Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@x-rayted matara vs siparişi verirken fuego red bi sargı sipariş ettim. aslında son ana kadar aklım siyahtaydı ama biraz bi değişiklik olsun istedim bakalım nasıl olacak:)

• Beğen
Tepkiler: x-rayted
@Isabado
Yani fuego red olan mantar. Ben yazdım ben aldım ama çok iyi değil mistral olan perfore suni deri ötekinden 10 TL pahalı. Keşke onu sipariş etseydiniz gerçi o zaman 75 € limitini asardiniz herhalde..

@x-rayted yok aslında o baska bir kargoydu. su an istanbulda bugün yarın gelir. kırmızı olsun istemiştim. tonunu falan bilmiyordum. keşke bilseydim dediğinizi alırdım o siparişim 29 euro muydu neydi:(

Nerdesiniz millet. Suluk kafeslerim geldi. Resim yakında :D :D

Ben trabzon caykaradayim bisikleti gormuyorum dahi.

Bisikletle en fazla kaç gördünüz?

Ben 66 küsürü geçemedim. Artık o noktadan sonra pedallar boşa dönüyor gibi oluyor.

@ismail.yüksel
Henüz lastik şişirmedim hocam. Birşey diyemeyeceğim..! Fiyatı ön plana çıkardım alırken.. !

@VeyselKobal
Ben daha öyle son hız denemesi yapmadım. Şimdiye kadar 50 km üstü görmedim yanlız. Anlık ölçen birşey yok. Cep telefonu belli bir süre sonra ekranı kapıyor ve ortalama değerler veriliyor. Hız göstergesi açmam lazım.

@VeyselKobal
Mesala bugün yaptığım sürüşten. http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/02/0a6df83d7a467a1d35c5a6b778eea1bd.jpg

@VeyselKobal

Benim de rekorum 66 .Üstelik salcano jant ve lastikleriyle. Yol 3 ten Yol 2 ye inşaatın orada (1-2-3ün yanından camiye doğru) inerken.
(link)

• Beğen
Tepkiler: amoush00
millet bi sorum olacaktı. bu bisiklete yan ayna almayı düşünüyorum. sadece sol tarafa küçük bir ayna alıp dropbar ın ucuna taksam iş görür mü ? tavsiye eder misiniz ?

@StratoMaster
Forumda bir arkadaşta vardı. Yanlız geniş açı yüzünden objeler olduğundan uzakta gözüküyordu, tek sorunun bu olduğunu söylüyordu.

• Beğen
Tepkiler: StratoMaster
@lealtad neden satıyorsun, bizi iyi bilgilendiriyordun. Seni xrs 040 kullanıcıları olarak özleriz..

@Uğur Tefci Kaç liraya aldın hocam ? Nereden aldın ?

Geri