Scudo Sports

salcano'nun 2010 modellerinden satın alan ve bisikletine kavuşan var mı ?

@neverhood

ögrendikçeden kastım daha fazlasını istemek degilde , ögrendikçe aynı paraya daha iyi bir ürün alınabildigini anlamak:D tabi birde kullanıcı memnuniyetsizligide cabası:D

Scudo
@S.Emre DURMAZ

salcanonun o yıl için belirlediği liste var ama bunun üzerinden bayinin satınalma gücüne göre iskonto yapıyorlar. fiyatlar listede tabiki yüksek görünüyor. yani elinizde liste olsa bile siz bayi ile salcano yetkilisinin arasındaki telefon konuşmasını duymadıkça fiyatı bilemezsiniz...
benim yakınım var peşin verebilsem ciddi iskonto yaptıracaktım olmadı :(

@Gökay ÜNGÜDER

memnunum bi disk frenlere alışamadım bir türlü açıkçası bilgili olmadığımdan korkuyorum bi şey olur yada vs diye ... bisikletim harika zaten kpss sınavından sonraa uzun soluklu ciddi bir tur düşünüyorum. zaten km 500 geçti
bu arada ön tekerde küçük bi sorunum varr teker hopluyor birde ön freni sıkınca jant teli kçük sürtme yapıyor bi türlü çzemedik ama genel olarak memnunum bisikletimden

tekrardan teşekkürlerr

abi ben 1 aY önce salcano astro aldm ve hayatımın bisikletine kavuştm diyebilirim sana bence hiçbir şekilde hata yapmış olmassn ben çok memnunum şahsen :D :D :D :D :D :D

selam arkadaslar...bende bisiklet hastasıyım.ama hiç şimdiye kadar adam gibi bi bisiklet sahibi olmadım.şimdi yeni güze bi bisiklet almayı düşünüyorum.uzun yol sevdamda var.bunun icin bianchi hero ve salcano astro arasında kaldım. fiayt olarak ikiside aynı hemen hemen.ama yorumlardan salcona daha iyi gibi..sizce hangisi daha iyidir. birkac sorum daha var teknik anlamında..yardım edebilecek deneyimli bilgi sahibi biri varsa biraz vaktini bana ayırırsa cok sevinirim...

arkadaşların yazdıklarını okuyunca kendimi şanslı hissettim... salcano impetus için hepsiburadadan cumartesi günü sipariş verdim, pazartesi kargolandı, salı geldi ve servise verildi, çarşamba servisten alındı...

ha deneyebildim mi? hayır, salıdan beri yağmurlar durmuyor :) bisikletten pek anlamam ama bir sorunuz olursa açıkça yazarsanız cevaplayabilirim...

neden impetus aldın filan denmeden, inanılmaz uygun fiyat ve taksitle aldım... imkan olsa herkese böyle bir fırsat tanınsa(impetusta kişiye özel %20 indirim + play karta %25 puan ile 300 liraya mal oldu)... ama hala salcano almayı düşünenler hepsiburadaya baksın, world play karta %25 puan veriyorlar ama puan 100 lira ile sınırlı... yani 400 liraya kadar %25, 400 lira üzerine 100 lira puan demek...

Geri