Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

Scudo
2015 aralikta alinmis ben 2015 zannediyorum :) 2014 muymus ahaha

@abidin89
özür dilerim ama sele spacerlar ve gidon bandı renk olarak çok uyumsuz olmuş.
Muhakkak bütçe yaratıp (300 TLye falan maloluyor) SPD SL pedal ve ayakkabı alınmasını öneririm.platform pedallar ve kalpiyeler pek yakışmıyor.
son olarak kabloları niye değiştirdiniz?

@x-rayted hangi soruya cevap vererek basliycam bilemedim :) pek gorunum uyumu benim icin onemli degil onemli olan rahatlik spd pedal ayakabi ilk alacagim seyler suan issizim ise ilk girince alacagim seyler kablolarini onceki sahibi degistirmis olabilir :)

• Beğen
Tepkiler: x-rayted
İlk sahibi benim. Kablolar Space rler ve qr lar görüntü güzelliği açısından değişti. Siyahtansa beyaz daha farklı ve güzel oldu. Beyaz gidon bandı ise çok çabuk kirlendi ği için ritchey gidon ve boğaz değişirken xlc nin gidon bandı ile değiştirildi. Sele ise satın aldığım mosso cyclocross tan çıkma üzerindeki brooks sele ile satmak istemedim.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@fatih acar fatih bey bukadar emek vermisiiniz bisiklete peki neden sattiniz sattiginiz arkadasta 50 km kullanmamis bile ben gayet memmunun 2 hafta oldu 500km yaptim

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Kilo 105 konfor çok düşük bu kilo için. Mosso cyclocross aldım 700x33 lastikler ile ağrısız yol yapıyorum şu anda. İstediğim gibi yük atabiliyorum kaldırımlardan atlayabiliyorum. Öne ve arkaya bagaj bağladım 20 haziranda ege turuna çıkıyorum. 15 günde kullanılmıyan köy yollarından izmirden ada karina Akbük Bafa milas ören Gökova marmaris selimiye datça ve feribot ile bodrum à geçip sonlandırmayı düşünüyorum. Eylülde ise çeşme feribot selanik Gümülcine kırcaali plovdiv haskova edirne planım var. Herbiri 10 12 gün sürecek turlar. Bu yüzden sattım. Ama pişmanmısın dersen gerçekten binilecek hale gelmiş çok iyi bir bisiklet olmuştu.

@fatih acar oncelikle cok iyi bir rota hazirlamisiiniz tebrik ediyorum bende bir bisiklet tutkunuyum 2 ay boyunca sahibinden comda bisiklet baktim ve satan arkasla hemen anlasip 2 gunde aldim ilk basta salcanoya karsi tereddutlerim vardi ama simdi hepsi yok oldu size tesekkur ederim bakim yapip yukseltmissiniz ve burdada karsilastik bisiklet boyle guzel bise pedaliniz daima duz bassin :)

Arkadaşlar kusura bakmayın konu açmayı bilmiyorum, size bir şey sorcam yol bisikleti almayı planlıyorum ikinci el 54 kadro salcano xrs 040 2014 model buldum 900 tl ye fakat boyum 170 sizce ne yapmalıyım, malum 2016 fiyatkçları uçmuş durumda önerebileceğiniz bisiklet var mıdır? İyi forumlar..

@uğurdoğan50 Benim boyum 1.68 bisikletim Fuji Sportif 1.3 kadro boyum 52 size biraz büyük gelecektir. Kayınçom da XRS030 var boyu 1.75 oda 52 kadro kullanıyor. Size tavsiyem sabredip ikinci elde eylül-ekim tarihlerini beklemeniz.

900 xrs040 için iyi bir fiyat yapılmış değişiklikler neler? Bunları da söyle ki uygun mu değil mi sana anlatalım

@fatih acar
Fatih bey orjinal duruyor, herhangi bir değişiklik yok 2000 km kullanılmış.

@trainspotting35
Sizce şimdi 2. El almak iyi değil mi?

@uğurdoğan50 Şu anda bisiklet piyasasının en cafcaflı zamanları hevesle alınan bisikletler zamanı diyorum ben bu zamanlara kışa doğru alacağınız ikinci el bisikletlerinde fiyatları ister istemez düşecektir ben bisikletimi kışın 1350 tl ' ye aldım şimdi satmak istesem 2000 tl isterim mesela :):):)

• Beğen
Tepkiler: fatih acar
@uğurdoğan50 Forumda yazdıkları kadarıyla Tiagra dan başlayın diyorlar ama şuanda kullandığım sistem tiagra ama sora nasıldır bilmiyorum. Başlangıç bisikleti sizin bütçenizle alakalı 1000 TL ye başlangıç bisikleti arayanda var 5000 TL verip başlangıç bisikleti alanda.

@hakan64 hakan bey teşekkür ederim yorum için sanırım büyük olcak, beklemede kalıp kışın bişeyler yakalamaya çalışcam.

@trainspotting35 anladım ben 3 yıldır mtb kullanıyorum, biraz hantal hissetmeye başladım onun için böyle bir düşüncem oldu. Beklemede kalıp uygun bir bisiklet bakacağım, yorumunuz için teşekkür ederim.

@uğurdoğan50 fiyat iyi. Ama 54 kadro size büyük olacaktır. Ben sizden bir 2 cm uzunum, bacak boyum 77 cm. 54 kadro aldım. Ve keşke 52 kadro alsaydım diyorum. Uzun mesafede yoruyor ve sırt ağrısı olabiliyor.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar, Boyum 1,93. En büyük kadro 57cm diye biliyorum. Bu bisiklet benim boyuma uygun olur mu?

Geri