Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

Beyler sizlere bi sorum olacaktı. Yaklaşık bir aydır bu foruma uyeyim, bisiklet alacağım ve salcano xrs 040 sora düşünüyorum. Hazır rampa mevzusu açılmışken sorayım dedim. Bu xrs 040 % 12 gibi eğimli rampalarda sorun çıkartır mı ? Kondüsyon konusunda pek sıkıntım yok. Şimdiden teşekkürler.

Scudo
@StratoMaster bikaç sorunlu kompenant var onlar dışında sorun olmaz. Hepsinden önce gidon. Rampalarda alt kısmı tutup çıkmak çok zor. Bilekler üst kıvırma çarpıyor. Açısı yanlış. Onun dışında sorun olmaz..

Her bisiklet ile sorun yaşarsın Kondisyonuna bağlı olarak %12 de... ama %12 rampayı nerede bulacaksın? bulsan bile 300-400 metreden fazla olmayacak o rampa. en fazla %17 ye tırmandım.

EN kolay yokuş çıkmak 10 pedal ayakta 10 pedal oturarak, ayakta 2 vites yukarı oturduğunda 1-1 de ve dropları aşağıdan tutarak sürmektir. %12 yi kafana takma seni en zorlayacak yokuşlar ortalaması %5-%6 olan 10 kmyi bulan yokuşlar olacaktır.

@bohemroze ikindi el odaklan. Sıfır o fiyata zor. Mesela 3 haziran da biri satmış forumdan 300 gr gidon 70 tl. Geometrisi de iyiydi. Ama sektörün tabiri caizse en cafcaflı zamanı. Bu bikaç ay ikinci el ürün bulmak çok çok zor

Gidon hakketten sorunlu. İkinci el bulursam alacam insallah. Lealtad demesine gore 2 3 ay idare etmem gerekecek.

@oktayakgoz şuan en hareketli aylar. Herkes bisiklet sürüyor ve birşeyler satın alıyor. Kimse satmıyor. Ama güze doğru yükseltenler, kış diye satanlar, ölü sezonda bisikleti bırakanlar vs.. O zamanlar bulursun ama elbet denk gelende olur. Sürekli kontrol et ilanları sen nakit olduktan sonra güzel bişey denk gelebilir..

11-28 ruble daha iyi olurdu cidden. 11-34 falan
@bohemroze
@bohemroze Sen hangi şehirdeydin. @VeyselKobal ile benim aldığım Deda gidon 47 tl Deda zero1 boğaz 60 Tl merlinde. Gönderi ücreti 20 tl ama sargı da lazım.

11-25 ile yokuş çıkmak zormus cidden. En az 10 kilo daha vermem ve epey antrenman yapmam lazım. 13,8 kg luk hibritle 28-34 kombinasyonunda çıktığım rampayi 30-25 ile çıkamadım maalesef :)

bende az önce bisikletcim.com ' dan 51 cm kırmızı-siyah bisikletin siparişini verdim.Bununla beraber merlin den (link) 42cm ve (link) 60mm siparişide verdim,sanırım bisiklet salı günü falan elimde olur merlinden aldıklarım tahminen ne zaman gelir samsunda oturuyorum merlinden alanlar bilgilendirebilirmi?

@bohemroze
Ben bu ara gene sipariş vereceğim galiba istanbul da olsaydın sipariş e seninkileri de eklerdim diye düşünmustum.

@ziyaozan
10 günü geçmez. Onla r pazartesi yollar salı günü royal mail hava yoluna verir. Çarşamba veya perşembe uçak gelir. Cuma istanbul dan çıkar . Pazartesi en geç salı elinizde.

@lealtad
Senin kadro boyu kaç. Birde boyun kaç. Ben 170cm boyundayım kadro 51 ana biraz büyük gibi

Bizim Sele Borusunun ölçüsünü söyleyebilir misiniz?

Peki beyler bir sorum daha olacaktı yardımcı olursanız sevinirim. 1.76 boyum var 54 kadro uygun olur diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz ?

• Beğen
Tepkiler: ziyaozan
Geri