Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@oktayakgoz

(link) Sarı-siyah 1420

(link) Beyaz-siyah 1460

(link) kırmızı-siyah 1450

Scudo
2014 sora'nin kaset disli oranini bilen var mi?

Hazır jant konusu açılmışken ben de önceki sayfalarda @ajajya nın duyurduğu forumda 2. el kısmında satan Sertaç beyden Ritchey comp V2 sele borusu ile R501 jant setini aldım (daha doğrusu aldığımı sanıyorum) . Parasını gönderdim bugün kargo yapacağını söyledi. İnşallah bir aksilik olmaz. Biliyorsunuz ben sele borusu kesin değiştirmek istiyordum . Aslında istediğim Deda RSX01 idi ama ritchey daha kısa ayrıca aynı boyda da daha hafif ki kısası iyice hafif olacaktır ben zaten yukarı çekemiyordum. Jantta da istediğim aslında merlinin kendi markası olan el yapımı carbotech K30 idi. 260 TL falan 60 TL yol parası var. 320 ye gelecekti. Eğer vergi çıkarsa da 360a falan gelecekti ama böyle yaptık.

@VeyselKobal . 11-25 dişliler 11-12-13-15-17-19-21-23-25 Buna uyan çok çeşitli rubleler var. Shimano HG-50 9 olarak aratabilirsin..11-28 olaydı daha iyiydi ama shimano öyle bir seçenek sunmamış. 11-30 var bize uygun olabilir ama zincir değiştirmek şart mı emin değilim. Jantı alınca 11-30 ruble de alsam mı diye düşünmedim değil..

• Beğen
Tepkiler: ajajya
@oguzhan39 hocam eğer üstündekilerle de satıyorsa sakın sakın kaçırma. . On Numara makina. .

Arkadaşlar dün lastiğim patladı. Tam akşamüstü oldu ben lastiği söküp iç lastiği yerleştirip takana kadar hava karardı. Neyse bir bisikletçi arkadaş durdu ve yardım etti. Farkına vardım ki, o küçük el pompaları ile hava basmak ölüm. Adamın ayaklı pompası ile çok kolay bir şekilde 110 PSİ bastık. Bu arada 110 psi iyi bir basınç değeriymiş. Bunun üzerine şu ürünü aldım. (link) Yani el pompası ile sizi en yakın tamirci ve aracınıza götürecek kadar şişirebiliyorsunuz. Deneyim işte. Paylaşayım dedim.

@lealtad

direk 1500 nakit zor hocam :D yarı nakit yarı kredi kart gecmeyi planlıyordum ben :D Bakalım mesaj attım cevap bekliyoruz

hocam pompayı attıgınız sitede carraro cr race012 22 gördüm bunlar nasıldır bi araştırayım mı? yoksa değmez mi

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@cihangir hayırlısı olsun güzel fiyata güzel bi bisiklet. Ama cidden manevi değeri daha fazla;)

• Beğen
Tepkiler: cihangir
Hayırlısıyla ben de ilk yılan ısırığı vakası yaşadım. Şimdi eve geldim. İftardan sonra değiştirmeye çalışıcam.

• Beğen
@amoush00
Hocam mini pompa ancak en yakın pompaya yaklaştırır amacı o zaten koca pompalar da taşınmaz. Gerçi grup tur yapanlar bir tane taşıyor sırayla alıyorlar. Tek çözüm CO2 inflator lar ama biraz pahalı .

@cihangir hocam nerde o 57 kadrolu bisikletler istanbul mu? :D 2 hafta önce istanbuldaydım kardeşimle gezdik falan hiç aklıma gelmedi bisiklet :D şimdi arıyorum :D

@x-rayted aliexpreste 17 dolar onlar :D co2 tüpleri 1.5tl 2.5tl ugrasmakta zor onla en iyisi el pompası geliyor bana

• Beğen
Bu tüpler bitince yeniden benzincide doldurabiliyosak bence cok mantikli bilgisi olan var mi?

@ajajya havalı silah hobisiyle ugrasan var mı bilmiyorum ben ugrsıyorum.Silahcılarda satılıyor o kücük co2 tüpler fiyatları 1,5tl 2,5tl arası degismekte tekrar dolumu yapılmıyor. rayted dedigi oysa dün gece gördüm o ceviriciyi

• Beğen
Tepkiler: ajajya
@oguzhan39 evet istanbul. salcanonun 040 ının 57 kadrosu mevcut. yanılmıyorsam aksaray yönü üst kattaki salcanocu da. fiyatlarda fena değil. çooook uzun zamandır içine girip dolaşmamıştım. herşey aynı ve bence hala alt ve orta sınıftaki bisikletleri en uyguna bulacağınız mekan.

@x-rayted hocam 2015 x040lar iş yapmaz mı :D 2014ü bi izmir bide istanbulda bulabilirim gibi geliyor :D

Geri