Scudo Sports

Samistal Yaylası (Balayı 4. Gün)

Özcan güler

Daimi Üye
Tepki
2.767
İsim
özcan güler
Bisiklet
Diğer

Herkese Merhaba;

Samistal Yaylasi Balayı 4. Gün Dağ Bisiklet Mtb zorlu bir yolculuk yaptık. Tubi pek çıkmak istemiyordu. Haksızda değildi hani. Yarın hava açmazsa pek bir şey değişmecekti. Bizim de gitmemiz gereken rota Samistal'di! Aramızda konuşarak çıkmaya karar verdik. Bu tamamen ıslak bir gün demekti. Hiçbir şey görmemekte vardı. Yoğun sis altında çıkmaya karar verdik. 3000m. kamp yapmanın verdiği heyecan ile zorlu yolculuğa başladık. Her yer çok ıslaktı. Çise ve sis mental olarak oldukça çok yıprattı. Sağ tarafımız uçurumdu. Sol tarafta heyelan olmuştu. Oldukça gergin bir rotaydı. Yolun çok bozuk olmasından dolayı zaman zaman bisikletten indik. Bagajların kırılması en son isteyeceğimiz şeydi. Tubi'nin enerjisi gittikçe azalıyordu. Ona destek olmak için ben de bisikletten indim. Mental olarak ona destek olmam gerektiğini düşündüm. Eski yol heyelan yüzünden garminde gözükmüyordu. Bu durumu bir tık daha zora soktu. Samistal yaylasın'a doğru gitmemiz gerekirken; farklı bir yola gittiğimizi sandık. Sis yüzünden hiçbir şey gözükmüyordu. Yeni açılan yolunda doğru yol olduğunu bilemedim. Yolda şansımıza birileri ile karşılaştık. Rota hakkında bilgi aldıktan sonra; tam zirvede kamp yapma kararı aldık. Çadırımızı kurduktan sonra; ısınmak için kamp tüpünü kullandık. Dışarısı ıssız ve çok sessizdi. Rüzgar hiç yoktu. Sabah erken kalkıp güzel bir manzara için dinlenmeye çekildik. Tüm bunlara katlanma sebebimiz dağlara ve çoğrafya'ya yüksekten bakabilmekti. Özgürlük hissini dibine kadar yaşamaktı. 3000m. uyumak gerçekten harika bir tecrübeydi!

İyi Seyirler!

✩✩✩Bana destek olmak için ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

✩✩✩ Sürüş verileri: (link)

✩✩✩ INSTAGRAM: (link)

Scudo
Helal olsun her ikinize de, tebrikler ? ? ? Tuğba Hanım'a ayrıca tebrikler, o yol ve hava şartlarına, yorgunluğa, iyi dayanmış; ben olsam "başlarım senin yaylana da, balayına da" der, o kamyonete atlar, inerdim aşağıya :koptum:?:komik:

@Devenez ce que Valla kendisi istedi :D Şartların zor olacağını düşünüyordu; fakat bu kadar tahmin etmemişti :D Neyse ki bir sonra ki gün manzara karşısında: '' bu kadar zorluğa değdi '' dedi. Ama tur eve gidene kadar ne yazik ki hep maceralı geçti. Karadeniz bisiklet ve kamp hayatı için gerçekten epey zor bir yer. İklim şartları zorlayıcı

İnsan, keyif aldığı aktivitelerde çok zorlu koşullar yaşadıkça, sonrakinde aynı zorlukla karşılaşma ihtimali azalıyor. Böylece arada bir daha zoru çıksa da her yeni aktivite de alınan keyif artıyor.

bu balayı daha ne kadar sürecek! Vallahi her bir günü izlerken ben yoruldum. :):)

@Çetin ŞAHİNÖZ Kesinlike doğru tespitler. Bunlar hep mental olarak bizleri güçlendiriyor. Bu sebeple hep daha fazlasını istiyorum. Ne kadar sağlam bir zihin; o kadar sağlam bir mental dayanıklılık demek. '' Beyine '' kabul ettiremediğin bir şeyi devam ettiremezsin...
@ahmetyavuz Son günler dönüşe geçiyoruz :D Herkes rahatlayacak derken; dönüş baya sıkınyılı oldu :D Ama güzel bitti

• Beğen
Tepkiler: Çetin ŞAHİNÖZ
Geri