Scudo Sports

Salcanocular ne kullanıyor?

@Taxonera
Evet 26''. Assos modelinin 2015 serisini de kullandım. o sezon jant ebatı 26'' yerine 650b tercih editmişler.
Boy 1.71/79 cm bacak boyu.
Her iki jant ebatını tecrube etmiş bir birey olarak kesinlikle 650b derim.

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_2mqqa03.jpg

Scudo
@Örümböcük
650b? Kusura bakma cahillik

@Örümböcük
Jantlar hakkında cahil [emoji5] olduğum bir konuda lastik aralığı diyelim 27,5 x 2,20 lik bir lastikli bisiklet aldım. Ama arazide değilde kuru havalarda yolda sürücez. Bu 2,20 lik oran kaça kadar düşer.

Ya bu bisiklet konusunda hiç rehber nitelikli yazılar yok. Ben öğreneyim. İlk işim bu olacak valla. Bilen çok yazan yok.

hocam malesef bahsettiğin soruya cevap verecek bilgim yok.
yalnız, bana biraz ikilemde kalmış gibi geliyorsun.
(link)

sayın salcano kullanıcıları salcano city life 30v modeli hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim bu özelliklere sahip farklı bisiklet modelleri üzerinde de fikir belirtebilirsiniz

@metegur Ben 2015 mayıstan beri kullanıyorum fiyatına göre bisiklet çok iyi ama lastikleri çok dandik zırhlı bir lastik takarsan çok güzel bir tur bisikleti olur,
İlerleyen zamanlarda ise aynakol ruble jant değiştirirsin on numara bir alet olur.

• Beğen
Tepkiler: metegur
@Onur YCL İnternette bazen kampanyalar yapılıyor kupon ile indirim veya kredi kartı 100 tl chip para verebiliyor internet alışveriş platformlarını takipte kalın.

@snrhsnn Elindekini satıp city life 30 v al birde zırhlı rubena lastik al keyfine bak

NG 555 kullanan var mı peki?

Rubena zırhlı lastik 60tl civarı bilginize

Salcano city life 30v mi yoksa sedona 410 mu ya da aradaki fiyat farkına çok değer mi acaba salcano 900 tl sedona 1400 tl

@A.Samed.Y 7 ay önce attığım postu alıntılamadan önce profil fotoğrafıma baksaydınız aradığım ürünü aldığımı görürdünuz.

@Onur YCL kusura bakmayın görmemişim..
@metegur rubena 700x modellerine bakın gayet kaliteli ürünlerdir decathlonda satılan vittoria ve hutchinsonlarda gayet iyidir tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: metegur
İki haftadır nette araştırdım ve az çok anlayan arkadaşlara da sordum, sonunda kafam karıştı iyice... Fiyatı ve istediklerimi düşününce Salcano NG650 26 HD aldım dün. Bisikleti teslim almaya henüz gidemedim, umarım istediğim gibi güzel olacak...

Geri