ben de 2 günlük astro 212 hd sahibiyim. ilk mesajim da buraya kısmetmiş ormana da asfalta da vurdum velespiti tek sorun ön vites 1 e zor düsüyo hatta coğu zaman düşmüyor bile. 2 3 cok güzel pozisyonlanmıs hic sorun yok. Kafam karıştı.
SALCANO ASTRO 290 ve 291 modelinin arasındaki tek fark. Biri sram vites yazmış diğeri shimano en çok tavsiye edileni nedir arkadaşlar. 290 modeli shimano onu almayı düşünüyorumda tavsiyeleriniz varmıdır.
Bende de Salcano Astro 212 HD var. Bisikleti İzmir'den kendi yetkili bayisinden aldım. Bisikleti alırken birşey dikkatimi çekti. Suntour marka maşanın farklılığı. Aynı modelden 3 tane renk seçeneği vardı. Hepsi de görünüşte aynıydı fakat bir tanesinin maşasının mekanik kilidi maşa üzerinde değil de gidona hidrolik kablo ile bağlanmış "remote lock out" şekildeydi. Tabii ki bu modellisini almak bana daha mantıklı geldi. Bu farklılığın sebebini sorduğumda fabrikadan bu şekilde çıktığını söyledi teknik servisteki arkadaş. Herhalde ellerinde maşa üzerinden elle döndürülen "mechanic lock out" sistem kalmadığı için yine ellerinde hazır olan HRLO sistemi takmışlar. Nedne böyle olabileceği hakkında başka bir fikri olan varsa duymak istiyorum. Bu model bisikleti almayı düşünen arkadaşlar varsa tüm renk seçeneklerine bakarken maşa amortisör kilidini de bir kontrol etsinler derim
Salcano Insomnia 243 sram sahibi oldum ben de. Ama henüz teslim almadım. Salı akşamı gidip teslim alacağım. Daha önce Astro 210 kullanma şansım oldu. Gayet memnun kalmıştım. Sanırım Insomnia benim ihtiyaçlarımı karşılayacaktır.