Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Ben bisikletimi satmaya karar verdim gibi 2015 model gidon fsa vero compact ile değiştirilmiş.Kozmetik olarak 8/10 üst boruda yasladığım biyerde kayıp düsmesiyle olusan 2 tane belirgin iz ve zincirle baglamaktan dolayi olusan 3-4 tane belirsiz cizik kisimlar var.Fiyat 1200 düşünüyorum.İlgilenenler resim isteyebilir

Selamen kavle arkadaşlar, abilerim, ablalarım, kardeşlerim.
Takribi 40 gündür piyasada yoktum. Malum başka bir ile taşınma, yeni bir iş, yeni bir hayat, sıfırdan ev kurulumu gibi ufak tefek işlerim nihayete erdi. Birkaç küçük ayrıntı dışında artık beraberiz yine.
Nasılsınız bu sürede, haliniz keyfiniz yerinde bol bol pedallamışsınızdır inşallah :)

@whereismywings
Haydi geçmiş olsun bakalım. İşin en zor kısmını atlatmışsın. Pedallamaz olurmuyuz! Biraz sonra Konya yolundan yukarı İncek köyler şeklinde 80 km lik bir sürüşe çıkacağım Angora bisiklet grubu ile beraber. Havalar hala iyiyken ve okullar açılmadan bol bol pedallamak lazım.

http://images.tapatalk-cdn.com/15/09/06/0bd723a16f5885857c648501ae8a8c03.jpg Bugün ki, İncek köy yolları sürüşünden. . Bu iş zevkli olmaya başladı. Ve bugün 72 km/h maximum hızı gördüm arkadaşlar. . :)

Bu linkteki gidon boğazı bizim bisiklete olur mu

(link)

Quick relase zincir baklasına denk geldim. Kullanan var mı.

linkteki arka teker qr mandalı var 2014 orijinal jant uyar mı

(link)

@oktayakgoz
Boğaz çapını bilmeden uyup uymayacağını söylemek zor. Biliyorsundur muhtemelen, bizim aletin çap konusu biraz dertli o hususta. Cinsti biraz, sıkıntı çıkarmasın sonradan.

Orijinal jant göbeği zaten miliyle birlikte. İster miliyle değiştirirsin ister mili kullanmadan direkt olarak göbek içerisinden qr çubuğunu geçirirsin.
Ben Btwin kozmetik seti aldım olduğu gibi çubuğu eskisinin yerine taktım. Bir sorun sıkıntı yok.

gidonu fsa vero Compact da kullanacağım. Gidon değiştirdiğim için Boğazı değiştiriyorum zaten

@oktayakgoz bildiğim kadarı ile 2014 modellerin gidon çapı küçük. @whereismywings da bunu demiş. Çapı sormak lazım. Yada gidon ve boğazı set beraber almalı. Qr mandala gelince , o da sıkıntı. Yanlızca mil değişmiyor, göbekle beraber değişmeli. Bu durum da jant tellerinin tekrar örülmesini gerektiriyor. Bu is 100 tl ila 120 tl ye mal olur. Arkanin komple qr olması. Bence guzel bir r501 al komple bisiklet kendine gelsin. @lealtad iyi bu konuda yada sahibinden.com a bak. Yada parçaları netten al iyi bir ustaya taktır.

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@oktayakgoz fsa vero compact a 31.8mm lik boğaz lazım. bisiklete de 28.6mm lik boğaz lazım. diğer bi değişle 1"1/8. maşaya bağlanan yerin çapı da bu olması gerekiyor. diğer ölçütler bildiğim kadarıyla pek önemli değil. gösterdiğiniz gidon boğazı da uyumlu 2014 xrs040 a :harika:

merhaba ,
asagıdakı gidon ile boğazını almayı dusunuyorum ne dersiniz. gidonu kendime çekmek ısıtıyorum çok ilerde duruyor baya egılmem gerekiyor.

@Muhammet ERTAŞ dostum kadro boyunda sıkıntı yoksa tavsiyem gidon boğazını pozitif açılı almaman. yol bisikletinin geometrisinden dolayı gidon yüksekliği artarsa ağrılara sebebiyet verebilir. onun yerine gidon boğazını şuankinden kısa bir boğaz alarak gidonu yine kendine yaklaştırabilirsin. bana da aynı şekilde gidon uzak kalıyordu sanırım xrs040ın gidon boğaz uzunluğu 12 cm falan. 8 cmlik bir gidon boğazı aldım şu an daha rahatım.

merhaba arkadaşlar. istanbula taşınıyorum. daha ev bile bulabilmiş değilim. bisikletimi de satmam gerekiyor. oof of :)

güzel bi şehir bisikleti alıp onu kullanıcam gibi port bagajlı falan. :)

@whereismywings
Nasıl yani hocam arka jantı mandala çevirebiliyor muyuz ?
Arkadaşımda 2015 var mandallı olmadığı için baya sıkıntı yaşıyoruz yolda kaldı bir kere

@ahmtayd ben linkteki ürünün siparişini verdim gelince söylerim olup olmadığını

@ahmtayd Ben stok janta shimano qr taktırdım ilk aldığımda, sorun sıkıntı çıkmadı.

@Isabado kadro boyu büyük olduğu için boğazı küçültmek istedim. Gerçekten verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim düz 8 cm gidon boğazı alayım o zaman.

• Beğen
Tepkiler: Turan
Geri