Scudo Sports

Salcanoyu Testettim ''Onaylıyorum..!!

Arkadasım bisiklet aradan daha cok önem göstermen lazım bisikletini nasıl yıkyorsun neyle yıkıyorsun bakımını periyodik olarak yapıyor msn yola cıkmadan önce bakım geldikten sonra bakım yapıyor msn gözün gibi bakıyor msn servislere hiç laf atmayın bence ben bu gn gittim servise bi bisiklet gelmişti adam o kadar berabat kullanms ki servisci ben olsam kesinlikle garanti dışı derdim fakat adamlar bakıma aldılar tertemiz yaptılar bisiklet cok kolay gözüken fakat belkide en bakım isteyen ürünlerden birisidir gözünüz gibi bakmanız lazım...

Scudo
@KIVANC YILMAZTURK

haklısınız ama her yerdeki salcano servisi aynı şekilde değil.Bisikleti tabikide iyi kullanacaksınız ama servisinde biraz teknolojik şeylerden haberi ve bilgisi olsun.Salcano kötü bisiklet üretmiyor zaten sadece sorun satış sonrası servislerden kaynaklanıyor ama tüm salcano servisleride kötü değil yani.

yeni modellerinde gereksiz aşırı bir salcano yazısı var buda benim midemi bulandırıyor maşada selede kadroda gidonda yok artık ...
Sanki salcano dogurdu dicem abest olacak ...
Jantlardaki salcano yazısını sökmüştüm ben 2010 303 srd beyaz kadrodaki..
Bilmiyorum bilerekmi yapıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Sinan Ceylan
@SerkanNamazcı

size katılıyorum benim bu yıl salcano almamamın belkide en büyük sebebi görüntüleri bu yıl hoş gelmedi ve ng 255 ede nedense hiç ısınamadım görüntüsünden dolayı tercih etmedim.Yanlış anlamazsın kimse diğer arkadaşlara hoş geliyor olabilir ama bana hoş gelmedi görüntüleri.

arkadaşlar ben de salcano 650 disk almayı düşünüyorum ama kadro boyu hiçbir yerde yazmıyor. standart mıdır yoksa değişik ölçüleri var mıdır? 190 boy var sanırım 20 inç olmalıymış.

Sitesinde kadro ölçülerinin başladığı ilk model igman... sonrasında hiç bir model de kadro ölçüsü yok... ng 650 disk te ondan sonra... standart boy olabilir... bu arada kadro boyu 19inc olabilir denemek en iyisi

merhaba arkadaslar, salcanonun servis politikasindaki eksik yonlere deginmeniz yerinde olmus , gercekten servis yerine bisiklete bizzat mudahale etmek daha mantikli cogu zaman , ama oda bi yere kadar oluyor , ben 212 hd modelini kullaniyorum, trakya koylerindeki turlarimda o kadar cok cukurlu ve bozuk yoldan geciyorumki anlatamam , cogu zamanda arazi gecislerim oluyor,asfalt ve duz yol diye bi kavrami unutuyor insan cogu zaman, ona ragmen yuruyen aksamda yada aktarmada bir sorun bir arizayla karsilasmadim, ufak tefek ayarlamalar gerekti sadece onlarida kendim arastirip hallettim,fiyatina gore iyi ekipmanlarla topladiklarini soyleyebilirim bisikletleri salcanonun.

Astro 242 SRD Ben düşündüm taşındım ve bisikleti görmeden aldım Geldi kutunun içinden çıktı baktım söyle bi iyi. Bi bindim 27.05.2011 - 08.06.2011 bisiklet 350km'yi gördü Ne yaptıgımı nereye gittigimi nasıl bi yola vurdugumu Fotograflarla belgeledim çok yakında Güzel bi konu altında topluycam bunları İlk bisikletim ama hakkını verdigimi düşünüyorum Ve Salcano bence olumsuz yorumları hak etmiyor...

Arkadaşlar selam, bende de Salcano ng650 var, genel olarak bir şikayetim yok hatta tamamen alüminyum olmasından hafifliği gayet keyif verici. Hafta da 3-4 gün ortalama günde 10-15km yol yapıyorum kısa bir süredir didonumda oynama yapmaya başladı, bir kere sıktırdım şimdi tekrar gevşeme yaptı bu defa Antalya Doğa Sporlarına götüreceğim çünkü burada benim tanıdığım işin ehli başka yer yok diyebilirim. Genel fikre kesinlikle katılıyorum bisiklet iyi ancak satıcılar çok bilgisiz, servis desteği tatmin edici değil. Eşime aldığım Salcano'nun servisinde ücretsiz olan ilk bakımını ücret ödeyerek başka yere yaptırma gereği duydum.. Bilmem bu konuda başka söze gerek var mı??

Ng 650 modelinde Gidonun oynama sorununu bende yaşadım sıktım ama hala devam etti garantiye verin tamir etsinler olmazsa yeni bir gidon taksınlar..

Benim artık salcano ilen alakam kalmadı bisikleti modifiye ede ede Amobea 9128 kadrosu üzerinden devam etmekteyim.

Eşime Salcano Astro Lady 244 aldık. Hiç fena durmuyor. Henüz arazi ve zorlama görmedi, o yüzden iddialı konuşamam. Ancak bizim gibi keyif amaçlı kullanan kişiler için yeterince hafif ve konforlu geldi bana. Ön amortisörün kilitlenebiliyor oluşu da asfaltta rahatlık sağladı. Vites geçişleri gayet rahat, ama anladığım kadarıyla acera ancak bizim gibi amatör kullanıcılar için bir orta sınıf sistem. Bize yetecektir ama profesyoneller, dağa bayıra vuranlar ne der, bilmem.

Dün bir yorum yapmıştım konuyla ilgili. Ancak forumda yeni olduğum için yanlışlıkla "hızlı cevap ver" butonuna basarak cevap yollamışım. Umarımyazdığım mesaja ulaşırsınız ve size bir yardımı olur. Saygılarımla.

2009 yazından beri ng222 kadrosu kullanmaktayım. Gayette memnunum kadrodan fiyat performans oranı başarılı.
Eğer Salcano alacaksanız üstündeki diğer ekipmanların kalitesine bakıp öyle alınmalı çünkü çok düşük kalitede modelleride var. Onlardan alıp dağda bayırda sürecekseniz paranıza yazık etmiş olursunuz.

Şuanda Amoeba 9128 kadro üzerine topladım ne varsa salcano kadro üzerinden sadece x5 ön vites ve Michelin wild racer lastik 1 yıl oldu aşınma yok !! ve Elcekler ...

Eğer yazım size katkı sağladı ise ne mutlu bana
Teşekkürler.

Evet salcanonun bisikletleri çok kaliteli parçalardan üretiliyor fakat teknik servisleri berbat

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
10 ay önce igman almıştım çok güzel taklalar attım kötü düşüşler yaşadım ama tek yaptığım üstüne binip yola devam etmekti.arka göbek dağıldı kesinlikle benim suçumdu ama değiştirildi.servisten servise fark olduğu açık.

Ben diğer kadro ağırlıklarını bilmiyorum ama igmanın kadrosu 1550 gram.bu muazzam bir ağırlıktır.Sonra dedim ki bu alet donanım yükseltmeyi hak ediyor.ön arka göbekler dahil full deore set dizdim.jantları telleri aynakolu hepsini değiştirdim.sonuç muazzam keşke biraz daha bekleseydim de xt yapsaydım bile dedim.Ben salcanoyu beğeniyorum seviyorum daha güzel yerlere geleceğine de eminim.

İnşallah çok yakında astro 240 srv'm olacak ilk deneyimlerimi yazarım :)

6.6 kişi okumuş maşaallah :)artık salcanodan amoebaya geçtim :)

bu arada 2 yıldır salcano 303 srdnin üzerinden aldığım parcalardan x5 ön aktarıcı michelin lastikler ve vites kabloları sorunsuz devam ediyor benimle ;)

Salcano'ya tekrar geri mi dönüyorum :)
ASSOS XC SLX /XT

Geri