Scudo Sports

Salcano NG650 saçmalıkları!

@erkinmahmutluoglu

evet ben ordan almıştım numarasını kolay gelsin.

Scudo
Sağol bisiklet yapıldı ama yinede çok az ses yapıyor olsun bunada şükür bu arada herkese teşekkürler...

Disk'in değil de, bizim bu tip esnafa alışmamız lazım herhalde.
Benim oğlum bile disk frene yağ dökmez. :)

Geçmiş olsun, firma genel merkezine ulaşmak bence de güzel bir fikir.

evet dün yağ döktüğü diski buğün zımparaladı sabunlu su ile yıkadı sonra bişeler yaptı oldu ama ses biraz çıkarıyor bu kadarlıkta olsun zaten 20gün sonra bi bakım daha var o zamanda onu yaptırrıeım tabi becerebilirse :)

slm erkin bey 0 balatalarda ilk başta fren iyi tutmaması normaldir balatalarla rotorun birbirine alışması lazım ama 7-8 kere fren yapsanız düzelicek bişe ama o bisikletci arkadaş acaba hangi akılla frene yağ dökmüş anlamadım bence pek sağlıklı bi arkadaş olmadığı kesin salcanoya gelince ben 1 ay kullandım impetus sizinkinle aynı kalite bişe zoom mekanik disk falan her gün bi problem bigün aynakol yamuldu frene bastım fren dağıldı ....vs vs hangisini sayyım her aldıgım yere giddigimde kullanıcı hatası dediler telefonla aradım bayi ne diyosa dogrudur gibi ilginc bi cevap geldi en sonunda sinirlenip sattım büsürü zararla onun için salcano benim için bitmiştir umarım benzer olaylar başınıza gelmez

Salcano disklerde kış balatası kullanıyormuş... Bendede aynı ses olduğundan dolayı yetkili servisi aradım ve güzel bir üslupla anlattılar,yaz balatası takın dediler,bugün bisikletçiye gittim shimanoya çift balataya 70TL dedi alamadım malesef.. takınca değişcekmi bakalım

inş. değiştirince sorun kalmaz bol bol pedallarsın:)

Arkadaşlar ng650D bisikletime su matarası takacaktım ama yeri yok.Böyle küçük detaylar bir çok sorun teşkil edebiliyor.Ne yapmalıyım?

5 lik matkap ucuyla delin.6 lık klavuzla diş çekin.Sorun çözülür.

Kelepçeyle halledin. Kadroyu deldirmek mantıklı değil. Hele ki ng 650'nin kadrosu sağlam değilse çatlayabilir.

@Sefa Ayrılmaz

bencede ..güzelce delin...plastik kelepceler tutmayabilir...

kelepçe işi çözer basitçe de niye bu adamlar delik koymamış?

ben deldirdim bisikletçide. hiç sorunu yok. bak bu benimki. git iyi bi bisikletçide deldir kadronu. hiç bişey olmaz. bu arada bu bi saçmalık değil başlığa lütfen dikkat et. bende ng 650 kulllanıyorum kötü bi şey oldu zannettim. çok basit bi konu bu.

Kelepçeyle halledin. Kadroyu deldirmek mantıklı değil. Hele ki ng 650'nin kadrosu sağlam değilse çatlayabilir.

bi şey olmaz merak etme. senin bisikletinle aynı malzemeden yapılıyor bu bisikletin kadrosu :cool:

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
deldirdiğinde bir şey olacağını sanmam ama bu delikleri neden koymadıklarınıa anlam veremedim.

sizin için en iyi bisiklet bütçenize en uygun bisiklettir.Normalde o bisikletlerde olması gerek fakat yok.Eger bu durumu salcano yetkililerine bildirirseniz bu tasarım hatasını gelecek yıl için düzeltirler ;) Ataların bir sözü var; ucuz etin tiridi olmaz ;)

Deldirmeye gerek yok.Başka çözümler bulunabilir.Delmenin geri dönüşü yok ,ayrıca garanti dışı kalabilir bisikletiniz veya kadronuz.

@yavuz erkut

Sağlam değilse dedim zaten. Fabrikada belki üretilme esnasında deliyorlardır bir sıkıntı olamaması için. Yine diyorum kadronun çatlama ihtimali var. 2 sene içinde kadroda herhangi bir hasar olursa, delikle ilgili olmasa da garanti dışı kalır.

@yavuz erkut

burada disk fren ayarını bile yapamıyorlar bide deldirmeye kalksam heryere bir delik açarlar heralde kelepçe takacam olmazsada yapacak birşey yok...

Geri