Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

Bu gün 10 dakikalığınada olsa Osman Şirin abimize eşlik etme fırsatı buldum. Ne yazıkki dar zamandı, 12:30'da üniversiteye çok yakın bir yerde kendisini ve ekibini karsiladim, birkaç dakika bisiklet üstü de olsa sohbet etme imkanımızda oldu. Ne yazıkki vize haftası ve benim Dinamik sınavım 13:00daidi, üniversitenin kapısının önünde ayrılmak zorunda kaldım. Yolun açık olsun güzel insan. http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160409/9492856af803c6b6b7cc5ebc48cb4ad4.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160409/a75af131fbd15bc0679fb0d8f16e44b4.jpg

Scudo
@ecelfeli Osman Şirin'e eşlik etmişsin hocam .. süper! Adam uyumadan 860 km gitti ya! Helal! :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@amoush00 Hocam çok şükür banada nasip oldu. Aslında Sabah erken saatlerden itibaren kendisini bekliyordum fakat 13:00de bulunmam gereken bir işim vardı işim olmasa en az Isparta çıkışına kadar eşlik etmek istiyordum:) bunada şükür.
En çok dikkatimi çeken şey ben ilk Davraz çıkışımda en sona ulaştığımda, Oradaki insanlar seyahatim-yol durumu-Köpekler vs. Sorular sordular Öğle sıcağı idi ve ben max. 1lt Su anca tüketmiştim. İnsanlara saçma sapan devrik cümleler kuruyor Beyin olarak Zihnen cevabı biliyor fakat Dilimden abuk sabuk kelimeler dökülüyordu. Osman bey ise 24saatten fazla hiç uyumamış.550km yol gitmiş birisi olarak benimle o kadar düzgün; Zihni açık olarak sohbet edip sorular sordu ki. Zihin açıklığına bir defa şaştım kaldım :) Göltaş rampasının zorluğu yol üzerinde başka böyle rampaların olup olmadığı bölgenin Rüzgar alma durumu,Benim sağlık sorunlarım (hipertansiyon) bana gaz verip teşvik etmesi vs. Fiziki gücünde bahsetmiyorum herkesin malumu. Yolu açık olsun bizden 5 yaş büyük bizim belkide hiç denemeyeceğimiz işleri başarıyor. Rabbim 1ini 1000 etsin.işini gücünü rast getirsin,O sırasını savdı::: Darısı başımıza::: Emrah Hocam. :)))

@serkan akta

Merhaba bende xrs 040 aldımda gidonunu değiştiricem bunların gidon ölçüsü kaç.

@amoush00 merhaba abi, shimano rs010 jant seti çakasım var merlinden kargo dahil 95€ gibi olacak ne dersin? Senin 501'ler ne alemde? Memnunsun değil mi?

Evet memnunum. Biliyorsun orjinal jantları çok kullanmadan değiştirdim. Henüz bir sıkıntı yaşamadım. 95 € iyi fiyat.

@amoush00 anladım. lastikleri değiştirmiş miydin? benim orjinalinde gelen lastiklerden özellikle arka lastik çok yıpranmış durumda. yeni lastik bakayım diyorum bu aralar.

@GoMMeS
tavsiye edilir. Arkadaşım aldı kullanıyor ve memnun linkte 4 renk görünüyor ama ellerinde siyah var. :)

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@GoMMeS Benim de yarıklar ve yanaklarda Tüylenme başladı. Ben ucuza kaçtım o işte. Rubena Syrix diye bir dış lastik aldım. Tanesi 30 tl civarında. Performansı ne olur bilemiyorum. !??

@ecelfeli öneri için teşekkür ederim. (link) bunu düşünüyorum şu sıralar ben de. Çifti için kargo dahil 35 € fiyatı var.

@GoMMeS
Hocam bu merlinden alışveriş lerde gümrük vergisi falan ayrıca bir ek masraf çıkıyormu? 20tl de kargo parası görünüyor. 91+20 = 111 TL ye geliyor.

@amoush00
Aman hocam herşey den kıs lastiklerden kısma, bende zamanında ucuz diye Rubena Flash lastik almıştım,çifti kargo dahil 50tl idi, yokuş aşağı giderken hemde ön tekerim patladı. Allahtan yol boştu. 35km süratle belkide ölümden döndüm. Çünkü yokuşun ortalarında kafamdaki şapka rüzgardan düştü durdum onu aldım tekrar hızlandım eğer durmadan inseydim enaz 50km ile iniyor ve ayvayı yiyor olacaktim .O gündür iç olsun dış olsun güvenilir lastiklere bakarım.

@ecelfeli Doğa bisiklette satılıyor. Ben bu stok lastiklerle şimdilik 3500 km yaptım ve bir sorun yaşamadım. Salcano nun lastiklerini de 33 tl den satıyorlar. Dur bakalım biraz daha yol yapayım. Onlara geçeceğim. İnşallah benzer bir durum yaşamam. Burada bir arkadaşım aynı lastikten memnun olduğunu belirtmişti. Göreceğim. :)

• Beğen
Tepkiler: ecelfeli
@amoush00
Tamam hocam, gerçi sizin tecrübenize güveniyorum o ayrı. Benim lastikler daha elime ilk aldığımda belli idi. Toplamda 100km yol yapmıştım ikiside lime lime olmuştu. Siz 3500 km yaptıysanız hiç düşünmeden alırım.

dayanıklı lastik arıyorsanız schwalbe marathon dan şaşmayın. bisikleti satışa çıkardım ama satılmayacak büyük ihtimal. o zaman kesin bu lastikten alacam. tanesi 25euro crc de

@ecelfeli Lastiklerin arabalardaki gibi kaç yılında üretildiği depolarda çok mu beklemiş, aşırı sıcak ve soğukta mı beklemiş, gibi faktörler bence etkiliyor dayanıklılıklarını. Yani benim bisikletle yeni gelen lastiklerim normal dayanıklılık gösterirken, satıcının elinde uzunca beklemiş ve alt kalite bir lastik kolay dağılabilir. Be dolar avro artınca herşeyin fiyatı artar mantığı ile alıp bir köşeye koydum lastiği ama ilk geldiğinde ki o yumuşaklık sanki biraz gitti. Zira balkonda bekliyor. Kapalı balkon ama yine de balkon. Ben de tırsmıyor değilim hani. Ama bu lastiği konuya yazmıştım ve bir arkadaş kullandığını ve fiyatına göre iyi olduğunu yazmıştı. Sonbahar ve kış sezonunda schwalbe nin lastikleri 40 tl ye kadar düşmüştü. Böyle ürünleri kollamak lazım.

• Beğen
@ecelfeli 75 avro altında gümrük çıkmıyor. Adresinize kadar geliyor. Sadece gümrük kontrolüne girerse 2-3 lira gibi bir para alıyordu ptt görevlisi o kadar diye biliyorum.

• Beğen
@GoMMeS
Teşekkür ederim.

@amoush00
Emrah hocam, bu gün Erdoğanlar bisikletten 2 adet Mavi özellikle mavi nazar rengi :)
Ürün KoduMiktarSchwalbe 2016 Lugano Kevlar Guard 700x23 Dış Lastik Mavi Telli sipariş ettim. Toplam 101,22 TL tuttu gelince bakalım izlenimlerimi paylaşırım.

Gerçi aklımda Michelin dynamic sports vardı fakat kullanan bir arkadaş özelikle yazın çok yumuşuyor yerdeki küçük taşları üzerine çok topluyor yazın rahatsız olursun diye uyarınca fazlada araştırmadım rengi hoşuma gitti bir kaç yorum okudum. Sonrası malûm verdim siparişi.

Geri