@Frédéric LAPOİNTE
size yardımcı olayım aytekin olağanüstü bi metabolizmaya sahiptir diyebilirimki hiç kimsede olmayan bi kuvvet vardır yani bitmiyor 400 km de bitmemesi 19 saatte bunu gösterir yalnız kilo vermesi lazım ağırlık dez avantaj bu dez avantaj sonucu bu turda iki kez telleri attı,,,,eğer bu olay olmasa idi 19 saatin altına inilirdi evet aytek dostum rejime girerse dahada ultra olacaktır 100 kilodan 20 kilo verirse 80 kiloda tam bir ultra kere ultra ıronman olurki o zaman hiç kimse onu tutamaz sadece bizler onun teker izlerini görebiliriz,,,geçen pazar aksi yönlerde karşılaştık 3 kez aldığı yolda helal olsun dedim,,çalışıyor aytek durmuyor öyle kolay değil bu iş inanmış olmak lazım süratli bisiklet kullanmak demek he babam antreman demektir uzun etaplarda kısa mola yapmak,,,,,,,,,,,,,
herkez bu tempoya dayanamaz bu yaz volkan akboga ve ben ve aytekin ile yaptığımız iznik turunda bu iki adamın nasıl süratli gittiklerine şahit oldum ben arkada kaldım ama yolu biliyordum sonunda iznikte buluştuk 2266 rakım toplandı o gün onlar çok daha fazla km yaptılar ben kısa yaptım ,,,en zor yola girildi tavşanlı yolu tersten alınacaktı ve ben kaderime boyun eğdim biliyordum kesileceğimi ama ikiside beni bırakmadı ben asla istemedim bunu çünki bu durum onları soğutur turdan ve ritimlerini düşürür ,,,süratli basanlar ile süratli olmayanlar arasındaki fark uzun ve çetin etaplarda ortaya çıkar bu durumda süratli olanlar beklemek durumunda değildir süratli olmayan ise durumu olgunlukla kabul etmelidir ,,,,evet tolga dostum ile bi şile turunda pedallama şerefine nail oldum tolga rampaları adeta yedi yedi,,,gözümün önünde,,,
aytekinin çok dereceleri vardır erciyesi devirdi dağa sürdü bisikleti bu forumun arka sayfalarında çok iyi başarıları vardır ama benim kızdığım taraf cumhurbaşkanlığı bilmiyor aytekini, aytekinin neyi eksik o cumhurbaşkanlığı bisiklet takımında yer almalı vakit geçmeden diyorumda ama o isim yapmak için bu işi yapmadığını her defasında söylemiştir evet bu yüzden onu severim aytekin bu ülkenin bisiklette isimsiz kahramanıdır ,,,,,aytek genelde yolda enerji barları alır,,,ha bu arada 400 km lik etap yol bisikleti ile alınmıştır zati başka türlü olmaz mtb ile olmaz bu iş,,,