Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@Angel yok dostum zaten 2015 soruyorum, bayiiden alınma sırasında, fiyatı tahmini ne kadar yaparlar aralık ayında, ve renk seçeneği varmıdır? ( mesela amoush abimizin beyaz mavi renklisi çok hoşuma gitti, o tarz renk ? )

Scudo
@Angel tahmini 1200-1250 ye alırım diye düşünüyorum 2015 i , sanmıyorum 030 un 1500-1600 e geleceğini.

@Angel dostum kış sezonu yeni yeni geliyor, 2015 model bisiklet, aralık ayında o fiyatlara alınabileceğini düşünüyorum, 2014 modeli 1000 liraya alınabiliyorsa normal değil mi ?

@batuhangurcan
Ben 2015'i 2 ay önce 1450'ye aldım internetten,Şu an 1400 den ucuza bulunabileceğini sanmıyorum,Ama bulursanız kaçırmayın bence[emoji4]. 80–120 liraya da gidon aldınız mı tamamdır.(Ki ben hâlâ değiştirmedim,boynuzlardan tutuyorum,sorun yok[emoji1] )

• Beğen
Tepkiler: Batu Gürcan
@batuhangurcan 2014 ün durumu farklı. onda cidden iyi indirim yapmışlar dı. aralık ayında o kadar düşeceğini sanmam. 2015 te dolar yüksek olduğu için zararına satmak zorunda kalırlar 1000 tl ye satarlarsa

@Angel dostum yanlış anladın, 1000 tl ye satmalarını beklemiyorum, 1200-1250 olur diye düşünüyodum ben. Neyse bakalım hayırlısı, aklım çok karışık.

@amoush00 abi, senin bisiklet de anladığım kadarıyla 2015 mavi beyaz modelden, çok hoşuma gitti, bu renkten bulma şansımız var mı? Ve fiyat hakkında ne düşünüyorsun?

@batuhangurcan dağ bisiketin falan varsa bence acele etme. çok masraf çıkartıyo valla. yamaları bile pahalı. 6lı yamalar 10tl. yolda lastik patlasın, mini pompayla biryere kadar şişirebiliyorsun, yanında ayaklı pompa taşımıyorsan, yakınlarda benzinlikte yoksa işkence olur. mini pompayla lastiği şişirmekte istemiyorum jantın sibop deliğini genişletiyor. taytsız rahat sürülmüyor. ben en çok geceleri bisiklet sürerim. dağ bisikletiyle çıkıyorum silik lastikli, 10numara oluyo. yol bisikletinin gece patladığını düşün, sıkıntı. o kadar özenilecek bişey değil bence yol bisikleti

@batuhangurcan
Teşekkürler! Benim ki 2015 model olandan. 2014 e göre daha düzgün. Bir gidon değişimi ister. Ben Mayıs'ta 1400 tl ye 9 taksit almıştım. Ben artı jant seti de değiştirdim. Eskilerini sattım. Şu anda gayet güzel bir bisiklet oldu. Jant seti o kadar elzem değil. Gidon ' un geometrisi bozuk. Ama bunlarla uğraşmak istemiyorsanız, n11.com da 1900 tl ye xrs 030 vardı. Direkt r 501 ve Ritchey Komponentler ile. On karbon maşa, ve tiagra setle. Bitmediyse ve 51 veya 54 kadro oluyorsa size. Bir de yk bisiklete bakın. Onda da fiyatlar daha makuldu.

@amoush00 hocam teşekkürler cevabınız için, bisikleti istanbuldan herhangi bir bayiiden alırım heralde alacak olursam. Bisiklet hakkındaki özellikleri vs biliyorum, sizce aralık ayında bu bisikleti 1200-1250 civarına bulabilir miyiz? konuyu okuduğumda 1300 e , 1400 e yaz mevsiminde alanların olduğunu gördüm. Ve önemli olan konu, renk. Sizin renk hariç diğer renkleri hiç beğenmedim hocam. Sizin renk sanki biraz daha sade duruyor o yüzden hoşuma gitti, pek de görmedim sizin renkteki 040. Bulunabilir mi bu renk ?

@batuhangurcan
Bayii nin stok durumuna bakar. Doğru kadroyu alın. Merkezden isteyebilirse istesin. Yaa bu ara yazın 990 tl ye satılan 2014 e bile 1200 diyorlarmış. Fiyat dolar avronun azizliğine uğradı sanırım. Ama İstanbul büyük şehir. Bulma olasılığını yüksek görüyorum.

ben sahibindende sıfır 2014 model xrs 030 1650 liradan satıldıgını gördüm. 1950 liradan da gördüm. benim xrs040a bakış açım çok olumlu değil. sora grup sete aldanıyoruz. şöyle böyle bi kadro ve dandikötesi jant sele sele borusu gidon ve gidon borusu. ayrıca furç takımını göreniniz var mı bilmiyorum da 5 liralık furç takımlarından takmışlar. açıkçası bu fiyata ikinci el daha iyi bi bisiklet almaktan yana kullanırdım tercihimi.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@Can Oksuz
Walla o zaman fiyat bizi cezbetti Can Oksuz. Aldık. Ben memnunum. Eskitmeyi kafaya koydum. Durumlar düzelsin. Daha iyi bir makina bakarım.

• Beğen
Tepkiler: hakan64
@amoush00 hocam şimdi bisikletin fotoğraflarına baktım, aslında kırmızısı da hoş duruyor. Aklımda bianchi slr 400 var, onu 1100 e almaktansa salcanoyu 1200-1250 ye almak daha mantıklı. Zamanla nasip olursa bisikleti de update ederim. Salcanoya karşı önyargılıyım biraz fakat onun da gereksiz olduğunu anlamaya başladım, servis işinde önyargı doğru fakat servisin yapabileceği işleri kendim yaparım diye düşünüyorum, zaten kadroda kırık vs olsa bile değiştireceğini sanmıyorum salcanonun.

@Can Oksuz Hocam mantıklı soyledıklerınız fakat nakit durumu olana mantıkl. Nakit durumum olsa ikinci el kollardım.

@batuhangurcan hocam salcano carraro gibi markalar donanım ile ön plana çıkıyor. specialized trek cannondale vsvs gibi markaların aynı fiyat bandındaki bisikletleri daha düşük donanıma sahip. shimano 2200 falan var üzerinde çoğunun. şimdi düşünüyorum. benim salcano xrs 040 kadroma ben ilerde ultegra set taksam biraz komik olucak. birkaç sayfa evvel bunu yine yazdım. şahine bmw motoru takmak gibi birşey. ama bisikletim bir cannondale olsaydı ultegra set mis gibi giderdi. o yüzden parça yükseltme düşünceniz varsa iyi kadro düşük donanım veren bir bisiklet almak daha mantıklı. zira bir bisikletin upgrade edilmesi en zor parçası kadrosu. ama bi arka attırıcı ya da ruble değiştireyim deseniz hem maliyet daha az hem de kolay.

ama bir bisiklet alayım hiç dokunmadan bineyim derseniz xrs030 bu düşünceye %100 hitap eden bir bisiklet. maşa karbon aluminyum karışık. tiagra ya da apex setle geliyor. shimano r500 ya da 501 jantlar gayet yeterli. sele, sele borusu, gidon, gidon boğazı full ritchey. yani benim gibi sıradan bir bisiklet sevdalısı için bu bisikletin upgrade edilecek bir tarafı yok. kusura bakmayın biraz ahkam kestik ama biz yandık başkası yanmasın niyetiyle söylüyorum bunları.

@amoush00 abi bizimkisi kader :)

• Beğen
@Can Oksuz kafam iyice karışıyor gerçekten... Gidip scott speedster 60 da alınır 1500 e ama ben verdiğim paraya acırmıyım diye düşünüyorum. Kafam allak bullak oldu, herkesten farklı bir ses çıkıyor... 2015 beyaz 040 da çok hoşuma gitti. N'apsam bilemedim.

@batuhangurcan 040 alınca o fiyata istemesen de çıkacaksın. 2015 nasıl bilmiyorum, amoush abi jantlar elzem değil dediğine göre 2015 modelini al diyorum o zaman

• Beğen
Geri