Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@lealtad
Saygım var hocam size ben de bisiklet kültürü fazla yok fakat bu kadroyla alakalı düşüncelerim net.küçük kadro bana pek sıcak gelmiyor.bu güzel bilgi paylaşımı için teşekkürler.

@bohemabi küçük kadro zaten kullanamazsın. Dizler gidona vurur. Özellikle iniş ve tırmanışlarda rahatsız eder. Ama bazı insanlar her iki beden içinde uygun ölçüde olur yada aradadır vücut ölçüşü ve geometrisi gereği. Bu gibi durumlarda ufak kadro tercihi tavsiye edilir kontrol daha kolay olacağı ve rüzgar sürtünmesi daha az olacağı için. Yoksa zaten gidip 54 kadro iken 51 alamazsın. Ama eğer aradaysa ölçün 51 daha uygundur:harika:

• Beğen
Tepkiler: ziyaozan
@lealtad aynen öyle katılıyorum bende öyleydim 51 aldım çok iyi oldu

@bohemabi öğrenme değil kişisel görüşüm sadece. Bende uzman değilim forumda daha bilgili insanlar var aklını çok kurcalıyorsa daima danışmalısın ve bu kişilere de danışılabilir;) Sonuçta amaç en rahat ve sağlıklı şekilde en iyi performansı almak:)

• Beğen
Tepkiler: Invisibleman
@lealtad
Benim kadro 51 zaten. Seninkide 51 di. Yanlis hatirlamiyorsam. Rica etsem olcermisin biziklet dik durdugunda ust boru ile yer arasi ne kadar mesafe. Benim bisikletimi bacak arama alip ayakta durdugumda ust boru tam yapisik oluyor. Arkadasin demesine gore bir karisa yakin bosluk kaliyormus. Bir sekilde hata var.

@oktayakgoz valla şuan işteyim lakin bende de 2-3 parmak boşluk kalıyor ayakta iken boruyla aramda. Arkadaş da ya ölçü yada bisiklet hatalı ama hangisi..

@lealtad sende 2 3 cm kaliyorsa tamam o zaman kadro boyu 51 dogru demek. cok tesekkur ederim. Bu arada kolay gelsin bu saatte is zor olmali.

@oktayakgoz zaten olması gereken o. Sağolasın. İlk sahura hazırlıkları başlatıyoruz ufaktan bizde onun dışında pek zor değil;)

@lealtad Allah kabul etsin. Bende suan trabzonda memleketteyim birazdan ilk sahuru yapacagim insallah.

Ne is yapiyorsun yemek/unlu mamulller sektoru mu

@Asmeransa
@Asmeransa @Isabado
(link)

bu link üzerinden gerekli ölçümleri yaparsanız size stem length olarak olması gereken gidon boğazının ölçüsünü veriyor arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@amoush00 2015 Sora set olsun istiyorum en azından Carrarodan vazgeçmemin başlıca sebebi bu. Ama bu kadar uzun süre kullanıcağım bisikletin içime sinmesi görünüş olarak hoşuma gitmesi de önemli düşündükçe farkına vardım. Carraro 052 lere bakayım nakitte ne yaparlar olmadı ikinci ellere yönelicem mecbur. Teşekkürler

@Eray Topcu forumu ve burada ki yazışmaları okuduysan biraz masraf yapıyorsun bu bisiklete. Ondan dedim. 2014 ü daha hesaplı. Xrs 030 da düşünebilirsiniz. Tiegra-e modeli yk bisiklette 1890 tl di. Telefon edip pazarlık etmeye çalışın, siz istanbul'da oturuyorsanız orası daha bir neb-i derya. Bana burda (Ankara ) cr 052 yi 2000 tl ye bırakmışlardı. 2015 xrs 040 lar da şu ara 1350 en rayiç fiyatı ama en azından bir gidon değişimi gerekiyor. Onu da xlc markasının gidonu ve yeni sargı ile 70 tl ye mâl edersiniz. Burada ingiltere merlin cyclesdan parça alanlar var. Daha ilerde de bir jant seti değişimi iyi olur. Burda @lealtad diye bir arkadaş var. O çok hesaplı işler çıkarıyor. Ona danışın. Bir daha belirteyim xrs040 daha sonra masraf çıkarıyor.

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Umutcan Bayram
Bu site hangi site?

Geri