Salcanoya bu bölüm açıldığında atacağım mesaj.
Merhabalar. İnternet üzerinden bisiklet aldım. Ve kurmak için sitenizde yazılan bir kaç servise gittim. Ve ben böyle bir rezillik görmedim. Allahın sıcağında arkadaşımla beraber bir buçuk-iki saat yol yürüdük elimizde ağır bisikletle. İlk gittiğim servisiniz MERT TUNA bursa GÜLBAHÇE MAH. DR. SADIK AHMET CAD. NALBANT SOK. NO:1/A OSMANGAZİ idi. Fakat burada ki şahıs ben tek çalışıyorum ve bisiklet montajı yapmadığını söyledi. Sitede isminin olduğunu söyleyince tersledi tek çalışıyorum dedi. Tamam dedik başkasına gidelim . Yola koyulduk Allah'ın sıcağında. İkinci servise (AYDIN BİSİKLET
YENİ YALOVA YOLU NO: 128 / OSMANGAZİ
0224 252 66 95) geldiğimizde sağolsun o alacaktı fakat çok doluymuş bir kaç gün sonra ya söz verdi benimde biraz acelem vardı bizde 400 metre aşağıdakine soralım bir de dedik çünkü orası daha büyük bir yerdi. Orası ise BİSİKLET CENTER
TUNA MAH. YENİ YALOVA YOLU NO:165/A OSMANGAZİ
0224 271 07 52. Buraya geldiğimiz de ise karşıda ki adamın bize söylediği şuydu, ilk biz montaj yapmıyoruz dedi , biz servis isminiz yazıyor deyince adamlarım meşgul dedi 5-6 kişi boş boş oturuyordu bahane uydurdu , sonra biz burda kendi sattıklarımızın montajını yapıyoruz dedi ve üstüne üstlük giderken ben terbiyesiz adam dedi ki , bakayım bisikletine, bu bisikleti bende satıyorum benden alsaydın hemen yapardım montajını şimdi git mahalle arasında bisikletçiye yaptır dedi ve girdi içeri. Ben böyle bir terbiyesizlik görmedim. Adamlar sadece reklamını yapmak için size kullanıyor ve sadece isimlerini yazdırmış. Sonra tekrar aydın bisiklete çıkmak zorunda kaldık Allahtan orası duyarlıydı ve orası alıyormuş galiba sadece. İçerisi ağzına kadar bisiklet doluydu. Bende bir kaç gün sonra alabileceğim bisikletimi. Bu 2 bisiklet servisinizden şikayetçiyim (mert tuna, bisiklet center). Bu Allahın sıcağında bizi o kadar ağırlıkla yürüttüler. Salcano dan bu kadar kötü servis hizmeti beklemiyordum. O adamlar hakkında ya gerekeni yapın ya da sonuna kadar savaşacağım. Çünkü cidden sinirlerim bozuldu. Şimdi gerekli her yere de bu rezilliği de yazacağım. Sizden tek ricam gerekeni yapın ve sizin üzerinizden reklamlarını yapmalarına izin vermeyin. Salcano bu yönüyle gözümden düştü. Tek tercihimdi. Saygılar...