Satış Noktaları:
BİSİKLET ALEMİ / ESENEVLER MAH 317.SOK NO:2 ATAKUM / 0541 2173212
Şentürk Tic. KALE MAH KAZIMPAŞA CAD NO:16 İLKADIM SAMSUN / 0362 4325276

Yanlız yantur'dakiler biraz üçkağıtçıdır araştırmanızı iyi yapın gidin :)

@Emre Tekinarslan

Evet decathlon u biliyorum triban a alıcı gözle bakmamıştım, kaldıysa dediğiniz gibi denerim :)

Bu arada yantur u aradım az önce bende pek olumlu bir intiba bırakmadı telefondaki ses, abi sen gel hallederiz diyor sürekli, sorduğum markalar yok demedi, en iyi bisikletin carrero olduğunu iddia ediyor arkadaş :) uzak durmam lazım anlaşılan :)

Galiba ankara ya da konyadan bakcam delta bisikletten bana kolay en çok çeşit oralardan bulabilirşm sanıyorum.

Memnun oldum bu arada teşekkürler

HD

@Mustafa Yasin

Bende memnun oldum, bence yantura gidin,ciddi alıcı oldugunuzu söyleyin.Biraz da bilmişlik yapın, bi şey biliyormuş gibi görünün ki sizi kandıramayacaklarını anlasınlar. :) Almak zorunda değilsiniz, model seçeneği çok gibi orada en azından modellere bakmış olursunuz.
Carraro güzeldir ama mükemmel değildir :)

Ben de Samsun'da okuyorum bisikleti alalı birkaç gün oldu >> Salvano NG650 V fren 27,5"

Ben bisikletimi saathanenin ara sokaklarındaki bir salcano bayisinden aldım ama atakuma bakmadım ordan da güzel bir pazarlıkla alınabilir ama decathlon'u önermem çünkü en iyisi bilindik marka almak, ben bizzat almadan önce çok araştırdım özellikle bu forumda; decathlon'dakilerin çoğunun fren kolları orijinal değil hatta plastik malzeme o yüzden pazardan çarşıdan alın bisikleti pazarlık da iyice ben mesela kilidi filan beleşe getirdim ayrıca hem 80 lira pazarlık etmiş oldum :)

Hoş geldiniz.Ayrıca Meydan dan Saathane meydanına giden yolda da ismini unuttuğum bir bisiklet mağazası var.Orayada bakın.
Diğerlerini arkadaşlar söylemiş zaten.Bisiklet Alemini tavsiye ederim.

Hoş geldiniz. Birde yanturun yukarısında karınca bisiklet var öneririm hem bilgili insanlar üçkağıtçılık yok.

Geri