Scudo Sports

Salcano ng 020 slx

mustafa mimaroğlu

Aktif Üye
Tepki
86
(link) (link)tp://hizliupload.com/img/55763081044446959105.jpg[/URL] (link)(link) (link)(link) (link)(link) (link)(link) (link)(link) (link)(link) (link)(link) (link)(link) (link)

Scudo
çok güzel güle güle kazasız belasız binin..pedallar ilgimi çekti..ne deniyor bunlara ve kullanımından memnun musunuz..

• Beğen
Tepkiler: mustafa mimaroğlu
@SONER KAYA

Kalpiye (toe clips) deniyor, pedalı yukarı çekmek için kullanılan spd den önceki teknoloji :). Kullanımına alıştıktan sonra bağımlılık yapar :).

• Beğen
@mustafa şükrü yıldırım

teşekkür ederim..yanılmıyorsam pedalla birlikte satılıyor değil mi? sonradan alıp pedala takılan birşey değil yani? spd'ye geçene kadar deneyebilirim ben de

• Beğen
@SONER KAYA

pedaldan ayrı satılıyor ben uzun aramalar sonucu delta bisiklet sirkeci şubesinde 10 tl gibi bir fiyata buldum kullanımı inanılmaz rahat ayak pedaldan kayıp bir tarafımız yaralamıyor

@mustafa mimaroğlu

daha önceki gördüklerimden biraz farklı bu..diğerlerinde ayağın üzerinden geçen bir kayış vardı ve ayak pedala bağlanıyor gibiydi..bu sizinkinde acil durumda ayağın kurtulması daha kolay gibi sanki..bakayım araştırayım biraz hoşuma gitti:)

• Beğen
evet kayışlı olan modelide var erdoğanlar bisiklette satılıyor .ayağın yana çekilip kurtarılması kolay ama dar olduğu için ayakkabının yüzüne zarar veriyor tek kusuru bu.

Süper bisiklet.Güzel kadro ve parçalardan oluşmuş.Yalnız yukardaki ağaç üstündeki resim dikkatimi çekti...Çılgınlığın son noktası :):):) Hayırlı olsun.Güle güle kullanın...

• Beğen
Kazasız belasız kullan arkadaşım :) Bende Scott Scale 70 2011'le bunun arasında kalmıştım.. Donanımı çok iyi fakat kadrosu bi türlü hoşuma gitmemişti. Tekrar hayırlı olsun :)

• Beğen
herkese teşekkür ediyorum..Ağaç üstündeki fotonun videosuda var bulursam link atarım size.:)

videoyu bulup yükledim facebook profilimde var
(link)

Selam, burdan da hayırlı olsun diyim, bisikletin gerçekten çok güzel :in: sende bundan önce Canondale mi vardı ben mi öyle hatırlıyorum.

• Beğen
bisikletiniz hayırlı olsun. fiyatıda donanıma göre çok iyi. kadro 180 destekleyebiliyormu. kısmetse bende alıcamda. ya ng 20 slx yada ng20 x9

• Beğen
Geri