Scudo Sports

Salcano XRS030 Apex vs Tiagra

Salcano xrs 030 tiagra kullancısıyım. Bisikletimden memnunum muadillerine göre hafifliği olsun aynakol dişli oranları olsun benim için biraz daha önde(benim tercihim 52-39 aynakol). Arka aktarıcının performansı fena değil. Ama ön vites bana da sert geliyor. Düşük ve orta seviye yarış komponentlerinin kronik sorunu sanırım bu.
10860889_898579756861160_8282864087338296889_o.jpg

Scudo
çok güzel bir yol, çok güzel bir fotoğraf. Konuyla alakası yok ama yazmadan geçemedim.

@Levent S.
teşekkürler Levent Bey. yol Afyondan Kocatepe anıtına çıkış yolu. çok virajlı ve çok dik bir yol yaklaşık 800m yükselti farkı var başlangıç ve bitiş arasında. ortalama % 8 ve yer yer %25 e varan eğimler mevcut. Bu tarz yollarda 52-39 aynakol ve 11-25 ruble oranları zorluyor bilginize. Antremanlı olmak lazım

Memleket cennet arkadaş, içine etmek için ne gerekiyorsa onu yapıyoruz ya ona üzülüyorum :(, şu yolun güzelliğine baksanıza ya.

• Beğen
Tepkiler: S.Çal
Bugün Mağazada Varsa 105'i de deniyeyim sürdüm ama sadece arka vitesini kullandım...Birde yol bisikletlerinin vites kollarından,teknolojisinden anlamam ama fren kolunun altında ki vites koluyla daha rahat atılıyor ama eski sistem mi desem bilmiyorum üstte küçük vites kolu var bazı alt modellerde o epey sert.Birde Sram Rival yada Force denemiştim hangisi pek emin değilim o yumuşaktı ve vites kolunu kendinize çekebiliyorsunuz hoşuma gitmişti o özelliği...

@can akıncılar
Gittiğiniz mağazada xrs030 apex var mı acaba

@can akıncılar
Anladım. Ben 2014 modelini arıyorum da

2014 model tiagra yı Anadolu yakasında bulabilir miyim sıfırını

@ertanmrtz
Geçen hafta Sirkeci'de gördüm bir tane kalmıştı beyaz model.

ertanmrtz sirkecide xrs030 tiagra beyaz mevcut. orada tek salcano bayii var zaten doğubankın altında.bilmiyorum isim verebiliyor muyuz? selamımı söyle kolaylık göstersinler.ben 030 apex kullanıcısıyım fiyat/performans gerçekten mükemmel.

@Emir Batmaz
Mükemmel olmasına mükemmel de bulunmuyor işte. Hayır hangi mantıkla bu harika renk tasarımından bu denli berbat bir sarı renge geçebilmişler anlamıyorum. Tasarlayan Adam firmayı satmış resmen

Velespit bisiklette internet stoklarında gözüküyor bizim orayada yakın hangi yılın modeli o yazmıyor

Velespitte bulamadm ben.olanlarda 2015 model ve 2500 ₺ civarında xrs 030 2014 yok diye lapier audıcio 300 aldm 2000₺ ye sora setli

@ahmtayd
Salcano her sene berbat zaten. Adamlar renk yapamıyorlar ucuz fiyata yüksek donanım koyup satmaya çalışıyorlar.

Bence bu satış politikasıdır,donanım fiyatına göre süper bide kadro boyayı düzgün yapsalar piyaSayı silip süpürücekler

@ekuzyurt
Bana kalırsa isimden de kaybediyor.

Arkadaslar 2014 tiagra 51 cm Beyaz renk zerre kadar çizik bile yok. 200 km kullanıldı. 1500 tl. Her şehre gönderebilirim.

Yeşil Bisiklette vardı 2014 xrs 030 bilginize (Kadıköy)

Geri