Scudo Sports

Salcano ve Bursa Bisiklet Center'ın yaptığı rezillik!

Salcano'dan geri dönüş olmamış diyor. Benim için çok önemli bir nokta bu. Salcano'nun bu tutumunu not aldım.

• Beğen
Tepkiler: bkagan
Scudo
@Şafak Başlar

salcano için çok normal bir şey bu geri dönüşün olmaması yani.... :) sözüm meclisten dışarı google ye salcano şikayet var diye yazarsanız her şey ortada zaten.... iyi forumlar

bursalı arkadaşlar bisiklet centerla ilgili mağduriyet yaşayan ya da şikayeti olan başka birileri var mı? Sanırım aktif pedal a gidip alışverişi oradan yapacağız. Fiyatlarda 100-150 tl gibi bir fark oluyor ama ilerisinde sıkıntı yaşamamak adına göz ardı edilebilir gibi.

Salcano alan arkadaşım yaşadığı sorun karşısında firma telefonlarına bekçilerin çıkması firmanın kalitesini gösterir.

Viteslerini ayarlatamadık serviste bunlar böyle olur dediler.Başkasına ayarlattık sonunda.

Bu zihniyeteki olan bir firmamız var ne yazık ki.

Kalitemi derseniz parasına göre kalite.

K

@sezaik

Merhaba arkadaşım sana tavsiyem Aktif pedal, Bike hause, Muhanyada Güven bisiklet sebebini sorarsan bu adamlarda bisiklete sürekli binene ve gönül vermiş adamlar aksi bi durumda empati yaparak her türlü konuda yardımcı olurlar

@BF Okuru
Güzel kardeşim bak eskiden bende böyleydim salcanoya bişey denmesini çekemezdim çünkü salcano kullanıyorum veya alıcakken fark etmez ama böyle değil salcanoyu kabullen :D Abartılacak bir şey yok diyosun inşallah Allah senin başına böyle birşey vermez de anlamazsın ama inan çok zor. Üstelik benim salcano ve bisiklet center hakkındaki şikayetlerim ayrı başlık altında birinden yardım istiyorum koskoca firma mailime cevap vermiyor diğeride bisikletimin tamir süresi dolduğu halde vermiyor ;) dikkatli okursan görebilirsin ;)

hocam servise verirken size servis formu mutlaka verilmiştir. Orada kaşe-imza ve tarih de mutlaka yazmalı. Bu formun üzerine 30 iş günü eklediğinizde (yani o tarihten itibaren hafta sonlarını saymadan 30 iş günü) ve kadronun çatlak olduğuna dair var fotoğrafları, firma ile yazışmalarınız (email dahail) de ekleyerek firmayı ve satıcıyı aramadan faturasıyla beraber direkt tüketici mahkemesine başvurunuzu yapınız. bakın nasıl pisi pisi ödeme yapıyorlar.. ürünün tamiratını da istemeyin bence. direkt paranızı iade alın. başka marka bir bisiklet alırsınız. çünkü yaparak verseler de bir kere hevesiniz kaçtı artık.

@Yigit Kurt

Allah kahretsinki hiçbir form vermediler garanti belgemde onlarda elimde hiçbirşey yok :(

sedona da renk atan gidon , gidon boğazı ve sele borusu sorunsuz değişmişti arkadaşımın ........ :)

@hakan aydın55

Böyle yaparak çok gitmez bu firma diyorumda hala birçok kişi salcano almakta ısrarlı neden? Ucuz diye bende aynı şeyi yaptım ama şimdi diyorum keşke 27 vites değilde 21 vites olsaydı continantal lastikli değilde cst li olsaydı xcm kilitlemeli maşa değilde zoom maşa olsaydı ama salcano olmasaydı abi..

@onur ö

Alırken hiç mi incelemediniz,yada aldıktan sora mı bu çatlak oluştu bilemem ama çoğu arkadaşın maddi imkanı bu bisikletlere yetiyor.Forumda karalamakla elinize bir şey geçmez(konu dışında).5 6 ay önce bende jantımı yollamıştım 2 ay sonra geri gönderdiler.Ben kışın 2 ayda aldıysam siz yazın epey beklersiniz.Ama adamların teknik servisiyle,danışma hattını kıraathaneden adamlar yönetiyor sanki.

@can akıncılar

İşte herkez senin gibi susup oturup 2 ay bi jant beklerse adamlarda paraya para demez maddi imkanla ne alakası var 700 liraya salcanoda 24 vites alıcana git sedonadan 21 vitesini al rahat kullan demek istediğim olaybu benim hiç kusura bakma kardeş 20 iş günü diyosa 20 iş gününde yapacaklar benim senin gibi 2 ay bekleyecek vaktim yok

Millet 24,27,30 vitese geçecem diye paranın alnını okşuyor sen 21 vitesten bahsediyorsun.Zaten bisikletle pek haşır neşir olsan bunu yazmazdın.Şuan tanıdığım çoğu Mtb'ci bisikletinde 48 aynakol 11-30 dişli kullanıyor.Zamanında Sedona Borlaya 750 lira verseydim boş yere aynakolla,rubleyi değiştirecektim,yada tümden 8'li 9'lu sistem set alacaktım.Şuan 8300 km'de sadece zinciri birde zinciri çok geç değiştirdiğim için rubleyi değiştirdim.Ben kullanım hatasından dolayı birde jantımı başka servisten gönderdiğim için bekledim.Her hafta sordum,hergün servise gittim.Sen bir ay beklemişsin Salcano bir ay daha bekletir.

@can akıncılar

ya arkadaşım hala bir ay bekletir diyorsun ve salcanoyu savunuyorsun iyi kötü diye ya kabul et işte salcano kötü bir firma sedona borlaya 750 lira verseydim en azından başıma bunlar gelmezdi hangi sedonanın maşası çatlakmış söylermisin ? Bisikletle haşır neşirliğe gelince sadece sana gülüyorum :D

ne çektik be şu salcanodan.
o değil de ben sürekli mailleşiyorum, fren konusunda üretim hatası var benim bisiklette de. (https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=116048) fabrikaya aldırmak istiyorlar ama yorumları okudukça göndermeden serviste halledilmesine uğraşıyorum. maile yanıt konusunda sıkıntı yaşamadım ilk maile 1 gün sonra yanıt geldi şimdi ise sürekli karşılıklı mailleşiyorum. turan@salcano.com.tr ye gönderin bir de. bu arkadaşla görüşüyorum.

@BerkayGürakın

Salcanodan çok "Bursa bisiklet center" dan şikayetciyim tamam salcano mailime cevap yazmıyor ama şu bisiklet center hep oyalıyor dün aradım parçan geldi kargodan bi bakayım belki şimdi olur yada akşam 6-7 gibi kesin alırsın bisikleti dedi 10-15 dk sonra seni arayıp bilgi vercem dedi arayan soran yok bugun aradım tekrar dedim ne oldu bisiklet bana diyo montajda adamlarımız 6 dan önce gelme bisikletini alamazsın, bende çok sinirlendim artık canıma tak etti adama dedim ben saat öğlen 2 gibi geliyorum dedim o bisikleti bugun kesin almam lazım dedim adam başladı bak bana bunu yapmıcaksın ben okadar sana hizmet veriyorum senin bu yaptığına bak senin için okadar kargo parası ödedim falan senin işin varsa beni bağlamaz gibi cümleler kullandı bakalım ne olacak akşam 6 da gidiyorum eğer alamazsam artık ne yapacağımı bilmiyorum garanti falanda umrumda değil artık büyük konuşmak gibi olmasın ama kadro kırılsa götürmem. Adam beni 32 gündür bekletiyor hala gelmiş ben sana hizmet veriyorum diyor.

Merhaba arkadaşlar nihayet bugun servisten bisikletimi aldım ancak hiçbir değişiklik yapılmamış yine aynı sorun var maşamda ama bunada rağzıydım çünkü adamlar gerçekten piskopat bir esnaf bağrı façalı cinsten fakat adam benden kargo parası talep etti garanti kapsamında bir maldan kargo istenmesi doğrumudur 25 tl istiyor

Sizden hiçbir para talep edemez. Yetkili kurumlara şikayet edin, görsün gününü. Hem hiç bir tamir yok, hem de hizmet ettim, 25tl. Yok öyle şey. Ben de Salcano kullanıyorum, bir defa servise uğramadım. Sorun mu var? Gidon güzel takılmamış, zaten 2-3 yıllık bisiklet, bir süre özen göstermemiştim, gıcırtı yaptı, bizim orda tamirci var, 10liraya mis gibi gres yağını sürdü, adam gibi sıktı, tamam. Gayet güzel kullanıyorum. Sorun kadro, maşa değilse(ki bisiklet eski olduğu için bundan sonra gerekirse onları da değiştiririm. Zaten çelik,) ben bu servislere uğramam. Yeni bisiklet almak istiyorum, alırken didik didik edicem, ufak bir çizikte göz açtırmayacam. Vidasını sıkmaktan acizse ben sıkarım. Sorun değil. Adamlardan bir bisikletim var, sorun henüz çıkmadı, servise de bulaşmadım, ama yorumları okuduktan sonra acımicam. Liste fiyatı 790, pazarlıkla en fazla 650 olacak. Elle seçecem, kurulumu da aşama aşama izleyecem. Anca böyle adam olur bunlar.

Burada sorumlu salcano değil o muhatap olduğunuz bisikletçidir. Bisikleti 15 gün bekletip aa senin bisiklet e bakacaktık dimi demek sinir sınırlarını zorlayan bir harekettir. En kısa sürede o bisikletçiye tekrar gidin bir sandalye çekin oturup '' Salcano yu şu anda arayıp sorunumu halledeceksiniz ve sorun halletmeden de buradan gitmeyeceğim , ha birde bana çay getirin '' deyip bisikletçinin başında duracaksınız. Yoksa işiniz dahada uzar. Kesin ve net olun tavrınızı koyun sinirlendiğinizi ve sabrınızın kalmadığını hal ve tavırlarınızla fazla fazla belli edin, gerekirse satıcıyı tenkid edin. Sizin kolay lokma olmadığınızı iş daha da uzarsa cıngar çıkaracağınızı belli edin. Dediklerimi yaparsanız sorununuz 1-2 gün e hallolur, kolay gelsin...

Geri