Özcan güler
Daimi Üye
- Tepki
- 2.767
- İsim
- özcan güler
- Bisiklet
- Diğer
Herkese Merhaba;
Samistal Yaylasi Balayı 4. Gün Dağ Bisiklet Mtb zorlu bir yolculuk yaptık. Tubi pek çıkmak istemiyordu. Haksızda değildi hani. Yarın hava açmazsa pek bir şey değişmecekti. Bizim de gitmemiz gereken rota Samistal'di! Aramızda konuşarak çıkmaya karar verdik. Bu tamamen ıslak bir gün demekti. Hiçbir şey görmemekte vardı. Yoğun sis altında çıkmaya karar verdik. 3000m. kamp yapmanın verdiği heyecan ile zorlu yolculuğa başladık. Her yer çok ıslaktı. Çise ve sis mental olarak oldukça çok yıprattı. Sağ tarafımız uçurumdu. Sol tarafta heyelan olmuştu. Oldukça gergin bir rotaydı. Yolun çok bozuk olmasından dolayı zaman zaman bisikletten indik. Bagajların kırılması en son isteyeceğimiz şeydi. Tubi'nin enerjisi gittikçe azalıyordu. Ona destek olmak için ben de bisikletten indim. Mental olarak ona destek olmam gerektiğini düşündüm. Eski yol heyelan yüzünden garminde gözükmüyordu. Bu durumu bir tık daha zora soktu. Samistal yaylasın'a doğru gitmemiz gerekirken; farklı bir yola gittiğimizi sandık. Sis yüzünden hiçbir şey gözükmüyordu. Yeni açılan yolunda doğru yol olduğunu bilemedim. Yolda şansımıza birileri ile karşılaştık. Rota hakkında bilgi aldıktan sonra; tam zirvede kamp yapma kararı aldık. Çadırımızı kurduktan sonra; ısınmak için kamp tüpünü kullandık. Dışarısı ıssız ve çok sessizdi. Rüzgar hiç yoktu. Sabah erken kalkıp güzel bir manzara için dinlenmeye çekildik. Tüm bunlara katlanma sebebimiz dağlara ve çoğrafya'ya yüksekten bakabilmekti. Özgürlük hissini dibine kadar yaşamaktı. 3000m. uyumak gerçekten harika bir tecrübeydi!
İyi Seyirler!
✩✩✩Bana destek olmak için ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!
✩✩✩ Sürüş verileri: (link)
✩✩✩ INSTAGRAM: (link)