Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@batuhangurcan 2015 040 güzeldir yani parayı verirseniz hep iyisi var zaten yani sonu yok 2015i alırsınız baktınız azar azar değiştirirsiniz zaten bence burdaki yorumlara bakıp hareket etmek de anlamsız ben mesela şuan hiç bi parçayı değiştirmeye gerek duymuyorum mesela birinin üst ön koluna değen gidon ben de değimiyo yani alın gidonu mu beğenmediniz paranız olunca değiştirin genelde gidon sele borusu(ağırlık dezavantajından) ve boğaz değiştirildi burada yani bence 2015 040 la mantıklı ve düzgün bi seçim yapmış olursunuz...nacizane

Scudo
http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/30/8133a25f2cf860434ac7c2dfbd0eca24.jpg Bakın tchibo da ne buldum.. :) Yalnız 25 tl..

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Bi de 109 tl ye güzel bir soft shell mont var.. ;)

@batuhangurcan , ben n11den haziran ayında kırmızı 2015 modeli 1200 liraya 9 taksit almıştım. internet üzerinden n11 gittigidiyor gibi yerlerde çek ve karta puan işin içine girince cazip olabiliyor.

@GoMMeS
Çok iyi almışsınız. . Evet 1900 tl ye de 2015 tiagralı xrs 030 gördüm. n11 de..

Xrs040 için iç lastik önerisi alabilir miyim?

@Mykonosluu
Ben decathlon'dan çifti 13 tl'ye presta 18–23(700) kullanıyorum.normalden biraz daha fazla agresif kullanmama,havasını biraz düşük tutmama rağmen kolay kolay patlamıyor.Fakat tabii diğer iç lastikler için bir şey diyemeyeceğim.Sonuç olarak tanesi 6 liraya olduğundan,bana göre en iyisi[emoji1]

@Mykonosluu
Aynen Decathlon çifti 11.99 olan lastiklerden kullanıyorum. Sıkıntı yok.. !

@ecelfeli
Görülüyormuş. . Bugün hız sayacında 72 km/saat i gördüm. Runtastic 70 km/saat kayıt tutmuş. Benim dişsiz lastik taktığım mtb de gördüm. Aynı yerde yol ile ne görürüm merak ettim. http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/01/ed48e57f1cea42c60ecf3d0ea1f836de.jpg

Merhaba bende yol bisikleti almayı düşünüyorumda daha önce market bisikleti dediğiniz çift amortisörlü bisikletimle 3 kez bornova sasalı arası tur yaptım.iyi bir bisiklet almak istiyorum triban 500ü gördüm tasarımı güzel 1300 tl gibi bi fiyatı var bide salcano xrs serisini gördüm sizce ne yapmalıyım siz ne önerirsiniz?

@Guney1907
Ben şahsen 930tlye çok temiz xrs040 buldum ve hemen aldım. Nacizane sizede tavsiyem bu şekilde bulabilirseniz hiç düşünmeden alın derim. Şu da var gidon kötü, jantlar bilyalı, sele değişmesi lazım. Bunlarida gözardı etmeyin.

@amoush00 Hocam çok fazla bir beklentiniz olmasın. Aşağı yukarı 3-5 km anca fark ediyor. Ben 5 yıldır Mtb kullanıcısıyım, yol bisikleti deyince yokuş aşağı 100 km giden uçan kaçan mucizeler vadeden bir bisiklet hayal ediyordum.29Ekimde Davraz dağından iniş yaptım yol boş fakat çok kötüydü Max 74km gördüm. Maalesef beklentiler ne kadar yüksek olursa hayal kırıklığıda o oranda büyük oluyor. Şu anda bu yarış bisikletletine almıştım kabullendim, Benim gibi amatör birine 10yil yeter bu bisiklet diye düşünüyorum. 1- gidon 2- jantlar RC 501 3- yumuşak bir sele değişmek şartıyla :)

Dosyalar

• IMG_20151029_084250.jpg
    IMG_20151029_084250.jpg
    230,6 KB · Okunma: 30
  • last speed.jpg
    last speed.jpg
    97,7 KB · Okunma: 31
@ecelfeli
Benim jantlar R501. 2015 model.. Ben de beklemiyordum. Bi baktım 72 yazıyo. :) Ama yol bilgisayarı Sigma 5 12 o yüzden veriyi aklında tutmuyor. Yol bisikletinde ki tutuyor. Runtastic le de arasında hep bir fark oluyor. Mesala bugün 97.7 km sürdüğümü söylüyor yol bilgisayarı. Runtastic 94.6 km diyor. Gibi. . Zaten deneyimli bir arkadaş en baba 84 km/saat falan gorebileceğimi söyledi.

• Beğen
Tepkiler: ecelfeli
@amoush00
Doğrudur hocam, ilkbaharda havalar biraz ısınsın son kez Antalya inişi var Yer belli trafigin enaz olduğu saati denk getirip 85 km hız denemesi yapıp, bu skor işini noktalayacağım. Ondan sonra efendi efendi evden işe işten eve hesabı, olursa ufak turlar tıngır-mıngır öylesine gidip hep keyif sürüşleri yapacağım.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@Mykonosluu
vittoria rubino pro, ben almadım ama alacak olsam bunları alırdım

(link)

Arkadaşlar sele borusunun ölçüsü kaç? Yazan bir yer bulamadım. 30.8dir 31.6dır vs

@hasanwhite26 2014
eğer alacaksanız şahsi fikrim 100-150 lira eklenip 2015 i alınırsa bi nebze jant, gidon boğazı gibi masraflardan kaçınmış olursunuz..

Geri