Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@Uğur Tefci
Bir video çektim ama mobilden yükleyemedim.. Benimki amatörce kutu açma videosu oldu.. Pek bir ayrıntı yok yani ama yüklerim yine de.. Kurulumu zor geldi.. Kurulması için Delta bisiklete bıraktım.. Bugün alırım.. Decathlon da bunu kurabilecek bir adam yoktu.. Nedense risk almak istemediler.. Onlara da karışık geldi kurulumu yada yoğundular beni savsakladılar kibarca..

Bu arada beni arka jant ruble ıvır zıvır almaktan kurtaran bir ürün göstereceğim şimdi... Bunu Decathlon'da ki satış temsilcisine sorduğumda çıkardı verdi. Normalda rafta durmuyor. Çünkü çalınan birşeymiş. Malum Decathlon'un sitesinde bir tane 64,90 lık stoğu olmayan bir trainer lastiği var.. Ama mağaza stoklarına tıkıladığınızda Ankara kentpark mağzsında bu ürün mevcut diyor.. Gittim.. Rafta böyle bir ürün yok.. satış temsilcisine sorduğumda bana onlar çalındığı için saklıyoruz sorana satıyoruz dedi.. Gelin vereyim deyince yaşasın oldum.. Neyse ama bir ürün çıkardı hiç bir alakası yok orada satılan ürünle.. ürün aşağıda resmi olan ürün.. Buna iç lastik alacak mıyım dedim.. Gerek yok dedi.. Nasıl? dedim.. Cevap can alıcı nokta oldu.. Bunu normal arka lastiğinize giydiriyorsunuz.. Hopaaa! Yani direkt bunu lastiğe geçirerek kullanabileceğim.. Ve fiyatı 44.90 ...cık... Seviyorum seni decathlon dedim ve 49.90 a bir tane de nabız ölçen saat alıp mutlu mesut bahtiyar bir şekilde ayrıldım.. 20150825_122923.jpg

Scudo
@amoush00 kutu açılımı değilde, 1yaşında oğlum var Allah herkese nasip etsin.
Evde rahat rahat kullanabilir miyim onu öğrenmek istiyorum açıkcası

@amoush00 bunu size lastigin disina geciriyorsunuz kullaniyorsunuz diyen arkadas kimse cok buyuk yalan soylemis. Bu tubular lastik diye gecer. Sadece tubular jantla kullanilabilir. Standart ic lastikli jantlarin aksine bunun ic lastigi ayri degildir butunlesik olarak icindedir ve buna ozel jantin ic duvarina yapistirilarak kullanilir. Sakin lastiginizin uzerine bunu gecirip trainer kullanmayin. Aldiginiz arkadasa iade edin. Zira bugun ortalama bir tubular jant parasi bir salcano xrs040 fiyatindan fazladir.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@amoush00 hocam bu bildiğin vittorianın tubular lastiği. içlastik+dış lastik yapışık oluyor. kutusunu açmadan geri verin bence.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Şimdi bunlar beni kandırdı mı!!?? Birşey daha öğrendim. Bunun altında kötü kokular seziyorum ama.. Neyse!! Çünkü Trainerımı montaja götürdüğümde bir tane internette satılan Trainer lastiğinden gördüm incelemek için elime aldığımda aman abi o bizim diye panik oldular. Montajı yapmak istemediler felan. İnternette mağaza stoklarında görünüyor ama gittiğinde yok çalınmış felan deyip benim konu hakkındaki cahilliğimi kullanıp eski bir ürün satıyorlar. Hımmm! Çok garip. Kutuyu daha açmadım. Beni bilgilendirdiginiz için teşekkürler. .! İade ederim. Çünkü dişli de bir lastik bu elostomer yüzeye zarar vermez mi dedim yok abi birsey olmaz falan diyor. İlginç!

@ugur Tefci. . Bir kullanayım haber veririm. Ama şu tubular lastik kandirmacasi ilginç. .

Bugün bisiklete bakım yaparken fark ettim. Ön vites attırıcı ile zincir 34-25, 34-23, 34-21; 50-11, 50-12, 50-13 viteslerde birbirine değiyor ve bu zinciri bayağı aşındırmış. Diğer vites kombinasyonlarına geçsem zincir çapraz oluyor. Sizce ne yapmalıyım?

@Uğur Tefci Benim de 9 yaşında kızım var. Hanim da biraz kolay uykusu kaçan gillerden. Sabahları erken sürüş yaparım. Bu sabah Trainer yaptım. Yeterince sessiz sanırım kimse uyanmadı. Bence de sessiz . Vizilti sesi var ama rahatsız edici değil.
@Uğur Tefci

http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/25/657eb692a70da5fc29a0565f4e2e6645.jpg Bu şekilde bir yarım saat sürebildim. Çok terliyorsunuz. Cistak müzik Allah'ın emri.. ! :)

• Beğen
Tepkiler: hakan64
@amoush00
Ben rüzgarı yemedikten , yolda taşi dalı elimde hissetmedikce bu işi yapamıyorum. Hava direnci olmadığı için terlediginiz kadar enerji harcattiğını da dusunmuyorum

• Beğen
Tepkiler: amoush00 ve Turan
@x-rayted
herşeyin doğalı makbulümdür.
ama bazen yapay olan hiç olmamasından daha iyidir diye düşünüyorum.
2 aydır sadece geçen cuma gecesi çıktım 25 km sürdüm.
bisikletim balkonda duruyor.
ve eşime çamaşır askısı yetmeyince bisikletin üzerine ve özelikle de gidonuna çamaşır asıp kurutması çok ağırıma gidiyor

@x-rayted Doğru rüzgarın güzelliğini ben de severim.. Doğada olmak dışarıda olmak daha güzel .. Ama Ankara'da hava -10, -15 olduğu günler olacak .. O zaman 2 ay 3 ay ev de kalmak işime gelmez hamlarım daha sonra sürmeye kalktığımda diye aldım.. aklımdaydı.. Bir dolar avro fırladı gitti ki, bunda da indirim olunca aldım. Bacak iyi çalıştırıyor devamlı kadans olduğu için. Bir tane de nabız saati almıştım o da nabız bilgimi verdiği için optimal bir seviyede tutuyorum.. Bence kondisyon adına iyi bir makina..! Sevdim yarım saat artı yarım saat iki set yaptım.. Mesala daha sonra interval felan çalışırım... Ama size katılıyorum bisiklet dışarıda sürmek içindir..

Arka jant ıvır zıvır aramaktan vazgeçtim...! 29 tl ye lastikler var.. salcanonun kendi yol lastikleri 33 tl .. ömrü biterse alırız bir tane devam ederiz.. Gözümde büyüdü walla..!

@Ahmet Onur Çakmak Arkadaşım çok sağol.. Allah'tan öyle attım köşeye duruyordu.. Ama mantık güzel bir mantık .. Firmalar niye böyle birşey düşünmüyor acaba!!?

R501 jant seti 67,14 Euro'ya düşmüş, 20 euro da kargo ücreti oluyor.
İhtiyacı olan kaçırması bence, gümrüğe takılmadan alıyorsunuz çünkü.

(link)

@VeyselKobal ihtiyacı olana rs10 satayım 350-400 km kullanılmış bi set var elimde tertemiz..;)

• Beğen
Tepkiler: V.K.
Bişey sorucam xrs040 ilk alındığında üstündeki lastik kaç kalınlıkta ve mazgallara girermi çok fazla?

Geri