Scudo Sports

Salcano ng 303 sv hakkında yardım

mathcup

Daimi Üye
Tepki
171
bisikletin özellikleri aşağıdaki gibi.Fiyatı ise 792 tl.Uzun süre bekledim bisiklet almadım, bütçemi genişlettim bu süre boyunca :D.Salcano bu yıla kadar aklımda yoktu açıkcası.Forumdaki tavsiyeleri dikkate aldım ve bu bisiklet dikkatimi çekti.Üstündeki donanıma göre fiyatının iyi olduğunu duydum.Servis olarak da yaygın ve en güzeli tl üzerinden satılıyor :D.Yardımlar için şimdiden çok teşekkürler.

KADRO : DOUBLE BUTTED ALUMİNYUM
BOĞAZ : RITCHEY MTN COMP 31.8
GİDON : RITCHEY MTN FLAT
SELE BORUSU : RITCHEY 31.6
FURŞ TAKIMI : RITCHEY LOGIC ZERO PRESS FIT
ÖN VİTES DEĞİŞTİRİCİ : SHIMANO ACERA AFDM360M6
ARKA VİTES DEĞİŞTİRİCİ : SHIMANO ACERA ARDM360SGSL
AYNAKOL : SHIMANO FC-M361
FREN TAKIMI : SHIMANO BR-M422
RUBLE : SHIMANO CS-HG30
VİTES/FREN KOLU : SHIMANO ACERA SL-M360
ÖN HAZNE : SHIMANO HB-MR65
ARKA HAZNE : SHIMANO FH-RM65
ZİNCİR : KMC CNHG-50
ELCİK : RITCHEY
LASTİK : MAXXIS TOMAHAWK
JANT : SALCANO X-PRO3 (WEINMANN)
JANT TELİ : INNOX PASLANMAZ
MAŞA : SUNTOUR SF9XCM-HLO
PEDAL : WELLGO LU-C27G
SELE : RITCHEY COMP VECTOR
KADRO BOYU ÖLÇÜLERİ : 14",16",18"
BİSİKLET AĞIRLIĞI (KG) : 13.2

Scudo
Arkadaşlar peşin alımda bisiklet 752 tl satılıyor.Ben sedona borla almakta ısrarlıydım.Şuan borla izmirde 390 dolara satılıyor.Yani şuan dolar daha fazla artmassa 694 tl edıyor.Bu durumda bu bisiklet borlanın üzerine 50 tl daha fazla vermeye değer mi ?

@mathcup

bence sorduğunun sorunun cevabını kendi içinde vermişsin.

borlaya değmez o kadar para.

• Beğen
Tepkiler: mathcup
@mathcup

bu sene sedona nın fiyatlarına şahsım adına bi anlam verebilmiş degilim:)

salcano oldukça dikkat çekicek gibi..bence deger...

Arkadaşlar
Elma ile armudu karıştırmamak lazım. Borla 21 vites Salcano 24 vites. Benzer fark ithal bisikletlerde 150 TL ye yakın. Ayrıca Salcano'da bir sürü Ritchey donanım var..Sadece onların toplam değeri oldukça fazla..

Kesinlikle Salcano 303sv Borla dan çok daha iyi ve fiyatta oldukça düşük...Şiddetle Tavsiye edilir, bu fiyata bu ürün kaçmaz.

• Beğen
Tepkiler: tugche ve mathcup
Yardımlarınız için sağolun.Üzerindeki parçalar hakkında yorum yapamadığım için
biraz kötü bir kıyaslama olmuş borlayla, ng 303 sv arasında :D.

Farklı modeller konusunda aynı çelişki içinde bende kaldım. Listeyi gerçekten dikkatlice taradığın zaman salcano nun sedona borlanın ne kadar üzerinde olduğunu anlayacaksın bencede salcano almalısın....

• Beğen
Tepkiler: mathcup
Ali bey musait bir zamanda mağazanıza uğrayacağım bide yakından görelim makinayı :D.

benim de aklımda başka bir model vardı,
burdaki arkadaşların yorumlarına da bakılacak olursa üzerindeki donanıma göre fiyatı oldukça uygun

bir de fiyat/performans oranı hakkında bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırsa hem arkadaş için, kendime de pay çıkarıp, ve benim çok faydalı olacaktır

teşükkürler...

ng 303 sv araştırmalarımda ağır basıyor.yorumlar olumlu genelde

tekirdagda serdar zuccaciyede modeli gorbılırsınız kendileri salcanonun degerli bayilerindendir size gerekli ilgiyi gostereceklerdir

ng 303 sv gerek teknik gerek fiziksel olarak insanı kışkırtıyor :) 2009 yılı araştırmalarımda bence muadillerine göre bir adım önde...

ve sonunda salcano ng 303sv modelini aldım.süper...
tekirdağ serdar züccaciyeden cok ilgi gösterdiler sağolsunlar.hemen servise gidip ilk servis hizmetini aldım.gerekli ayarlar yapıldı. ve işte karşımda.metin usta ile koyu bir sohbete daldık.tabi ben sabırsızlanıyorum bu arada.hemen bir kısa tur yaptım.mükemmel 16'' kadro cok iyi bana göre.eve kadar denedim tepkileri cok iyi kesinlıkle düşünmeden salcano diyorum...fiyat performans uyumu cok iyi.

Geri