teşekkür ederim..yanılmıyorsam pedalla birlikte satılıyor değil mi? sonradan alıp pedala takılan birşey değil yani? spd'ye geçene kadar deneyebilirim ben de
pedaldan ayrı satılıyor ben uzun aramalar sonucu delta bisiklet sirkeci şubesinde 10 tl gibi bir fiyata buldum kullanımı inanılmaz rahat ayak pedaldan kayıp bir tarafımız yaralamıyor
daha önceki gördüklerimden biraz farklı bu..diğerlerinde ayağın üzerinden geçen bir kayış vardı ve ayak pedala bağlanıyor gibiydi..bu sizinkinde acil durumda ayağın kurtulması daha kolay gibi sanki..bakayım araştırayım biraz hoşuma gitti
evet kayışlı olan modelide var erdoğanlar bisiklette satılıyor .ayağın yana çekilip kurtarılması kolay ama dar olduğu için ayakkabının yüzüne zarar veriyor tek kusuru bu.
Süper bisiklet.Güzel kadro ve parçalardan oluşmuş.Yalnız yukardaki ağaç üstündeki resim dikkatimi çekti...Çılgınlığın son noktası Hayırlı olsun.Güle güle kullanın...
Kazasız belasız kullan arkadaşım Bende Scott Scale 70 2011'le bunun arasında kalmıştım.. Donanımı çok iyi fakat kadrosu bi türlü hoşuma gitmemişti. Tekrar hayırlı olsun