Scudo Sports

Salcano NG650 saçmalıkları!

@Batuhan Keleş

bence hiç alaka yok ucuzlukla 80-100tllik bir çocuk bisikletinde bile olabiliyor demekki tasarımı yapan düşünmemiş...

Scudo
@Alkan Koç

Her zamanki gibi görüntü var ses yok. İyidir diye hep amak istiyordum. iyiki almamışım. 3 kuruş fazla ver adam gibi bisiklet olsun mantığı gerçekten daha iyi. 5 gün öğlen yemeği yeme istediğin bisiketi al. saygılar.

deldirmeyin garanti dışı kalacaktır. onun yerine farklı yöntemler var suluk için forumu araştırırsanız göreceksiniz. bende düşünüyordum delmeyi uyardılar ve başka bir yol buldum.

Ne yaptın deldilermi? deliksiz kadrolar için kelepçeler vardı be kardeşim.Ben sele boruma bile suluk taktım

Yok ben ilk bakımını yaptırmak için verdim bir kaçta sorun vardı o sorunlar olduğu içinde 1 gün kalması gerekti serviste inşaallah yarın akşam alıcam. Yalnız suluk sorununa hala çözüm bulabilmiş değilim deldirmek te istemiyorum kelepçeler nasıl birşey yada nerden temin edebiliriz uydurma bişeymi yoksa suluk için tasarlanmış bir ürünmü ?

Suluk için tasarlanmış özel ürünler. iki ayrı ürün var.Piyasa 5-6 ürün var ama ben sadece ikisini bulabildim.

Aynen benimde NG650'ım var. Bende suluk problemi çekiyorum. Sele arkasına taktım. Sonra bi gün sanayinin oralardan giderken bi tane tümseği göremedim. Girdi oraya bisiklet matara yere düştü suluk yeride çatladı. Şimdi hiç bi şekilde tutmuyor. Allah'tan bana bişey olmadı. Geçende 70-80 km yol yaptım. Full suyu çantamda taşıdım. Eve bi gittim. Omuzlarımı hissetmiyorum. Sonra bende bi daha taşımıcam dedim ama yoldada susuz olmuyor ki be :( . Napıcam bilmiyorum. Kimisi deldir rahatlarsın diyor kimiside deldirme kelepçe vb. al diyor. Napıcam bilemiyorum ??

Teşekkürler....

Kısa ve öz patron :D yukarıdaki linklere bak.Bu ürünler sıkıntılarına kesin çözüm :D

• Beğen
Tepkiler: karatag
Geri