Scudo Sports

salcano'nun 2010 modellerinden satın alan ve bisikletine kavuşan var mı ?

@agnostika

ben aldım 2010 IGMAN.hatta birsürü parça taktırdım 9.8km yaptım süper :)

Scudo
@sadıkumut

hehe nalanı ismini bianchi hero ya verdim
bunun ismi makbılee :)

teşekkürler tekrardan zor oldu ama geldi işte :)

Bugün Salcano Igman ımı aldım. İlk deneyimim gayet güzel etkiler yarattı. Çok hoş bir sürüşü var. Vites ve frenlerinden problem yaşadım. Yarın tekrar götürüp ayar yaptırıcam. Görüşlerimi tekrar yansıtırım :)

• Beğen
Tepkiler: Aydın Akyokus
gençler dün aldım astro m inanın cok rahat ve hafif alet önerilirmi bence ewet ve çok çabuk hızlanyo bn yolda deniycem :)hatta dagda bayırda:)

@emreyonluer

Ben de çarşamba günü Igman aldım. 180 km yaptım, hiç bir sorun çıkmadı çok memnunum. Sende bir sorun oldu mu peki ?

@g.r.a.ı.d.e.r

Igman ı düşünürsen şiddetle tavsiye ederim. 300 kilometre oldu bugün, tek bir sorun yok..

Salcano Xrs 500 Sora

Çalıştığım firma salcano sattığı için piyasa fiyatının altında aldım.

Ancak 45 gün fabrikası bekletti.

Ufak kusurları olsada, keyfe ket. Mesela ön tarafta olan kablolar
gidon içerisinden geçirilmemiş, geçirmeye çalıştık kablolar kısa geldi.
Bunun yanında ucuz bir sele borusu takılmış, ve gidon üzerinde yer alan vites kolları oldukça aşağıya monte edilmiş.

Ancak genelde şahsi anlamda bilmem ama konuşup görüştüğüm bisiklet firmaları salcano'nun ürettiği modellerin çoğundan şikayetçi. İmalattan kaynaklanan bir çok sorun yaşadıklarını ancak yapılan onarımdan sonra para alamadıklarını söylediler.

• Beğen
Tepkiler: Aydın Akyokus
@ANIL SÜLÜN

şimdilik bir sorun yok çok şükür,ama musaözü'ne gidip gelirse testimden geçer :D

arkadaşlar ben 2 adet salcano aldım hiç bir sorunla akarşılaşmadım deore setli ve slk lisini aldım arka hidrolik vidası sızdırıyordu servise götürdüm hiç itiraz etmeden beni de üzmeden orjinal sıfır yeni siyle degiştirdiler şu an her ikisindende memnunum

Valla Ben Igman Aldim 20.05.2010'da Ayni GÜn İÇİnde Teslİm AlabİleceĞİm SÖylendİ Ama İŞe Gİtmem Ve İŞten Gece ÇikacaĞim İÇİn Ertesİ GÜn Aldim. Sİz Fabrİkadan Mi SİparİŞ Verdİnİz?

@Serkan Demir
fabrikadan sipariş verilebiliniyor mu ? belki daha ucuza alınabilir kim bilir bayilere kaç liradan gidiyor adamlar üstüne kaç para koyupta satıyor düşünmek bile istemiyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Serkan Demir
@cem eroğlu

bunu bilmiyorum ama 4 ay kargo bekleyen var. aklıma o geldi benim

Direk fabrikadan almıyorlar. Zaten fabrikanın perakende satışı yok. Henüz 2010 modeller çıkmadan önce bayilere kataloglar gönderiliyor. Ve bu kataloglardan seçilerek ön sipariş veriliyor. Bisikletler bayilere ulaştığında da teslim ediliyor. Eğer bayi değilseniz veya çok yakın bir ahbabınız bayi falan değilse, fabrikanın bisikleti bayilere kaça sattığını, bayilerin de ne kadar kar koyduğunu asla bilemezsiniz. Ayrıca her bayinin bisikletleri fabrikadan aynı fiyattan almadığına da sizi temin ederim. Bu fiyatlar da bayinin bulunduğu bölge, ne kadar eski bir bayi olduğu, ödeme koşulları, büyüklüğü ve fabrikayla ne kadar samimi olduğuna göre değişiklik gösterir.

• Beğen
Tepkiler: cem eroğlu
ama kendi sitesinde fiyatlar olduğu için pek kazıklanma ihtimali yok.en azından 600 tl lik bir bisikleti 850-900 tl ye satamazlar.

impetus aldım menun degilim:( bisikletler hakkında daha çok ogrendikçede menunsuzlugum artıyor.

@kıvanç özsoy

öğrendikçe daha fazlasını istemen normal..

impetus ilk aşkın olsun..
yeni bisikletin eminim daha iyi bir modeli alacaksındır.
salcano da 7 milyara kadar bisiklet mevcut yanılmıyorsam..:in:

Geri