@Osman Tuğrul Hocam benim sol pedalda ses yapmaya başladı yağlıcam ama neresine yağ dökmem lazım içini açıpmı eğer öyleyse içini nasıl açıcam teşekkürler
@kursatxxx eğer kıt kıt gibi ses geliyorsa çok iyi sıkılması lazım bende de ses geliyordu söktüm biraz yağ sürdüm gene ses kesilmedi, akort için bayiye gittiğimde sorunu söyleyince adam iyice sıktı ses kesildi.
Merhaba, ramazandan önce NG350 Hd alarak bende bisiklete ısınmaya başladım.
Şuan için aramız gayet iyi kendileri ile herhangi bir sıkıntı yaşatmadı bana, yaşatmamasınıda temenni ederim.
S.aleyküm arkadaşlar 1.013 Tlye 9 taksitle NG350 27.5 HD alarak aranıza katıldım.
Bayramdan sonra kargolanır muhtemelen,biraz kullanıp zaman geçirdikten sonra deneyimlerimi paylaşırım.Ayrıca konu çok hareketli! Küsmüsünüz? niye 2 aydır kimse tek bi paylaşımda bulunmamış
@kursatxxx teşekkür ederim hocam.Geldiği zaman açıp kendim mi kurayım yoksa servise götürmek şartmı.Birde lastik konusunda değişikliğe gitmemi tavsiye edermisiniz,çabuk patlayıp yolda bırakmasın bizi
@calhanre Geldiği zaman servise götürün derim.Boşuna uğraşmayin ben 1yıldır kullanıyorum.Lastikleri hiç değistirmedim yol tutuşu guzel kayalik yerlerde gezince patlama yapabiliyor camlarda felan patlama yaşamadim eğerr daha cok asfaltta kalicaksaniz ince lastik takmanızı tavsiye ederm
Telefondan yazıyorum yazım hatalari olmuş olabilir
@kursatxxx maltepe kadıköy, maltepe tuzla sahil yolunu kullanmayı düşünüyorum.Düzenli olarak yapmam gereken bakım şunu unutma ihmal etmemelisin diyebileceğiniz bi durum varsa bilmek isterim acemiyiz arıza verene kadar kullanayım mı yoksa
@kursatxxx eyw hocam.Hidrolik fren için peki ? Standart bi süresi varmıdır bakım için.Her sürüşten sonra diskleri temiz bir bezle temizlemek yeterli demişti bir arkadaş
@calhanrce Diskde sorun olunca bakim zamani geliyor diye biliyorum Ben diskleri bezle silmiyorumsiz isterseniz silebilirsiniz ama gerek yok diye dusunuyorum
@calhanre Hayırlı olsun. Aramıza hoşgeldiniz. Kazasız belasız kullanın, servise kurdurmanız gerekli. Lastikleri pek sağlıklı değil fakat en az 500km kullanın sonra değiştirirsiniz.
@Osman Tuğrul hoşbulduk hocam teşekkür ederim.şimdi ekipmanlara bakıyorum.Genelde f/p ürün tercih etmek istiyorum korna, kask, far, arka çakar, 6''asus telefonum için kadro üstü çanta, km saati sadece hızı stabil doğru göstersin ve bozulmasın başka özelliğe gerek yok.Varmıdır bana önerebileceğiniz ürünler
@calhanre 6" uyumlu kadro üstü çanta var mı bilmiyorum fakat bende 5.5" vardı ve bisikleti ayakta sürünce dizlerim sürtüyordu o yüzden sattım. Telefon için en iyisi biraz geniş sele altı çanta ya da telefon bölmesiz kapalı kadro üstü çanta olabilir. Kornaya ne kadar var bilemiyorum, km saati olarak aliexpress de ki 5-10 TL arası olanlar sizin işinizi görecektir. Kask şart ve gece sürecekseniz far şart ve farın getçekten parlaklığı fazla olmalı, far ve kask konusunda paraya acımayın. Far, arka çakar ve km saati konusunda aliexpress ve türevi siteler iş görecektir.