Scudo Sports

salcano'nun 2010 modellerinden satın alan ve bisikletine kavuşan var mı ?

@eerkilinc

aman diyyim ii yapmışşsın :) kesinlikle ... ben öyle bi hata yaptım ...böyle giderse mayısa olmadı hazirana çıkacak ... :)

Scudo
@aslankangal

kusura bakma ama ayar oluyorum senin gibilere bir salcano kullanıcısı olarak...:in:

neverhood katılıyorum sana aynı sekilde bende ayar oluyorum ama ne yapalım anlatamassın ki :S

@aslankangal

hak veriyorum...
gerçekten berbat...
süslü püslü kutuları var ama içleri boşş:):):)

kadro çatladı 2 kadroydu bunuda değiştirticem ve hiç kullanmadan mümkün olan uygn fiyata satıcam yeterki elimden çıksın...
uygun fiyat istiyorsan ama kalite de istiyorsan sedona dan kron dan şaşmamak lazım...daha üst birşey isteniyorsa tabiki scott trek giant vs ürünlere yönelmekte yarar var..

nisan 10 akadar bütün siparişler biteccek mişş alan ve almayı düşünenlerin bilgisine....

selam ben 10 gün önce salcano igman aldım bugün kargoya veriliyo bisikletler bu günlerde elinize geçer bisikletler

inşallah kardeşim bizde dört gözle bekliyoruzz gelemedi gitti ama ben fabrika vs satıcılara sordum üzgünüm ay sonuna gelecek inşllah bi hata vrdır da yarın gelir ... zaten bi tane bisiklet aldım ona biniyorum :) bianchi hero gelince ne yapcaz bakalım ...

• Beğen
Tepkiler: hayri kaygısız
evet nisan 4 :) ama ne ses var ne soluk :)) allahım sana geliyorum ...

vallaha sorduğum herkez var diyor ama almaya kalktığında ses yok yarın gelir olmadı yarından sonra gelir hafta sonu gelir hafta içi gelir :):) yada önceden sipariş verenler için hala gelecek gelecek :))

ya arkadaşlar ön siparişle, görmeden bisiklet mi alınır ya... Beklersiniz işte böyle.. ya da bekleyin geldikten sonra alın, ya da gidin başka alın ne diyeyim yani size :D

@S.Emre DURMAZ

bişey deme abi ya zaten kendi kendime diyorum hergün :)

sanırım para cebinde ağırlık yaptı biraz.. vereyim de kurtulayım dedin :D

• Beğen
Tepkiler: Aydın Akyokus
Erdinç'in aldığı salcano tanıtım için 1 adet üretilen salcanodur. Şuan diğerleri henüz montaj edilip piyasaya sürülmedi. bu hafta içinde yavas yavas gelecek. Tüm modeller 15 inden sonra da tüm bayilerde bulunacaktır. Herkes salcanosuna cok yakında kavusacak =))

• Beğen
Tepkiler: cilgin_erdinc_
@S.Emre DURMAZ

hiç sormayın :) birazz fazla iyi niyetten kaynaklandı galiba :))

o bianchi Hero' yu alan arkadaş sensin sanırım. bisikletlerimizin fotoğrafları bölümünde gördüm. Valla Hero' yu çok beğendim... Ben olsam onu kullanırdım. Zamanla ufak tefek modifiye de edilir. çok uygun fiyata almışsın ve çok güzel bir bisiklet, güle güle kullan :in:

• Beğen
Tepkiler: Aydın Akyokus
kadrom değişecek
ancak beklemem gerektiği söylendi...
sebebini sorduğumda gümrükte galiba takılmış halletmeye çalıştıklarını en kısa sürede piyasaya süreceklerini söylediler..

@S.Emre DURMAZ

teşekkür ederim vallaha dayanamadım ocak tan beri bisiklet peşinde koşturuyorum dedi ocak 20 de siparişini verdim şubat sonu gelir dedi ama ne ses var ne soluk :) ben de aldım geçtim bianchi hero yu zaten diğerinin geleceği yok düşünüyorum tekrardan teşekkürler ...

• Beğen
Tepkiler: S.Emre DURMAZ
Geri