Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@Nini 2014 alırsan gidon ve boğaz zaruri derecede. Jant ve lastikler orta derece.

2015'lerde sadece gidon yeterli oluyor.

Şahsî bi tavsiye olarak da eğer nakit durumun varsa ikinci ellere bak. Ben zamanında kadro boyu uymamış sıfır ikinci eli 850 tl'ye almıştım mesela. Ve sıfırı 1400 lira iken 1300 liraya gidon, boğaz, jantlar, lastikler vs.. her şeyi revize etmiştim. Ankara'da @amoush00 var yardımcı olabilir lakin sıfırları genel olarak net üzerinden alınıyor. Bayiilerdekine göre daha uygun kampanya ve para puan alternatifi var internet de..

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Scudo
@lealtad

Teşekkürler. Aslında bir kaç kişi daha ikinci ellere bak dedi. Sahibinden.com'a baktım ama Ankara'da bütçeme uygun güzel bisikletler göremedim birde ilk yol bisikletim olacağından da pek güvenemedim. Şuan 1500 Lira nakit param var farklı tavsiyeler almazsam muhtemelen xrs 040 2015 alıcam. Tekrar teşekkürler

@Nini Sana tavsiye bu nakite hiç 040'a girme. 2014 model tiagra setli bi 030 yahut carraro 052 al. Tamam 040 iyidir lakin bu bütçe varsa. Hele ki nakit varsa üst sınıflar daha iyidir..

@Nini
Hocam biraz daha bekleyip bütçeyi artırp 052 veya xrs030 tavsiye ederim.

1.500₺ ye 040 alırsanız gidon gidon boğazı sele derken bir üst sınıfla aynı paraya gelir

Haziran başında aldığım xrs040 bisikletimi satıyorum isterseniz iletişime geçebiliriz

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    180 KB · Okunma: 36
@lealtad

@ahmtayd

Çok teşekkürler. Carraro 052 çok hoşuma gitti nakit verecek olursam 2015 model 052 yi ne kadara alabilirim? Ve Ankara'da Carraro satan bildiğiniz iyi bisikletçiler var mı?

@Nini dediğim adam satıyor 052 2000 tl ye bırakmıştı bana..

Ben olsam şimdi onu almış olurdum ama xrs 030 dah bir tercihim olurdu.. üstünde direkt r501 var.. carraro nun jant seti ve göbekleri ne belli değil ..

@amoush00 xrs 30 un jant seti falan daha iyi belki ama görünüşü hiç hoşuma gitmedi sevemedim bir türlü çocuk bisikleti tasarımı gibi sanki. Tabi renkler ve zevkler tartışılmaz bilmiyorum ben sevemedim

Not: Tabi benim baktığım xrs 30 değilse bilemem :D

@Nini Salcanolar maalesef tasarım olayını aşamadı.. komponent olarak iyi makina ama 052 ye göre.. gidon sele borusu ritchey.. ben buna para veririm.. Kadronun nasıl boyandığı pek önemli değil.. Üstteki mesala 2014 xrs 030 .. alttaki 2015... Alttakinin xrs 040 ile kadro tasarımı olarak bir farkı yok.. karbon maşa.. vs.. hatta 2014 bulabilirsen mavik aksiyom one jant setli.. aynı parayı vereceksin 052 le.. ama sen tiegralısnı alacaksın resim apexli olan.. seçim senin carraro salcanonun sora sattığı fiyata claris satıyor.. Salcano da bir tane anlaştığın iyi bir servisin olacak.. kendi servisleri de para etmez.. ben bundan sonra bisiklet alırsam salcano yu yine düşünürüm.. 58xrs030-apex-33499.jpg xrs030-tiagra-d-50d94-794x373.jpg

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
@amoush00 salcano zaten tasarımda berbat. Bi bisikletin üzerinde 10 tane marka logosu neden olur ki.. Logo olayını ve saçma renk kombinasyonlarını aşarsa bi yerlere gelmeye başlar bence..

@amoush00

@lealtad

bende 2015 030 var sarı-siyah modeli, sormak istediğim birşey var , kadro geometri sinin iyi yada kötü olmasını nasıl anlıyosunuz ? Renk olayını geçtim zevkler herkesin farklı ama mesela 2014 model le 2015 modeli yanyana koysanız geometrilerini neye göre yorumlarsınız? aynı malzemeden yapıldıktan sonra ne gibi bi farklılığı olabilir, sürüşe etkisi var mıdır?

@mzerenoglu kozmetik olarak fark var sadece. Giriş seviye bisiklet oldukları için sürüş aerodinamisi olarak fark denemez.. Sadece görsel ve şahsi zevk meselesi

• Beğen
Tepkiler: mzerenoglu
@Nini
Çok güzel bi bisiklet hocam tavsiye ederim. 2000₺ ye alırsın

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
http://image5.sahibinden.com/photos/71/67/90/228716790t5r.jpg
salcanonun tek beğendiğim tasarımı. ama cidden hoşuma giden bir bisiklet

@Isabado sadece sol yüzde bile 4 tane salcona logosu var. Kendi selesi boğazı falan olsa 8-9 olacak. Diğer tarafı ve ön kısmı sayma bile. Çok saçma bence. Bak bi Canyon yahut Specialized'a. Sadece alt boruya neredeyse belli olmayacak bi renk ve tasarımla yazıyor hepsi o. Sadelik ve asalet gerek

• Beğen
Tepkiler: Tayfun Sezer
@lealtad canyon ve specialized ın tasarımları ben de beğeniyorum. bu modeli logosundan vs. değil de kadro tasarımından ötürü çok beğendim. aero tarz çok yakışmış bana kalırsa. tabi zevkler renkler. bu arada bu bisikletle bu yazın sonuna kadar devam edip çılgın bir basamak atlamayı düşünüyorum. sadelik ve asalet inş.;)

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@amoush00 hocam merhabalar sizin 030 un fotoğrafı varmıydı ? yani hep bu beyaz rengi görüyorum başka rengi hiç yok mu ? ya siyah kırmızı ya da beyaz kırmızı bu mu salcanonun renkleri ??

@mzerenoglu bir keresinde almaya niyetlendim hangi siteye girsem bu renk cıktı karsıma sinir oldum iyice o yüzden soruyorum :) google da vardır tabi ama o renkleri temin etmenin zor olduğunu farkettim

Geri