Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@MehmetSFatih Sen beni bisikleti ilk aldığımda görecektin :) Bir heves bir heyecanla aldığım bisiklette yaşadığım hayal kırıklıkları. Gidonu bir rezalet jantı ayrı rezalet selesi apayrı bir rezalet. Kıt kanaat almışım bi de parça arıyorum deli gibi. Bisikleti alırken bir iki aya kilitli pedal ayakkabı alırım diyordum. Daha bisikleti anca adam edebildik.

aah ah salcanoya özel bi durum değil aslında bu memnuniyetsizlik. türkiyede ticari sistem maalesef bu şekilde işliyor.

Ama bak şimdi şöyle de birşey söyleyim. Ben kalksam gitsem bir bisiklet dükkanı açsam. Müşteri memnuniyetinde sınır tanımamaya kalksam suistimal edilmez miyim? Milletçe mimliyiz bu konuda. Bir de böyle bişey var yani. :)

Scudo
jant düşünen arkadaşlar (link)
fiyat iyi gibi biraz daha pazarlık yapılır gibi. yalnız kondüsyonu hakkında birşey diyemicem. istanbulda olanlar görüp almayı düşünebilirler. :harika:

http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/23/4534c8cc588907e570760c8d4969f136.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/10/23/6c219038d6c44e173f66a5fe6d29021b.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/10/23/6d7ca692f4cdf42deb1a4a704fbb02ff.jpg evde terlemece artık. Dışarıda yağmur var.

Arkadaşlar merhaba , bende bu bisikleti kliksa'dan siparişini vermeyi düşünüyorum veya bayisinden gidip alacağım link bu : (link)

ilk defa bu tür bisiklet alacağım önceki bisikleti 200-300 tllik bir ümitti.Teorik olarak baya bilgim var neler yapmalıyım geldikten sonra bisiklet?

Ek olarak : Kurulumu kendim yapmak istiyorum nasıl bir sakınca ifade eder , servise götürmek için bisiklet ile en az 1.30 saat yol almam gerek.

@lealtad peki aldıktan sonra monte ettik bisikletçiye götürüp ayar çektirmek gerekli mi ? , burdaki bisikletçiler pek yokta çok uzaktalar.

@İlterguvenc Gerekebilir. Lakin mekanikten bi nebze anlıyorsan kendinde yapabilir ve net üzerindeki videolardan yardım alabilirsin..

@lealtad Peki şuan internetteki fiyatı 1200 tl 2014 model , dolar düşünce bisiklet piyasası üzerinde etkisi olur mu ?

@İlterguvenc
Hocam ben,2 ay önce 2015 modelini taksitle 1450'ye aldım,o sırada 2014 model 1100tl idi.Yani 15'lere bir bakın derim.jant ve sele gibi birkaç parçası daha iyi.

@İlterguvenc sanmam pek. Zaten şuan durgun zamanlar. Fiyatlar yerlerde. Daha fazla düşmez ekstrem durumlar olmadıkça..

@lealtad anladım zaten bütçemde 1000 tl en iyi bisiklet bu gözüküyor burda bayisinden alacağım için biraz daha ucuz

@İlterguvenc
@lealtad doğru diyor. Güzel ikinci eller düşüyor bazen. Buraları okumuşsanız ek uğraşıyorsunuz bu bisikletle. Sıfır derseniz bütçeyi yükseltip xrs 030 veya tribanlara bakın derim. Bu ara kurun artması da olumsuz etkiledi tabii. Yazın 1000 tl ydi bu ürün şimdi 1200 diyorsunuz. Ben 2015 i 1400 tl ye aldım. Bir gidon ve jant seti değişimi yaptım. Gayet güzel bir bisiklet oldu. Severek biniyorum. Sora set tatminkar başlayan için. Bana sorsanız 2000 tl ayırın xrs 030 alın. Hiç uğraşmayıp Hobby düzeyinde binecekseniz tiagra setli karbon maşalı güzel bir bisikletini olsun. Uzunca süre binin. Bir daha o bu şu uğraşmayın. Bütçe kısıtlı diyorsanız güzel 2. El kollayın. 1500 tl ye xrs 030 satan gördüm. Mesala. Gibi. Kafanızı karıştırmak gibi olmasın. Bir de servis uzak vs. diyorsunuz. Sorunsuz birşey alın. Benim fikrimdir. Karar sizin..

@Ahmet Onur Çakmak Dediğinizi yaptım.. Kalleri biraz arka ortaya aldım ve çok sıkmadım ayağımın altında benim doğal basış şeklini aldıktan sonra sıkıladım.. Şimdi inanılmaz rahat oldu. Tendon ve diz ağrıları bitti..!

@Can Oksuz
İkilemdir bu durum.. ben mağzacılık yaptım.. Zor işler bunlar.. Ne tarafta olduğunuza bağlı.. Ticaret başka bir oyun.. Ama insanların emeği de önemli.. Haklıyı haksızdan ayırmayı iyi bileceksin..

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
@amoush00 @lealtad @İlterguvenc

arkadaşların gözünden kaçan bişey var. bizim 2014 040lardan farklı bu kliksadaki 1200 lira olan bisiklet. dikkat ettiyseniz gidon gidon boğazı ve sele borusunu değiştirmişler. zoom marka alüminyum boğaz ve gidon konmuş. frenler de tektro yapılmış. bizim boğazla gidon bildiğin sıradan demirdi (menemen demiri de derler :D ). o ağırlık verisinin doğruluğundan şüpheli olduğumu da belirteyim.

1900e falan sıfır 2014 xrs030 düşürmeye bakın. tiagra setli olandan. apexlisi biraz daha pahalı olur. bence piyasadaki en güzel fiyat performans bisikleti xrs030dur.

bu arada arkadaşlar mavic aksium one göbekler ve aero tellerimi qr mandallarla beraber satmaya karar verdim. hepsine 250 lira istiyorum. ankarada olan varsa erdoğanlar bisikletten gidip çember alıp tamamlayabilirsiniz. stoklarında mevcut.çifti 220 lira civarı. size maliyeti 470 hadi 10 lira da kargo 480 lira olur ki göbekler sıfır sayılır çemberler zaten sıfır olacak. sıfır aksium set 500e çok zor. çemberleri ben daha önce aldım ama şehirdışından görmeden alınca sıkıntı yaşadık. geri iade ettim yüzyüze bakarak almak daha doğru olacaktır. ayrıca erdoğanlar bisikletten bir kurulum alacağım var. onu ona saydırabiliriz. kurulumu ücretsiz yaptırabilirsiniz yani. ankaraya yolum düşerse kendim tamamlayıp satıcam. :)

parçaları izmirde ege üniversitesinde öğretim görevlisi murat hocadan aldım. kendisi 75 km kullanmış. ben de bir akşam turu yaptım 4 5 km anca kullanmışımdır. akıcılığına diyecek yok. sıfırdan farksız. kafamda farklı bir proje var bi tur bisikleti düşünüyorum. o yüzden artık kafamda bitirdim yol bisikletini. satılana kadar bu haliyle binerim.

• Beğen
Tepkiler: İltergüvenc
@amoush00 @lealtad @Can Oksuz

2.el baktım ancak nakitim yeterli olmadığı için 0 almak zorundayım malum öğrenciyim bisiklete en fazla 1500 veririm ancak şöyle düşünüyorum bu kliksada kini alıp biraz alıştıktan sonra yavaş yavaş iyi parçalar ile değiştirmeyi.Can bey siz demişsiniz kliksadaki bizimkinden farklı daha mı kötü parçalar eklemişler?

Geri