Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@ajajya
Forumda satan var. Sıfır ön 175 Tl, 600 km kullanılmış arka 125 tl. Duzceden bir arkadaştı yanlış hatırlamıyorsam.

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Scudo
@oktayakgoz hocam gidonu değiştirmek aklımda zaten. fakat bu ilk yarış bisikletim. sırf eski gidon ve yeni gidon arasındaki 700gr lık farkı hissetmek için bir süre eskisi ile sürmek istiyorum. böyle olunca değiştiğinde aldığım zevk normalden çok daha fazla olur gibime geliyor:)

@lealtad @x-rayted o zaman 2015 te ciddi bir iyileştirme yapmışlar. Gidon boynunu bilmiyorum ama aldığım aerozine gidon ile üstünden çıkan gidon arasında ağırlık farkı azdı ve ikisi de hafifti, zaten benim derdim geometrisiydi. R500 ler ve çıkan jantlar arasında da öyle fersah fersah aman aman ağırlık farkı yoktu. Onda da arkanın qr olmaması ve göbekler derdimi. Ben de denk gelirse bir dijital tartıda ölçeyim.

@x-rayted
Bende gördüm inceledim ama düzceden kargo fazla tutar diye düşündüm

@ajajya kargo ücretten ziyade hasar görür. Yamulabilir. Kargolar bu konuda pek hassas değiller ne yazık ki..

• Beğen
Tepkiler: ajajya
@lealtad
Tabi oda var.O yüzden istanbul ici bakiyorum.Dusurmeye caliscam bitane

• Beğen
@Isabado kardeşim hayırlı olsun bende ant dayım denk gelirsek görüşürüz.Yalnız bir şey dikkati mi çekti bu sitedeki xrs 030 apex speclerinde kadro için fullcarbon demişler.Kadro bilgisi yanlış değil mi?

Bu arada bende 40 ımdan memnunum ama bi yandan satmayı düşünüyorum bi yandan kıyamıyorum rengi olsun ypatığım elstralarla olsun.Bu na uygun güzel bi furç seti (carbon /token)+gidon eni kalın modelli;ritchey ya da zipp +en kısa boğaz hafif alü ritchey nerden ne kadara alırız?Ne önerirsiniz?
  • -Ritchey gidon bandı
  • -VDO R4 elektronik gösterge
  • -Race face evolve gidon borusu/265 grams (30.9)
  • -Shimano m520 pedal takımı/380grams
  • -Dijital km/h Ön/arka lambalar
  • -Ön logo iptali
  • -Jant telleri gövde renginde siyah
Güncel hali oğlanın :)
http://i58.tinypic.com/19img.jpg

• Beğen
Tepkiler: Turan
Evet beyler bisikleti rezil ettim :(

Salcano selesi dağ selesi gibi görünüyor ama yumuşakmış. Benim aldığım sele yarış selesi gayet sert. Bence seleden rahatsız olmayan seleyi değil sele borusunu değiştirmeli :) @lealtad bugün unutmazsa sele borusunu tartacak inşallah. Daha önce resmini gösterdiğim siyah ağırlıklı kırımızı desenleri olan suni perfore deri sele beyaz gidon bandı ile hiç yakışmadı . Keşke kırmızı veya siyah gidon bandı alaymışım.

Ön lastiği kendim değiştirdim ama ne yaparsam yapayım tekerleği düz döndürtemiyorum bir taraftan janta sürtüyor.
Arka lastiği hiç değiştiremedim. Benim 15 anahtar sandığım şey anahtar değilmiş. Diğer anahtar da kırıkmış.
Vites ayarı yapmaya çalıştım aklımca şimdi hiç geçmiyor.

Bugün mecburen meridaya binip yarın bir bisikletçiye götürüp yaptıracağım.

EDİT: beyler bu arada kliksa bizi kandırmış galiba . 100 TL worldpuan hediye edeceklerdi ve 18 hazirana kadar yüklenecekti. Bugün baktım yüklenen bir şey yok. Worldcardın websitesine baktım biten kampanyalar arasında bu yazmıyor. Galiba dolandırıldım :(

@lealtad
Hocam aldığınız gidon ve boğazı ölçü ve fiyatlarıyla söyleyebilir misiniz?

@bohemabi 125 tl'ye aldım. Ritchey comp streem ve deda boğaz. 44'lik gidon 70'lik boğaz

@x-rayted
Üzmeyin kendinizi. . Yapılır elbet. Ama kliksa kötü yapmış. . Arayın sorun bence.

Görüntü olarak da kalite olarak da gerçekten fiyatına göre harika oldugunu düşündüğüm bisiklet..
2 3 gün öncesine kadar benim de almayı düşündüğüm ancak mtb tarafına geri atladıgım bisiklettir ayrıca :)
İyi günlerde pedallayın hocam kazasız belasız aman dikkat malum Türkiye'de yaşıyoruz...

• Beğen
@amoush00
Tabii tabii evde yedek bisiklet var 2 tane daha onlara bineriz ne olacak. Bir tane 15 anahtar aldım bugün de arka lastiği deneyeceğim. zaten evdeki takımın 14-15i kayıptı vesile ile onu da tamamlamış oldum da üzerimde nasıl gezeceğim.
KLiksaya mesaj attım. Akşama doğru aradılar "Bankanın sistemindeki sorundan dolayı herkese değil bazı müşterilere ödül paralar yansıtılmamış. Banka ile irtibat kurduk en kısa sürede düzeltecekler . Gün içinde tekrar deneyin olmazsa bize gene bildirin" Oldu canım ben de yedim, bankanın siteminde hata mı olur. Vermemişiniz işte. İtiraz etmeyeninki dükkanda kalır iyi taktik. %2 unutsa kar kardır ;)

@lealtad
Teşekkür ederim. Elime alınca çok ağır geldiydi de :( ondan rica etmiştim.
Ama bakıyorum çok da ağır değilmiş .. Ben değiştirmeyeyim bari.

@orhan tosyalıoğlu lastiğin yanları neden kırmızı ? sınır buraya kadar daha fazla yatmayın demek için mi renk değişikliği ? birde genel sorum; bu modelin lastikleri tubless mi ? değilse çevirelebiliyor mu ? şimdiden herkeze teşekkürler

@x-rayted sele çok ağır boruyu tek bilmem de seleden çok fark ediyo

Evet beyler 25 lik continental ultra sport2 leri taktım. Stıkırları söktüm şöyle bir şey oldu.
Ben tamamım sele borusunu da değiştirmeye gerek yok. sadece şu beyaz suluk kafesi yerine 2 tane siyah gelecek onu bekliyorum bir arada kırmızı veya siyah bir gidon bandı alacağım . somunu sökmek de zor değil benim için sıkıntı yok arka da qr oolmasın.
benden buraya kadar başka birşey değiştirmem artık. Resim kötü idare edin
http://img.photobucket.com/albums/v608/hckose/Mobile%20Uploads/IMAG0137_zpsy4ibc0ud.jpg
İşin enteresan tarafı arka fren çok yumuşaktı. neyi kurcaladıysam o da sertleşti.yalnız çok canımı sıkan birşey oldu.
aldım alalı salcano lastikle patlatmayan ben 4,8. km de düz asfaltta arka lastiği patlattım. umarım ultrasportlar patlak koruması bu kadar kötü değildir de ben takarken katlamış veya sıkıştırmışımdır da ondandır.. :( :(

@DKN Merhaba iyi forumlar , kırmızı çizgiler tamamen görsellik adına yapılmış.Bir amaç olarak ya da güvenlik uyarısı için değil.Salcano stock olarak glen bu jant+teker setini fason üretim yaptırıp ;14 model olan kadro renk seçeneklerinde ki siyah-kırmızı ve siyah-yeşil bakmaksızın hepsine aynısını veriyor.
Jantlar tubeless diye biliyorum ben.

Bana carbon furç seti ama token olsun ve gidon+boğazı önerebilrmisiniz(gidon aero tip eni yassı ve kalın tarz olursa iyi olur bunlarda ritchey /zipp vs olur)

Bugün kardeşime aldığımız xrs 040 2015i denedim çok akıcı gayet güzel kötüleyenlerin neyi kötülediğini anlayamadığım harika olmasa da çok iyi bisiklet en kısa zamanda fotoğraflarla döneceğim:harika:

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Beyler bi sorum olacaktı. Bugün salcano xrs 040 aldım, lakin daha iki durak gittikten sonra arka lastigim patladı. Ardından geri dönüp yama yaptırdım ve 110 psi civarı bir basınçla sisirttim lastikleri. 20 km falan sürüp yurda vardım. Biraz önce ise ufak bir gezintiye çıktım ve bu seferde ön lastik patladı. Sebebi nedir acaba ? Bu hep böyle mi gidecek ? Valla adamı bisikletten sogutur. Şimdiden teşekkürler

Geri