Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@x-rayted fren telinin kablo içine geçtiği kısımda ki metal vida gibi olan bağlantı parçasını gevşet. Freni sıkacaktır sen gevşettirdikce. İnce ayarı o şekilde yap;)

• Beğen
Tepkiler: Lenora Nora
Scudo
@lealtad
Fren kolunda mi

@x-rayted
Hayır hayï. Papuçların hemen üzerinde. Fren telinin fren bacağından plastik kablonun içine girdiği noktada. Bağlantıyı yapan metal kısım

@lealtad

tamam teşekkür ederim yaptım sanırım.

@lealtad size son bir şey soracağım şunları alırsam bize olur mu ? hepsi gönderi dahil 145 TL tutuyor.
üstündeki boğaz biraz uzun geldi bana galiba 80 liğini almayı düşünüyorum
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Evet uyar. Tek tek alsan uymaz. Ama ikiside 31.7 olirsa sorun olmaz. Şafta bağlanan kısım standart zaten. Sargıda da ölçü yok zaten. Kısaca sorun olmaz:harika:
@x-rayted

• Beğen
Tepkiler: x-rayted
Arkadaşlar geçenlerde decathlondan aldığım jelli sele ile bir 35 km kadar sürdüm ve inanılmaz rahatsızdı. İade ettim. Standart sele artı pedli tight kombinasyonu daha rahat geldi. Yani sele eskiyene kadar kullanılabilir. Uzun lafın kısası bu bisiklette gidon değiştirilerek binebilirsiniz. Gidonun geometrisi değişince gerçekten rahatlıyor. Yol bisikletine yeni geçen biri için yeterince deneyim edindikten sonra modifiyeler daha anlamlı sanki. İyi bir bisikletçiniz olsun. İşi bilen biri. Ankara'da Delta'yı tavsiye ederim. Adamlar ustalar. Bir de sürdükçe sevmeye başlıyorsunuz. Ankara'da olup takılmak isteyen arkadaşlarla da buluşup hem bilgi alışverişi yapıp, hem de beraber sürüş yapabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Mondschein
@amoush00 Selenin kırmızı boyaları çıkıp şortu boyuyor yalnız.

@Antecurs Walla ben genelde tight giyiyorum. Siyah ve sentetik kumaş olduğu için sorun çıkarmıyor belki de. Bir de benimki 2015 model beyaz mavi olandan. İleride yine söylerim sonuçları çünkü o seleyi az kullandım.

Servise mi toplatmak lazım yoksa kendimiz toplasak olur mu. Elim yatkın yaparım. Garanti için sanırım servise gitmek gerekiyor.

@oktayakgoz Servis toplasın ama ince ayara bilen bir bisikletçiye götürmeyi tavsiye ederim.

Katılıyorum. Sadece gidon ile başlasın özellikle yeni başlayanlar. Zamanla olayın içine girip değişmek daha mantıklı. Yol bisikletine yeni başlayıp sırf birileri dedi diye parça değişmemeli yeni başlayan arkadaşlar. Zamana bırakın zaten rayına oturacaktır

@amoush00

Xrs 040 bisikletin tam olarak ölçüleri nedir acaba. Uzunluk ve yükseklik olarak yer sıkıntısı var da o nedenle soruyorum

@salcano-izmirli işyerinde olduğum için ölçü veremicem lakin kadroyu da belirtirsen daha iyi olur bence

arkadaşlar objektif bakıcak olursak hangisi daha iyidir 040 mı (link) mi ?

@ziyaozan carraro bi tık daha üst. Tabi ki fiyat farkıyla

@lealtad ama tourneyle sora çok fark yaratırmı ? bisikletin diğer parçaları nasıl sizce jantları olsun gidon vs..

Geri