Scudo Sports

Salcano ve Bursa Bisiklet Center'ın yaptığı rezillik!

@Salih Kü
salcano almayacaksınız ! O zaman adam olurlar belki, millet aldıkça hiç bir şeyi umursamıyorlar. Bayisinden de yine firma sorumludur, adam gibi bayi seçsin denetlesin. Tabi tüketici olarak bizler de araştırarak hem marka seçerken hem de bisikleti alacağımız bayiyi seçerken dikkat edelim.

Scudo
Carraro ile salcano arasında kara verememiştim salcano cs 10 alıcaktım vitesi 27 diye fakat burda bu yorumları görünce carraro s 225 almaya karar verdim inş doğru karar vermişimdir

Bursa bisiklet center ücretsiz yapması gereken montaj işlemi için benden de 40 tl istedi.(Zaten telefonda nasıl konuşulması gerektiği konusunda da ciddi eksiklikleri var.) Hürriyetteki Güven bisiklette ücretsiz olarak montajlattım.

@sinan gunel

Git carraro al. Ben kemdim salcano kullanıcısıyım, salcanonun hiç bir modelini önermiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Gokalp Gokmenler
salcano xrs060 alacağım hiçbiryerde yok mecbur bursa bisiklet centerdan alacağım

Bugün Bursa Bisiklet Center'a gidip bir başlangıç bisikleti alacaktım, bu yorumları okuyunca vazgeçtim.

şimdiye kadar mtb yol tur ve katlanır olmak üzere yedi sekiztane salcano alıp sattım hiçbirinde sorun yaşamadım bazılarıyla binlerce km yaptım
büyük konuşmamak istemem ama bu okuduklarımdan sonra artık bende almam herhalde sonuçta başkasına yapılan bizede yapılır

BBC'den bisiklet almış birisi olarak söylüyorum. Adamlar ellerinde her tür bisikleti, Bursa'da bulabileceğiniz en ucuz fiyata satar. Sıkı bir pazarlıkçıysanız müthiş indirimler alabilirsiniz.
Ancak BBC sadece satış odaklı çalışan bir küçük esnaf. Servis gibi bir kavram kendilerine uzak. Buradan gönül rahatlığıyla ucuza bisikleti alın, montajı bile mümkünse yaptırmayın.
Gidin diğer yetkili servislerden birine. Hem toplattırın, hem pedal, aksesuar ne lazımsa onlardan alın. Bisikletin tüm işlerini de onlarda hallettirirsiniz.

O kadar paraya bu kadar köfte:p

Selam herkese..
Birçok arkadaş yazmış zaten. Ben de bursa da yaşıyorum.
  • Bisiklet alırken marka önemli.
  • Ama marka kadar aldığımız yerin servis hizmeti vermesi önemli.
Ben geçmişte o hatayı yaptım.
Artık güvenilir birkaç yer harici uğramıyorum.:;)

Yorumları baştan sona okudum şimdi bu maşa aldığunız yerde yokmuydu neden servisten grlmesini beklemediniz birde bizi toplum olarak ne yaotılar biliyırmusunuz cahilleştirdiler avrupalı yapar bşz yaoamayız moduna soktular. Tamam siz baştan sına haklısınız ben şöyle bi örnek vereyim carraro 225 Aldım sıfır 6 ay sonra göbeklerin sıkışıp zorla döndüğünü hissettim jant göbeklerini açıp baktığımda konik parçanın deforme olduğunubgördüm gittim bisikletçiye adam ne dedi biliyomusun açtın garanti dışı napıcan şimdi kavgamı edicen adama diyorum kardeşim bunu sen açmadan nasıl anlıyacan diyırum abi açtımu garanti dışın diyo ee şimdi carraro kötü bisikletmi hayır olay şu iyi para verirsen iyi ürün alırsın salcanonun 2000 civarı çok güzel ve üst sevşye bisikletleri var sorunsuz binersin ve her marka böyledir malesef ne kadar ekmek okadar köfte ben salcanonbisiklete hiç sahip olmadım carraro 225 kullandım göbekler sıkıntılı shimano rm 35 serisi aynı sıkıntıyı kron tx 1000 olan arkadaşımda yaşadık yani üzerindeki donanımlar gerçekden önemli

mrb arkadaşlar bursa bisiklet center olarak 29 yıldır bursada faaliyet göstermekteyiz bursada sadece bisiklet değil hizmette alabileceğiniz sayılı noktalardan bir tanesiyiz ama yoğun iş temposu haliyle fazla eleman çalıştırmayı ve hataları getiriyor şimdi arkadaşımızın anlatmış olduğu olay geçmiş dönemde çalışan elemanımızın hatasından kaynaklanıyor o yüzden kendisinden özür diliyoruz ayrıca bu tarz sorun yaşayabileceğiniz durumları artık sıfıra kadar indirdik personel kadromuzdaki sorunlarıda çözüp 25 yılı aşkın süredir olduğu gibi hep müşteri odaklı tatlı dil ve güleryüzle yüzde yüz müşteri memnuniyeti ilkesiyle yolumuza devam etmekteyiz muhakkak hatalarımız olabilir ama bizden çok daha büyük olan bisiklet üreticileri bile hatalar yapabiliyor burada ön önemli olan bu sorunların çözümü konusunda siz değerli bisiklet severlere yardımcı olabilmektir çalışma hayatımız boyunca hiçbir zaman firma yanlısı değil müşteri odaklı olmayı ilke edinmiş olduğumuzu birçok müşterimizden dinleyebilirsiniz ayrıca hatalarımızı en aza indirebilmek için szden gelen eleştirilerde bizim için oldukça önemli bunun içinde herkese ayrı ayrı teşekkürü borç biliri iyi günler dilerim BURSA BİSİKLET CENTER

Salcano veya Bursa Bisiklet Center'ın reklamını yapmak gibi bir amacım yok, baştan söyleme gereği duydum.Yaşanan olay hemen her firmada olabilecek bir durum.Direk firmayı kötülemek üzücü olmuş ama kendilerinin de dediği gibi servis bölümünde ki eski bir çalışanın hatasından kaynaklı.Kesinlikle verdiğimiz paranın karşılığında hak ettiğimiz hizmeti almalıyız diye düşünüyorum ama biraz daha anlayışlı olmak bize kaybettirmez daha çok bu gibi olaylarda bahsi geçen firmaları direk karalamak yerine onların hatalarını bulup onlarla paylaşırsak daha etkili çözüm üretebilirler belki de.
Ayrıca bu yaptığınız sizden henüz alışveriş dahi yapmamama rağmen benim çok hoşuma gitti @bursa bisiklet center .Bu bizi önemsediğinizi belirten bir davranış.

Arkadaşlar biz birlikte hareket edersek firmalar biz kullanıcıları göz ardı edemeyecektir sonuçta malı alan bizleriz.

@bursa bisiklet center
daha bu gün gittim beni bırak salcano dan bisikletten soğutan bir esnaf ile karşılaştım hatta oradaki arkadaşın ataevler deki satış noktasında 700 civarı olan ürüne direkt beni başından savmak için 1000 TL demesi de cabası sakın gitmeyin paranız ile rezil olmayın ben bu gün cebimdeki 1000 TL ile rezil olacaktım neredeyse hala hatırladıkça geriliyorum

Salcano iyi bisiklet ama hizmeti kötü diyen olmuş, iyi bisiklet olsa sürekli şurası kırıldı burası çatlak geldi diye şikayet olmaz arkadaş. Salcano bisiklet firması değil oyuncak firmasıdır, çocuklara karne hediyesi olarak alınan ve sonra hiç bakımı yapılmayan, yaz tatilinde sürülüp sonra kömürlükte çürümeye bırakılan bisikletleri üreten firmadır. Kendiniz bisiklet alacaksanız gidip salcano almazsınız, çocuksanız babanız bilmeden size alır.

@Hevesli

bu da yorum değil, kusura bakmayın..

e peki insanlar mtb birakiyor. Gidip tekrar yol icin yine ayni marka aliyorlar. Bagimlimi yapiyor bu marka.peki

Geri