Şahsen ben sem çanta 55 lt lik çantadan alacağım. Yaza karadeniz turu düşünüyorum 10 gün civarı ancak sen daha kısa turlar yapacaksan 24 lt lik çanta alabilirsin. Yeter sana büyük ihtimalle.
@saphane1234 Merhaba, benim boyum 165 ayakkabıyla 167 oluyordur. Selenin üstünde otururken ayağım yere değmiyor bu önemli bir şet değil fakat ben 26 jant 16" kullanıyorum. Bana tam geliyor orta boru ile ayakda durunca 1-2 cm kaalıyor. Size büyük ihtimalle tam gelir ama denemenizde fayda var.
Lastik konusunda, (link) bu linkteki ürünü aldım bana 5tl gibi indirim gelmişti kargo parası ödemedim ama bisiklete çok yakıştı 1 kat zırhlı lastik bisikleti normal lastiğinden 200 gram belki daha azdır ama fazla ağırlı var. 1.50 alsammı diye düşündüm fakat bence en uygunu bu.
@saphane1234 2015 model bulunmaz artık. Yalnız tekrardan alacak olsam hd alırdım. Bazı virajlarda bana yetmiyor keşke hd olsaydı daha hızlı gelip geçip gitseydim diyorum. Ama iş görmüyor değil ginede gönül rahatlığıyla alınabilir.
@Osman Tuğrul@Ahmet50 arkadaşlar kelebek gidon almıştım cuma günü bugün geldi taktım gidonu, benim hoşuma gitti şimdi uzun sünger elcik alacağım. Şimdi sıra rubena flash 1.75 te
@Osman Tuğrul yok kalpden kaynaklı değildir büyük ihtimal sürekli ellerdeki basınçtan kaynaklanıyor kelebek gidonun avantajı farklı şekillerde tutma olanağı sağlaması.
Herkese iyi akşamlar, bugün haftaiçi gelen rubena lastiklerimi, xlc sünger elciklerimi taktım. Kelebek gidonu geçen hafta takmıştım bugün biraz ayar yaptım daha yatay hale getirdim gidonu. Şuan için herşey güzel oldu. Tur için zemin müsait görünüyor
@muhyt Hocam, süper görünüyorlar, yemin ediyorum on numara beş yıldız. Lastikleri nereden aldınız? (Sadece merak) önümüzde ki ay bende bagaj ve heybe çanta bakacağım. Aliexpress'den forma ve tayt aldım, uzun tayım vardı fakat pedli değildi, süngerliydi. Onlar gelince de epey iş göreceklerini düşünmekteyim. Şey diyecem seleyi hiç değiştirmeyi düşündün mü? Bizim sele kendi duruşu biraz ön eğik ve kalça kemiklerinin bastığı yerlerden dolayı üstte duruyor haliyle direk beni selenin ucuna ucuna itiyor. Bende bugün bir abiyle, dağa gittim, sabah ne güzel rubenalar duruyordu şimdi tekrar söküp rubenaları geri takacağım.